Yamaha M12 sähköperämoottori

Yamaha M12 sähköperämoottori

M-12Q | Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu Keskusvarasto

Uskomato M12 - Sen kun kytket virran ja lähdet matkaan

Kestomagneettimoottorin, lujan kotelon, kestävien pintojen ja erikoisvalmisteisen komposiittiakselin ansiosta M12 on myös kestävä. Osat eivät taivu, murru tai ruostu normaalissa käytössä. Erityinen tehopotkuri maksimoi työntövoiman ja on suunniteltu torjumaan levää ja muuta vedenalaista roskaa

Toimitusaika: Varastotuotteille: 1-5 arkipäivää

199.00 € 160.48 € alv. 0%

Yamahan sähköperämoottori on todella kätevin ja ympäristöystävällisin ratkaisu pienveneen moottoriksi - ja vieläpä yllättävän tehokas.

Helppokäyttöisessä, hiljaisessa ja kooltaan kompaktissa 12-volttisessa moottorissa on säädettävä jalusta, jonka avulla asennat moottorin veneeseen nopeasti ja vaivatta. Sen kuin menet veneelle, kytket virran ja pidät hauskaa. Moottoria on helppo hallita sijainniltaan kätevän ohjausvarren mukavalla kahvalla.

Yksityiskohdat

  • Helppo ja kevyt kantaa ja asentaa
  • Yllättävän tehokas mutta helppo hallita
  • Luja rakenne ja luotettava 12-volttinen moottori
  • Erittäin kestävä komposiittiakseli
  • Tehopotkuri ei kerää levää tai muuta roskaa
  • Pikalukitus moottorin syvyyden helppoon säätöön
  • Painonappitoiminen näyttö akun varaustason helppoon tarkistukseen
  • Erittäin ympäristöystävällinen
Erittäin kestävä komposiittiakseli

Yamaha-sähköperämoottoreiden komposiittiakselit ovat erittäin kestäviä, terästä vahvempia ja käytännössä särkymättömiä. Ne myötäävät iskusta ja palaavat sitten alkuasentoonsa. Ne eivät taivu, murru tai ruostu.

Rauhallista ja hiljaista tehoa

Erikoissuuret käämitykset ja kommutaattorit poistavat lämpöä, minkä seurauksena moottori ei kuumene liikaa, akussa riittää virtaa pidempään ja moottorin käyttöikä pitenee. Lisäksi ainutlaatuinen laakerointi pienentää kitkaa ja vähentää näin kaloja karkottavaa ääntä. Moottorisi käy niin hiljaa, etteivät kalat kuule sinun tulevan.

Pikalukitus moottorin syvyyden helppoon säätöön

Pikalukituksen avulla voit säädellä moottorin syvyyttä helposti ja turvallisesti. Näppärä ominaisuus tekee syvyyden säätämisestä vaivatonta ja pitää moottorin juuri halutussa korkeudessa.

Todella kestävä pieni tehopakkaus

Mahtavassa pienessä M12-sähköperämoottorissa on (miltei) särkymätön komposiittiakseli, mutta moottori on muutenkin kaikin puolin lujaa tekoa. Tämä koskee niin 12-volttista kestomagneettimoottoria, levää ja roskaa hylkivää vankkaa tehopotkuria kuin lujatekoista koteloa. Lyhyesti sanottuna moottori menee sinne minne sinäkin, ongelmitta ja vaikeuksitta.

Staattinen työntövoima (kg)
13,6
Virrankulutus
30
Jännite
12
Nopeuden hallinta
5 / 3
Vaihde
Kiertokahva
Akseli
762 mm
Paino (kg)
7
Jalustan kierre
Kyllä
Komposiittiakseli
Kyllä
Pulssileveyden modulaatio
Ei
Takuu
2 vuotta