2020 Yamaha Neo's 4T UBS skootteri

2020 Yamaha Neo's 4T UBS skootteri

2ACN01010 |

Fiksu tapa liikkua
Urbaanissa elämässä on puolensa. Mutta on yksi asia, joka aiheuttaa usein jatkuvaa päänvaivaa – aikaa ja rahaa kuluttava liikkuminen paikasta toiseen. Tässä kohdin Neo's 4 muuttaa monta asiaa.

Mukava ergonomia, tyylikäs muotoilu ja taloudellinen, 50 cc:n nelitahtimoottori tekevät siitä näppärän ja edullisen kaupunkiajoneuvon. Sen kapea muotoilu ja ketterä ajettavuus tekevät seisovien autojonojen lomitse pujottelusta leikkisän helppoa. Ja kun painoa on vain 95 kiloa, on pysäköinti ja keskituelle nosto vaivatonta.

Laadukas varustelu sisältää myös alumiinivanteet, tuplat ajovalot ja sinisävyisen, selkeän ja kirkkaan LCD-mittariston. Kaksipaikkaisen, lukollisen satulan alla on käytännöllisen iso tavaratila. Kaiken kaikkiaan Neo's 4 on erinomaisen kätevä ja tyylikäs kaupunkiskootteri.

Erikoisuus on UBS -mallissa on ns. yhdistelmäjarru, kun jarrutat etujarrulla, myös takajarru jarruttaa.

Toimitusaika: Varastotuotteille: 1-5 arkipäivää

Musta
2790.00 € 2250.00 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Valkoinen
2790.00 € 2250.00 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 116€/kk (5000€ luottosumma, 60kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Yksityiskohdat

 • Tyylikäs, nykyaikaisesti muotoiltu, urbaani skootteri
 • Nestejäähdytteinen, EU4-hyväksytty, 50 cc:n nelitahtimoottori
 • Erinomainen polttoainetalous ja pienet päästöt
 • Alumiinivanteet ja tukevat 12 tuuman renkaat
 • Tunnusomaiset, tuplat ajovalot
 • Hillitty, sinisellä taustavalaistu LCD-mittaristo
 • Tyylikkään elegantti
 • UBS (Unified Braking System) -mallissa yhdistelmäjarrut lisäävät ajoturvallisuutta.
 • Lukittava kypärä-/tavaralokero
 • Kätevä tavarakoukku
 • Tehoa ja voimaa myös matkustajan kuljettamiseen

Vaimeaääninen ja taloudellinen, EU4-hyväksytty, 50 cc:n nelitahtimoottori

Neo's 4:n voimanlähde on nestejäähdytteinen, EU4-hyväksytty, 50 cc:n nelitahtimoottori. Vähäpäästöinen, polttoainesuihkutuksella varustettu moottori tuottaa pontevaa voimaa, joka on omiaan poukkoilevassa kaupunkiliikenteessä. Portaaton automaattivaihteisto puolestaan varmistaa, että moottorin hyötysuhde on aina optimaalinen.

Kompakti ja käytössä mukava

Kooltaan kompakti Neo's 4 tarjoaa kuitenkin hyvät tilat kahdelle aikuiselle. Silti kapean muotoilunsa ansiosta se etenee sujuvasti ahtaissakin paikoissa. Hyvät jalkatilat tekevät ajoasennosta rennon ja lukollisen satulan alla olevaan tavaratilaan mahtuu vaivatta kokokypärä, ajokäsineet jne. Ajokunnossa vain 95 kilon painoinen Neo's 4 on ajoltaan kevyt ja helppo pysäköidä ja nostaa keskituelle.

Ajattoman tyylikäs

Elegantin Neo's 4:n linjakkaita muotoja korostavat tuplat ajovalot ja virtaviivainen profiili. Selkeät etu- ja takavilkut tehostavat näkyvyyttä liikenteessä. Kokonaisuutena Neo's 4 on sitä, mitä kaikin puolin modernin kaupunkiskootterin pitää olla. Siksi sitä on myös jäljitelty. Mutta älä tyydy halpaan jäljitelmään.

Kätevä ja käytössä mukava

Kompaktin Neo's 4:n satulassa kuljettajalla ja matkustajalla on yllättävän hyvin ja mukavasti tilaa. Vaikka kyse on 50 cc:n skootterista, Neo's 4 on mitoitukseltaan silti täyskokoinen ja isomman oloinen. Matkustajan mukavuutta kohentavat myös tilavat jalkatapit ja porrastetun istuimen takana olevat, kätevät tartuntakahvat.

Taustavalaistu LCD-mittaristo

Liikenteen vilinässä on aina hyvä tietää liikkumisen kannalta olennaiset tiedot. Hillityn sinisellä taustavalolla varustetun mittariston digitaalinäytöstä näkyy kertasilmäyksellä ajonopeus, polttoaineen määrä ja kellonaika. Näytön vieressä on selkeät merkki- ja varoitusvalot. Tyylikäs ja siisti mittaristo istuu erinomaisesti Neo's 4 -skootterin elegantin tyylikkäisiin muotoihin.

Näppärä ja kätevä

Piirteiltään ja olemukseltaan määrätietoisen linjakas Neo's 4 erottuu tyylikkäästi massasta. Sen ajaton eleganssi ja persoonallinen muotoilu saa osakseen ihailevia katseita kaikkialla. Joten olitpa liikenteessä yksi tai kaksin, Neo's 4 vie aina näppärästi ja turvallisen sujuvasti perille. Se on yksiöllisen järkevä ratkaisu, kun haluat liikkua sujuvasti kaupungilla.

 

Moottori  
Moottorin tyyppi
Yksisylinterinen, 4-tahtinen, nestejäähdytetty
Sylinterin tilavuus
49cc
Sylinterin mitat
38,0 mm x 43,6 mm
Puristussuhde
12,0 : 1
Maksimiteho
2,3 kW @ 7 000 rpm
Maksimivääntö
3,15 Nm @ 7 000 rpm
Voitelujärjestelmä
Märkäsumppu
Polttoainejärjestelmä
Polttoaineen suihkutus
Sytytysjärjestelmä
TCI
Käynnistysjärjestelmä
Sähkö- ja poljinkäynnistys
Vaihteistojärjestelmä
V-Belt -automaatti
Polttoaineen kulutus
-
CO2 emission
-
Alusta 
 
Etujousitusjärjestelmä
Teleskooppihaarukka
Etujoustovara
70 mm
Takajousitusjärjestelmä
Hydraulinen keinuyksikkö
Takajoustovara
60 mm
Etujarru
Yksi levy, Ø 190 mm
Takajarru
Rumpu, Ø 110 mm
Eturengas
120/70-12
Takarengas
130/70-12
Mitat
 
Kokonaispituus
1 840 mm
Kokonaisleveys
663 mm
Kokonaiskorkeus
1 125 mm
Istuimen korkeus
790 mm
Akseliväli
1 275 mm
Maavara
154 mm
Märkäpaino
95 kg
Polttoainesäiliön tilavuus
5,4 Litraa