2020 Yamaha Sport YFM90R nuorten mönkijät

2020 Yamaha Sport YFM90R nuorten mönkijät

BD3C00010 | Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu Keskusvarasto

Ulkomitoiltaan varhaisnuorille mitoitettu YFM90R on kuitenkin varustelultaan kuin aikuisten ATV: sähkökäynnistys, CVT-automaattivaihteisto, etupyörien ja -akselin kolmiotukivarsilla toimiva erillisjousitus ja tehokas, suojattu jarru takana.

Toimitusaika: Varastotuotteille: 1-5 arkipäivää

Sininen
3490.00 € 2814.52 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu

Valkoinen
3490.00 € 2814.52 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 116€/kk (5000€ luottosumma, 60kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta YFM90R on helppo ja turvallinen ajaa. Helppokäyttöisen CDI-nopeudenrajoittimen avulla ajonopeutta voi lisätä kuljettajan kokemuksen kasvaessa. Ohjaustangossa oleva seisontajarru pitää YFM90R:n paikallaan täsmälleen siinä, mihin se pysäköidään.

Automaattinen CVT-vaihteisto tekee ajosta helppoa ja vaivatonta. Helppokäyttöisyytensä ansiosta Yamaha YFM90R on oivallinen nuorien harrastajien ATV.

Katsahdus

  • CVT-automaattivaihteisto
  • Sähköstartti
  • Ketjuveto
  • Seisontajarru
  • Kaasukahvan liikkeenrajoitin (nopeusrajoitin)
  • F/N/R-vaihteet (Eteen/Vapaa/Taakse)
  • Toimiva ja mukava ergonomia

Automaattinen voimansiirto

Automaattivaihteiston ansuista nuori ja/ tai kokematon kuljettaja voi keskittyä täysin ajamiseen. Tämä on erityisen tärkeää pitkillä retkillä, jolloin vaihtaminen saattaa olla rasittavaa.

Sähkökäynnistys

Sähköstartilla käynnistys on yhtä vaivatonta kuin YFM90R:n käsittely ja huolto. Käynnistys kätevästi napin painalluksella.

Eteen-, vapaa- ja peruutusvaihde

YFM90R:n voimansiirron eteen/vapaa/peruutusasetuksen (F/N/R) toiminnan valinta hoituu kätevällä valintavivulla.

Säädettävä ja pitkäliikkeinen jousitus

Pitkäliikkeinen jousitus auttaa renkaita pysymään maassa myös kuoppaisen aaltoilevassa vaikeassa maastossa. Etupyörien erillisripustuksen ansioista ne liikkuvat liikkuvat toisistaan riippumatta. Tämä tehostaa ohjattavuutta ja käsittelyä, koska YFM90R ylittää isotkin epätasaisuudet ja kuopat tasaisesti ja pehmeästi.

Leveä runko ja mittava maavara

Kompaktin moottorin ja pitkän joustoliikkeen Yamaha ATV:n maavara on mahdollisimman iso.Leveä runko ja raideväli varmistaa vakaan kulun. Vahva pohjapanssari suojaa moottoria ja runkoa iskuiltaan sekä kolhuilta kivikoissa ja epätasaisessa maastossa.

Ergonominen muotoilu

Yamaha ATV -ajoneuvo on oivallinen harrasteväline myös monipuoliseen lihas- ja kuntoharjoitteluun. YFM90R on mitoitettu siten, että se sopii hyvinkin erikokoisille kuljettajille 10 ikävuodesta ylöspäin.

Helppohoitoinen moottori

Lasten ja nuorten ATV:n on oltava käyttövalmis aina kun nuori näin haluaa. Toimintavarman ja luotettavan, yksisylinterisen, 88 cc:n YFM90R-nelitahtimoottorin huoltotarve on erittäin vähäinen. Luotettava ketjuvetoinen voimansiirto.

Moottori
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, SOHC, 2-venttiilinenSylinterin tilavuus88ccSylinterin mitat47.0 mm x 51.0 mmPuristussuhde10.2 : 1VoitelujärjestelmäMärkäsumppuPolttoainejärjestelmäKaasutin TK SVR 22 mmSytytysjärjestelmäDC-CDIKäynnistysjärjestelmäSähköVaihteistojärjestelmäCVT-automaattiAjojärjestelmäKaksipyöräveto (2WD)VoimansiirtoKetju

Alusta
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, 78 mm:n iskuTakajousitusjärjestelmäKeinuvarsi, 83 mm:n iskuEtujarruTuplasuojattu rumpuTakajarruSuojattu rumpuEturenkaatAT18x7-8TakarenkaatAT18x9-8

Mitat
Kokonaispituus1,490 mmKokonaisleveys885 mmKokonaiskorkeus910 mm Istuimen korkeus654 mm Akseliväli1,010 mmMaavara100 mmMärkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 120kgPolttoainesäiliön tilavuus4.8Litraa