A19S6E57F1B |

2019 Sportsman 570 EPS 6x6 T1b 60km/h traktorimönkijä vinssillä

Big Boss - ammattikäyttöön ja vaativaan hyötykäyttöön!

 • Pro-Star 570 DOHC EFI -moottori
 • Pidempi runko
 • Rekisteröity kahdelle
 • Kaasujousiavusteinen kippilava (363 kg)
 • Edessä integroitu ja tiivistetty (25,5 l) tavaratila
 • Tankillisella polttoainetta ajaa jopa 209 km
 • EPS-ohjaustehostin
 • Vinssillä
 • 60 km/h
Toimitusaika: Tarkista myynnistä

14990.00 € 12990.00 € 10475.81 € alv. 0%
Pyydä tarjous
Paikkakuntakohtainen saatavuus

Sportsman 6x6 Big Boss 570 EPS mallissa on pidempi runko, jonka ansiosta siihen mahtuu kaksi henkilöä ja enemmän tavaraa. Matkustaja istuu hieman korotetusti ja mukavasti selkänojalla, käsikahvoilla ja jalkatuilla varustetussa istuimessa. Takana on kaasujousi avusteinen kippilava, johon voi lastata jopa 340 kg tavaraa. Lavalla on kuusi kiinnityskoukkua lastaukseen ja siinä on monipuolinen valmius pikakiinnitteisille Lock&Ride lisävarusteille.  Lavan tila voidaan jakaa kahteen eri osaan. Lavan vakiovarusteena on myös mahdollisuus 41 kg lisälastiin lavan päälle. Lisäksi edessä on intergoitu ja tiivistetty 25,5 l. tavaratila. Big Boss vetää myös uskomattomia kuormia peräkärryllä.

Moottorina on luotettava, kestävä, tehokas ja polttoainetaloudellinen yksisylinterinen Pro-Star 570 DOHC EFI. Tankillisella (25,5 l) polttoainetta ajaa jopa 209 km.

Big Boss on tehty vaativaan etenemiseen erittäin vaikeakulkuisessa maastossa ja raskaaseen työntekoon. Automaatinen nopeasti kytkeytyvä kuusipyöräveto ja erillisjousitus tekevät siitä ainulaatuisen varman etenijän. Etujoustovara on 20,8 cm ja takana 24,2 cm. Maavara on 29,2 cm.

2017-sportsman-6x6-big-boss-570-eps-sage-green-six6121-0186_reference.jpg

Fakta
 • Rekisteröity 2-paikkaiseksi EUT –traktoriksi (60km/h)
 • Automaattisesti ja nopeasti kytkeytyvä 100 % HighPerf. 6x6 veto
 • Sähkötoiminen EPS ohjaustehostin
 • EBS –moottorijarru ja ADC -alamäkijarru
 • Luotettava ja taloudellinen moottori
 • Kippilava (340 kg)
 • Extra tiheä voimansiirron välitys
EPS-ohjaustehostin

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan - hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa, ja näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle

ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru

Turvallisen mönkijän ominaisuuksiin kuuluvat jokaiseen pyörään vaikuttavien hydraulisten levyjarrujen lisäksi sähköisesti toimiva ADC-alamäkijarru ja EBS-moottorijarru.

High performance neliveto

Entistäkin nopeammin (lähes viiveettä) kytkevä automaattinen CloseRatio neliveto.

6x6 ja kaikki pyörät vetävät

Markkinoiden nopeimmin kytkeytyvä automaattinen ja todellinen 6x6 veto. Uudessa 6x6-malleissa etuveto kytkeytyy halutessasi entistäkin nopeammin ja automaattisesti, kun pitoa tarvitaan ja myös palautuu automaattisesti, kun sitä ei enää tarvita. Näin kiinnijäämisen mahdollisuus on minimaalinen, ohjaus pysyy kevyenä, eikä jatkuvan 6x6 vedon aiheuttamaa puskemista synny. Kun 6x6 veto kytkeytyy nopeasti, eteneminen on varmaa ja hallittua. Voit myös halutessasi kytkeä jatkuvan 4x6-vedon päälle.

Kaikki tämä toimii sähköisesti yhdestä kytkimestä ilman monimutkaisia vipuja ja toimenpiteitä. Jokainen joka liikkuu maastoajoneuvolla maastossa tietää, että 6x6 vedon on kytkeydyttävä nopeasti päälle, ennen kuin kiinnijääminen on jo tapahtunut. Jo hetkenkin turha sutiminen ja kaivautuminen saa maastoajoneuvon jäämään kiinni. Monissa muun merkkisissä mönkijöissä on käytössä vetojärjestelmiä ns. rajoitetuin luistoin, ja ne vetävät käytännössä vain kolmella pyörällä. Joillakin merkeillä on taas käytössä erikseen kytkettäviä lukkoja, joiden kytkemiseen tarvitaan aikaa ja keskittymistä ajon aikana.

2016-big-boss-04_main_column_image.jpg

Big Bossin eli ison pomon valmistuksesta on jo 25 vuoden kokemus. Se on eri maiden puolustusvoimien, rajavartiostojen, pelastuslaitokisen ja muiden ammattikäyttäjien kovassa käytössä ympäri maailmaa. Mallia on kehitetty vuosien varrella ammattikäyttäjien kokemuksien ja tarpeiden mukaan. Uusi Sportsman 570 EPS 6x6 EUT eli Big Boss on markkinoiden ainoa 6x6 –malli, mikä on valmistettu ja rekisteröity kahdelle henkilölle. Sportsman 6x6 on varusteltavissa monipuolisilla ja pikakiinnitteisillä Lock&Ride varusteilla moneen eri käyttöön.

 • Merkki: Polaris
 • Tyyppi: Traktorimönkijät
 • Ajokorttilk. väh.: T
 • Teho: 500 - 1200cc
Moottori 1-sylinterinen, 4-tahtinen 
Jäähdytysjärjestelmä nestejäähdytys 
Polttoainejärjestelmä EFI 
Sylinterimitat 567 cm3 
Voimansiirto autom. PVT-variaattori 
Käynnistys sähkö 
Mittaristo vakio 
Vaihteisto Hidas ja nopea eteen, vapaa, peruutus ja parkki 
Pituus (mm) 2961 
Leveys (mm) 1221 
Korkeus (mm) 1434 
Akseliväli (mm) 2019 
Istuinkorkeus 857 
Maavara (mm) 292 
Polttoainesäiliö (L) 25,5 
Renkaat, edessä 26x8-12 
Renkaat, takana 26x11-12 
Jarrut, edessä yhdestä vivusta toimivat hydrauliset levyjarrut 
Jarrut, takana yhdestä vivusta toimivat hydrauliset levyjarrut 
Etujousitus MacPherson 
Takajousitus A-tukivarret 
Joustovara edessä 208mm 
Joustovara takana 241mm 
Kuivapaino (kg) 489 
Kuormauskyky edessä (kg) 40,8 
Kuormauskyky takana (kg) 340 
Istuinpaikat Rekisteröity kahdelle 
Valot vakio 
Ohjaus suora 
Virranulosotto vakio 
  max 60 km/h