B5R10TB20 | Oma varasto

2020 Yamaha Kodiak 450 EPS Diff Lock 4x4 T3b traktorimönkijä

Sen helppo käytettävyys, toimintavarmuus ja Yamaha-tuotteille ominainen luotettavuus takaavat, että Kodiak 450 EPS DL hoitaa sujuvasti raskaatkin työtehtävät myös vaikeassa maastossa. Alan johtavaa tekniikka edustava, helppokäyttöinen napin 2WD- ja 4WD-voimansiirron On Command-valinta ja Ultramatic-automaattivaihteisto varmistavat, että vetotapa on aina optimaalinen vallitseviin olosuhteisiin.

Vakiona IP68 suojattu WARN Yamaha VRx 25 -vinssi (vetokyky 1134 kg), Vetokoukku, vetokoukun pistoke ja ns. hellaliitin virran ulosottoon.

 


Vaihtoehdot
Vihreä
 9990.00 € 9290.00 €
7491.94  € alv.  0%
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä
Sininen
 9990.00 € 9290.00 €
7491.94  € alv.  0%
Ranua Rovaniemi Oulu

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Ominaisuudet

 • Monipuolinen ja käytännöllinen keskikokoinen hyötymönkijä
 • Sähkötoiminen EPS-ohjaustehostin parantaa mukavuutta ja turvallisuutta
 • Suunniteltu työ- ja vapaa-ajan käyttöön
 • Laadukas Yamaha-tuote on erinomainen vastine rahalle.
 • Vääntövahva 421 cc:n nelitahtimoottori
 • Taloudellinen ja toimintavarma elektronisesti ohjattu polttoainesuihkutus
 • Kompakti muotoilu ja silti tilava kuljettajan ergonomia
 • Kaasupainevaimentimet ja pitkäliikkeinen jousitus
 • Yamaha On-Command®- vetotavan valinta; 2WD, 4WD, 4WD/lukko
 • Ultramatic CVT -automaattivaihteisto
 • Tavaratelineiden kantokyky 120 kg ja hinauskyky 600 kg
 • WARN Yamaha VRx 25 -vinssi

LCD-mittaristo

Ohjaustangon keskellä olevan LCD-näytön vasemmalla puolen on vaihteiston merkkivalot (vapaa, peruutusvaihde, pysäköinti) ja oikealla jäähdytysnesteen lämpötilan, moottoriohjauksen ja nelivedin merkkivalot. LCD-näytössä on puolestaan nopeusmittari, matkamittari, trippimittari, polttoainemittari sekä käyttötuntimittari ja huoltovälin merkki.

Keskikokoisten ATV-hyötyajoneuvojen varustelut uudet perusarvot

Kodiak 450 EPS DL on ominaisuuksiltaan ja rakenteeltaan hyvin samanlainen kuin maineikas Kodiak 700. Esimerkiksi helposti puhdistettava ja vaihdettava ilmansuodin ja moottoriöljyn kätevä mittatikku helpottavat päivittäishuoltoa ja varmistavat toimivuuden kovissakin olosuhteissa ja työtehtävissä.

Tarkka ja ketterä käsiteltävyys

Ajomukavuudeltaan erinomainen Kodiak 450 EPS DL on todella toimiva vaihtoehto työajoon ja vapaa-ajan liikkumiseen. matala painopiste ja optimoitu alusta takaavat tarkan ja ketterän ajettavuuden. Käyttömukavuutta kohentavat omalta osaltaan myös moottorin tärinöitä vaimentavat kiinnitykset.

Kompakti rakenne ja toimiva ergonomia

Kompakti ja monitoiminen Kodiak 450 EPS DL on ketterä ja helppo ajettava vaikeassakin maastossa. Sen avara ja mukavan ergonominen ajoasento vähentää ajorasitusta yhtälailla pitkien työpäivien aikana kuin vapaa-ajan ajoretkillä.

WARN VRx 25 -vinssi

Vakiona oleva WARN VRX 25 -vinssi nostaa Kodiak 450 monipuoliset ominaisuudet uudelle tasolle. Sen vetokyky on jopa 1134 kiloa, joka takaa sen olevan tehokas työväline maa- ja metsätaloudessa, rakennuksilla sekä muissa vaativissa työtehtävissä.

Yamahan 421 cc:n EFI-moottori

Kodiak 450:n voimanlähteenä on alakierroksilta lähtien vääntövahva ja tehokas, yksisylinterinen, nestejäähdytteinen nelitahtimoottori. Sen elektroninen polttoainejärjestelmä varmistaa hyvän polttoainetalouden ohella erinomaisen käynnistyvyyden niin pakkasella kuin helteellä ja korkeassakin ilmanalassa vaikkapa tunturin huipulla.

25-tuuman renkaat leveällä kulutuspinnalla

Suunniteltu etenemään vaikeissa ja haastavissa olosuhteissa. Siksi siinä on pito-ominaisuuksiltaan erityisesti sitä varten kehitetyt renkaat. Kulutuspinnaltaan leveiden AT25x8-12 eturenkaiden ja AT25x10-12 takarenkaiden erikoiskuvia takaa erinomaisen pidon yhtälailla liukkaalla kalliolla ja liejussa kuin upottavassa lumessakin.

Sähkötoiminen EPS-ohjaustehostin

Kodiak 450 EPS DL on varustettu Yamahan arvostetulla EPS-ohjaustehostimella. Se takaa hyvän ohjaustuntuman joka helpottaa ajamista ja vähentää näin ajorasitusta. Kodiak 450 EPS ohjaustangossa on tehokas halogeenikaukovalo.

Ultramatic® CVT-automaattivaihteisto

Ultramatic® CVT-automaattivaihteisto kohentaa käyttömukavuutta myös tämän kokoluokan hyötymönkijöissä, riippumatta siitä onko kuljettaja kokenut tai aloittelija. Sen kestävä hihnaveto takaa pehmeän kiihtyvyyden ja esimerkiksi jyrkkää rinnettä alas ajaessa jatkuva neljän pyörän moottorijarrutus helpottaa ajohallintaa ja tehostaa ajoturvallisuutta.

Pitkäiskuiset KYB-kaasuiskunvaimentimet

Etu- ja takapyörien erillisripustuksen joustoliike on edessä 171 mm ja takana 189 mm, joten työajo on sujuvaa vaikeassakin maastossa. Jousituksen herkkätoimiset ja säädettävät KYB-kaasuiskunvaimentimet tasoittavat tehokkaasti maaston ja epätasaisuuksian, kantojen ja muiden esteiden iskut. Herkkätoimiset ja tehokkaat iskunvaimentimet vähentävät myös tuntuvasti pitkänkin työpäivän ajorasitusta.

On-Command® -valinta: 2WD/4WD/4WD ja lukko

Kodiak 450 EPS DL on varustettu voimansiirron 2WD/4WD/4WD ja etuperän lukko -vetotavan, nappitoimisella On-Command -valintajärjestelmällä. Sen ansiosta voi napin painalluksella valita tilanteen mukaan sopivan vetotavan esimerkiksi jyrkissä nousuissa ja hankalassa maastossa.

 

 • Merkki: Yamaha
 • Teho: 125 - 500cc
 • Ajokorttilk väh: AM/121 - LT
 • Tyyppi: Traktorimönkijät
Moottorin tyyppi Yksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, SOHC
Sylinterin tilavuus 421cc
Sylinterin mitat 84.5 mm x 75.0 mm
Puristussuhde 10.0 : 1
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Polttoainejärjestelmä EFI - 34mm Mikuni
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Ultramatic® V-hihna etu- ja takapyörän moottorijarrutuksella, H/L/N/R/P
Ajojärjestelmä On-Command® 2WD, 4WD, 4WD 100% lukolla
Voimansiirto Akseli
Etujousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 171 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
Takajousitusjärjestelmä Erillinen kaksoiskolmiotuki, 189 mm wheel travel, 5-asentoinen esijännityksen säätö
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy
Takajarru Suljettu öljykylpy-monilevy
Eturenkaat AT25x8-12 6ply
Takarenkaat AT25x10-12 6ply
Etutaakkateline 40kg
Takataakkateline 80kg
Kokonaispituus 2,035 mm
Kokonaisleveys 1,180 mm
Kokonaiskorkeus 1,160 mm
Istuimen korkeus 855 mm
Akseliväli 1,240 mm
Maavara 245 mm
Kääntösäde 3.2m
Polttoainesäiliön tilavuus 14Litraa
Öljysäiliön tilavuus 2.6Litraa
Ohjausjärjestelmä Ackermann-tyyppinen sähköohjaustehostimella