2019 Yamaha Kodiak 450 EPS SE Alloy traktorimönkijä

2019 Yamaha Kodiak 450 EPS SE Alloy traktorimönkijä

BB5H0TB |

Laadukas ja monitoiminen SE – Special Edition

Sen helppo käytettävyys, toimintavarmuus ja Yamaha-tuotteille ominainen luotettavuus takaavat, että Kodiak 450 EPS SE hoitaa sujuvasti raskaatkin työtehtävät myös vaikeassa maastossa. Alan johtavaa tekniikka edustava, helppokäyttöinen napin 2WD- ja 4WD-voimansiirron On Command-valinta ja Ultramatic-automaattivaihteisto varmistavat, että vetotapa on aina optimaalinen vallitseviin olosuhteisiin.

Tämä vie käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle. Ja kun päivän työt on tehty, ominaisuuksiltaan monipuolinen Kodiak 450 EPS SE on valmis vapaa-ajan retkiajoon ja vastaaviin harrasteisiin.

 

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Kodiak 450 EPS SE Alloy 4x4
9990.00 € 8056.45 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 175 €/kk (10000€ luottosumma, 84kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Kodiak on alan johtava nimi isojen, työkäyttöön tarkoitettujen ATV-hyötyajoneuvojen luokassa. Nyt tähän hyväksi todettuun konseptiin perustuva Kodiak 450 EPS SE tuo samat erinomaiset ominaisuudet keskikokoisten ATV-hyötyajoneuvojen luokkaan.

Katsahdus

  • Monipuolinen ja käytännöllinen keskikokoinen hyötymönkijä
  • Suunniteltu työ- ja vapaa-ajan käyttöön
  • Laadukas Yamaha-tuote on erinomainen vastine rahalle.
  • Vääntövahva 421 cc:n nelitahtimoottori
  • Taloudellinen ja toimintavarma elektronisesti ohjattu polttoainesuihkutus
  • Kaasupainevaimentimet ja pitkäliikkeinen jousitus
  • Napin painalluksella toimiva 2WD-/4WD-vedon On Command -valinta.
  • Ultramatic CVT -automaattivaihteisto
  • Tavaratelineiden kantokyky 120 kg ja hinauskyky 600 kg
  • WARN Vantage 2000 -vinssi

421 cc:n EFI -nelitahtimoottori

Kodiak 450 EPS:n voimanlähde on alakierroksilta lähtien vääntövahva ja tehokas, yksisylinterinen, nestejäähdytteinen, 421 cc:n nelitahtimoottori. Sen elektroninen EFI-polttoainejärjestelmä varmistaa hyvän polttoainetalouden ohella erinomaisen käynnistyvyyden pakkasella ja helteellä myös korkeassa ilmanalassa tunturin huipulla.

25 tuuman renkaat leveällä kulutuspinnalla

Suunniteltu etenemään vaikeissa ja haastavissa olosuhteissa. Siksi siinä on pito-ominaisuuksiltaan erityisesti sitä varten kehitetyt renkaat. Kulutuspinnaltaan leveiden AT25x8-12 eturenkaiden ja AT25x10-12 takarenkaiden erikoiskuvia takaa erinomaisen pidon yhtälailla liukkaalla kalliolla ja liejussa kuin upottavassa lumessakin.

Pitkäiskuiset KYB-kaasuiskunvaimentimet

Etu- ja takapyörien erillisripustuksen joustoliike on edessä 171 mm ja takana 189 mm, joten työajo on sujuvaa vaikeassakin maastossa. Jousituksen herkkätoimiset ja säädettävät KYB-kaasuiskunvaimentimet tasoittavat tehokkaasti maaston ja epätasaisuuksian, kantojen ja muiden esteiden iskut. Herkkätoimiset ja tehokkaat iskunvaimentimet vähentävät myös tuntuvasti pitkänkin työpäivän ajorasitusta.

2WD/4WD On-Command® -valintajärjestelmä

Kuoppaisissa ja liukkaissa olosuhteissa vetotavan vaihto 4WD-nelivetoon sujuu helposti napin painalliksella On Command®-valintajärjestelmän ansiosta. Ja kun ajoalusta muuttuu jälleen tasaiseksi, napin painallus ja veto palautuu keveämpään 2WD-kaksipyörävetoon. Vetotavan vaivaton valinta helpottaa ajohallintaa etenkin yllättävissä tilanteissa.

Sähkötoiminen EPS ohjaustehostin (Electric Power Steering)

Kodiak 450 EPS on varustettu runsaasti kiitosta saaneella Yamaha sähkötoimisella EPS-ohjaustehostimella. Se keventää ohjausta ja vaimentaa myös etupyörien kantojen ja kivenlohkareiden aiheutamat takaiskus. Etenkin hämärässä ja pimeässä työskentelyä helpottaa ohjaustangossa oleva halogeeni-työvalo.

Ultramatic® CVT-automaattivaihteisto

Ultramatic® CVT-automaattivaihteisto kohentaa käyttömukavuutta myös tämän kokoluokan hyötymönkijöissä, riippumatta siitä onko kuljettaja kokenut tai aloittelija. Sen kestävä hihnaveto takaa pehmeän kiihtyvyyden ja esimerkiksi jyrkkää rinnettä alas ajaessa jatkuva neljän pyörän moottorijarrutus helpottaa ajohallintaa ja tehostaa ajoturvallisuutta.

Tarkka ja herkkä käsiteltävyys

Ammattimainen ajomukavuus pysyy muuttumattomana pitkänkin työpäivän, joten se on oivallinen niin työ- kuin vapaa-ajan käytössä. Edistyksellisen runkorakenteen ansiosta painopiste on matalalla. Sen myötä ohjattavuus ja ajohallinta on joka tilanteessa tarkkaa ja keveää, joten ajaminen on mukavaa. Ajomukavuutta kohentavat omalta osaltaan myös moottorin värinöitä vaimentavat kiinnitykset.

Kompakti rakenne ja silti tilava

Kodiak 450 on paitsi tehokas työväline myös mukava vapaa-ajan liikkumaväline. Sen kompakti ja tyylikäs muotoilu helpottaa ajamista vaikeissakin olosuhteissa. Erinomainen ajoergonomia ja istuma-asento puolestaan vähentää ajorasitusta, joten ajosta voi nauttia myös vapaa-ajalla.

Moottorin tyyppi
Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC
Sylinterin tilavuus
421cc
Sylinterin mitat
84.5 mm x 75.0 mm
Puristussuhde
10.0 : 1
Voitelujärjestelmä
Märkäsumppu
Sytytysjärjestelmä
TCI
Käynnistysjärjestelmä
Sähkö
Vaihteistojärjestelmä
Ultramatic® V-hihna etu- ja takapyörän moottorijarrutuksella, H/L/N/R/P
Ajojärjestelmä
On-Command® 2-veto/4-veto
Voimansiirto
Akseli
Etujousitusjärjestelm
äErillinen kaksoiskolmiotuki, 171 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
Takajousitusjärjestelmä
Erillinen kaksoiskolmiotuki, 189 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
Etujarru
Hydraulinen kaksoislevy
Takajarru
Suljettu öljykylpy-monilevy
Eturenkaat
AT25x8-12 / Aluminum Wheels
Takarenkaat
AT25x10-12 / Aluminum Wheels
Etutaakkateline
40kg
Takataakkateline
80kg
Kokonaispituus
2 035 mm
Kokonaisleveys
1 180 mm
Kokonaiskorkeus
1 160 mm
Istuimen korkeus
855 mm
Akseliväli
1 240 mm
Maavara
245 mm
Kääntösäde
3.2 m
Polttoainesäiliön tilavuus
14Litraa
Öljysäiliön tilavuus
2.6Litraa
Ohjausjärjestelmä
Ackermann-tyyppinen sähköohjaustehostimella