F4L101050 |

Yamaha EXR vesijetti

Yamaha EX-tuoteperheen ennennäkemättömän nopea ja hauska uutuus EXR.

Upea täysin uusi EXR – nopeampi ja hauskempi
Se on tehokas ja sporttinen kone, mutta monipuolinen ja helppo käsiteltävä. Ainutlaatuisten ominaisuuksien kärkipäässä ovat kevyt, ketterä NanoXcel2-runko sekä RiDE™-tekniikka – intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo mullistanut vesijettien premium-mallien omistajien ajamisen.

Edullisesta hinnasta huolimatta EXR on kaikin puolin aito Yamaha – teknistä innovaatiota, maailman parasta suunnittelua ja erinomaista luotettavuutta.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Vaihtoehdot
Sini-keltainen
12690.00 €
10233.87  € alv.  0%
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

WaveRunner on luotettavuutensa ja kokonaisvaltaisen suorituskykynsä ansiosta alansa johtava nimi kautta maailman. Vuosien myötä nämä vesijetit ovat ansainneet nykyään nauttimansa arvostuksen, ja Yamaha on aina ollut edelläkävijä huipputehokkaan nelitahtiteknologian kehityksessä. Mitä tämä merkitsee? Sitä, että muut vesijetit jäävät kauas taakse.

  • Polttoainesäiliön tilavuus peräti 50 litraa – hupia riittää pidempään
  • Nopeus- ja kierroslukumittarit, joissa polttoaineen määrän ja käyttötuntien näytöt
  • Mullistava RiDE™-järjestelmä – intuitiivista hallintaa
  • Selkeä, informatiivinen ja monitoiminen nestekidenäyttö
  • Hansikaslokero sekä säilytystilaa keulassa ja istuimen alla
  • Mukava ja kätevä kahva helpottaa nousua vesijettiin
  • Lujatekoinen vesihiihtokoukku vesiurheilijan tai vesilelun vetämistä varten

2020-Yamaha-EXR-EU-vesijetti_act.jpg

10 lisää tehoa -1049 kuution TR-1 HO -moottori

Kaikissa EX-sarjan malleissa on voimanlähteenä innovatiivinen 3-sylinterinen 1049-kution Yamaha TR-1 moottori, mutta EXR:ssä on tästä kompaktista ja kevyestä yksiköstä uusi HO (High Output) -versio, joka tuottaa 10% enemmän tehoa. Mitä tämä merkitsee? Uskomatonta kiihtyvyyttä ja nopeutta yhdistettynä Yamahan kuuluisaan taloudellisuuteen ja luotettavuuteen.

Uusi kevyt runkomateriaali

Supersporttisessa EXR: on kiinnitetty erityisesti huomiota käyttäjäystävällisen käsiteltävyyden ja tasapainon säilymiseen. Runko on valmistettu uusimmasta materiaalista - ainutlaatuisen kevyestä, mutta silti lujasta NanoXcel2:sta. Tämä tekee EXR:stä vieläkin nopeamman ja ketterämmän - ja tietenkin hauskemman!

RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

Käänteentekevä RiDE-järjestelmä mullistaa ajonautinnon. Se antaa uudenlaisen varmuuden tunteen kaikentasoisille kuskeille. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää, ja vasemman käden vivulla hidastetaan vesijetin kulkua tai peruutetaan. Todella helppokäyttöiseen ratkaisuun sisältyy lisäksi peruutusvaihteen pidonhallinta.

Mukava kolmipaikkainen istuin

EXR-mallin ikioma kolmipaikkainen istuin on mukava istua. Ergonimiseksi suunniteltu ja muotoon ommeltu kaksivärinen istuin sopii täydellisesti niin urheilulliseen menoon yksin kuin matka-ajoon kahden matkustajan kanssa. Se on niin mukava, että se tuntuu kuin juuri sinua varten tehdyltä. Istuimen alla on vieläpä kätevää säilytystilaa, jossa tarvikkeet pysyvät kuivina.

Suuren polttoainesäiliön tilavuus 50 litraa - hauska meno jatkuu pidempään

Ampaistaessa uudella EXR-vesijetillä matkaan huvin soisi jatkuvan mahdollisimman pitkään. Sen vuoksi vesijetissä on 50-litrainen polttoainesäiliö, tilavuudeltaan suurempi kuin minkään kilpailijan mallissa. Voit jatkaa hauskaa menoa vesillä entistä pidempään ja matkata yhä kauemmas.

Tyylikkäät monitoimiset nestekidemittarit

Näin kilpailukykyisesti hinnoitellusta ja edullisesta vesijetistä ei ehkä odota löytävänsä hyvännäköisiä monitoimisia nestekidemittareita tyylikkääseen paneeliin asennettuna, mutta EXR-malli on varustettu niillä. Nopeus- ja kierroslukumittareiden näytöt ovat selkeät ja helppolukuiset, ja niistä näkyvät myös tiedot polttoaineen ja käyttötuntien määrästä.

Mahtavasti säilytystilaa ja muita käytännöllisiä ominaisuuksia

EXR-mallissa on kätevä hansikaslokero ja mukavasti kuivaa tilaa ylösnostettavan istuimen alla sekä tiivistämätönta säilytystilaa keulassa. Kaksi taustapeiliä, Hydro-Turf-matot ja kätevä uimaporras ovat todella ylellisiä varusteita, kun hinataan vesihiihtäjää tai wakeboard-lautailijaa vakiovarusteluun kuuluvalla vesihiihtokoukun avulla.

Nykyaikaiset värit, grafiikat ja tyyli

EX-mallisarjan vesijetit vievät sinut vesijettiseikkailuihin edullisesti ja ovat vieläpä hyvännäköisiä. Rohkeat uudet värit ja huomiota herättävät grafiikat ovat viimeistä huutoa. Ne keräävät ihailevia katseita kiitäessäsi vauhdilla rantaviivan suuntaisesti tai saapuessasi rantaan.

  • Merkki: Yamaha
  • Malli: Vesijetti
  • Henkilömäärä: 3 hlö
Moottorin tyyppi 4-tahtinen, 4-venttiilinen, 3-sylinterinen, DOHC, TR-1 High Output
Sylinterin tilavuus 1 049 cc
Sylinterin mitat 82.0 mm x 66.2 mm
Puristussuhde 11:1
Pumpun tyyppi 144mm Axial Flow
Polttoaine Lyijytön bensiini
  Elektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus 50 litraa
Säiliön tilavuus 3.5 L
Pituus  3,14 m
Leveys 1,13 m
Korkeus 1,15 m
Kuivapaino (kg) 245 kg
Kuormakapasiteetti 29 litraa
Henkilömäärä 1-3 henkilöä
-15 %
1745.00 € 1490.00 € 1201.61 € alv. 0%
Tuotetiedot
  1305.00 € 1052.42 € alv. 0%
Tuotetiedot