BAN70TB10 |

Yamaha Wolverine 850 X2 EPS R-Spec Alu T1b traktorimönkijä

Yamaha Wolverine 850 X2 EPS R-Spec Alu T1b traktorimönkijä

Yamahan 2-paikkainen Side By Side -ajoneuvo on rakenteeltaan kompakti ja akseliväliltään lyhyt Wolverine X2 Alu etenee luotettavasti vaikeassakin maastossa. Maavara ja ajoneuvon mitat sekä geometria takaavat vakaan kulun ja hyvän ajotuntuman hankalassakin maastossa.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Vaihtoehdot
Wolverine 850 X2 EPS, sininen
22990.00 €
18540.32  € alv.  0%
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Kahdelle aikuiselle mitoitetut istuimet ja niiden korkeat selkänojat tekevät ajamisesta mukavaa. Kompakti alusta takaa ketterän ohjattavuuden ja kaksisylinterisen 850 cm³ rivimoottorin tehokas vääntö alakierroksilta lähtien varmistaa helpon ajettavuuden alhaisillakin nopeuksilla vaikeassakin maastossa.

Sujuvatoimisen Ultramatic®-automaattivaihteiston ja vetotavan (2WD-/4WD ja tasauspyörästön lukko) On-Command -valintajärjestelmän ansiosta Wolverine X2 Alu on ajossa helppo ja luotettava.

Ominaisuudet

 • Käyttömukavuudeltaan ja maasto-ominaisuuksiltaan luokkansa parhaimmistoa
 • SE Piggy Back -iskunvaimentimet tasoittavat isotkin töyssyt ja kuopat
 • Parhaimmillaan vapaa-ajan maastoajossa ja keveässä hyötykäytössä
 • Kompakti ja ketterä rakenne sekä matala painopiste
 • Tehokas, kaksisylinterinen 850 cc:n nelitahtimoottori
 • Luotettava toimivuus kaikissa maasto-olosuhteissa
 • Hiljainen, käyttömukava ja sujuva ajettava
 • Rakenteeltaan vankka ja luotettava jokapaikankulkija
 • Sopii yhtälailla aloittelijan kuin kokeneenkin kuljettajan käyttöön
 • Erinomainen tavarankuljetus- ja hinauskyky

Melutasoltaan vaimeat ja mukavat sisätilat

X2 Alu suunnittelussa on painotettu kuljettajan ja matkustajien ajomukavuutta. Tällä on haluttu varmistaa rentouttava ja miellyttävä ajoelämys. Imu- ja pakokaasujärjestelmän tehokas öönenvaimennus vähentävät merkittävästi moottorin melutasoa. Näin matkustajatilassa voi helposti keskustella normaalilla puheäänellä. Moottorin kumiripustus ja alustan kattava tärinävaimennus minimoivat puolestaan astinlautojen tärinän.

KYB-kaasusikunvaimentimet edessä ja takana

Monisäätöiset, lisäsäiliöllä varustetut KYB-kaasupainevaimentimet takaavat, että jousitusta voi säätää omien mieltymysten ja maasto-olosuhteiden mukaan. Iskunvaimentimissa on puristusvaimennuksen hitaan ja nopean liikkeen säätöjen lisäksi paluuvaimennuksen säätö.

Vääntövahva ja tehokas kaksisylinterinen, 850 kuutioinen moottori

X2 Alun kaksisylinterinen 850 kuutioinen rivimoottori tuottaa suuren lineaarisen vääntötehon, joka riittää hyvin kahden aikuisen ja kuorman kuljettamiseen vaativassa ja mäkisessä maastossa. Crossplane-moottorin suuri iskupituus ja 270 asteen kampiakseli tuottavat hyvän väännön alakierroksilta lähtien. Tämän ansiosta ajo on sujuvaa kaikilla nopeuksilla.

Kompakti ja ketterä alusta

Wolverine X2 Alu alustan lyhyt, 2100 mm akseliväli on vain 35 mm pidempi kuin 2-paikkaisessa Wolverinen R-mallissa. X2 Alu kokonaispituus on 3100 mm ja leveys 1580 mm, joten se on yksi monipuolisimmista, ketterimmistä ja helpoiten käsiteltävistä 2-paikkaisista SxS-ajoneuvoista.

2WD/4WD On-Command® -valinta

Wolverinen X2 Alu on tehty kulkemaan paikkoihin, joihin harvalla muulla ajoneuvolla pääsee. Yksi ominaisuuksista, joka tekee tästä helppoa ja vaivatonta, on vetotavan On-Comman-valintajärjestelmä. Helppokäyttöisessä järjestelmässä on kätevä 3-asentoinen valintavipu, jolla voi ajomaaston mukaan kätevästi valita 2WD-/4W- ja tasauspyörästön lukituksen.

Ultramatic® CVT-vaihteisto

Yamahan Ultramatic® CVT-automaattivaihteisto varmistaa, että moottorin käyntikierrokset ovat aina optimaaliset. Tämä takaa muun muassa tasaisen ja tehokkaan kiihtyvyyden. Etenkin liukkaassa alamäessä Ultramatic® -voimansiirron moottorijarrutustoiminto tekee laskeutumisesta luotettavaa.

Täysimittaiset istuimet korkealla selkänojalla

Wolverine X2 Alu kuljettajalle ja matkustajalle on mukavat, täysikokoiset istuimet. Mukavasti muotoiltujen, korkealla selkänojalla varustettujen istuimien ansiosta kuljettaja ja matkustaja voivat nauttia rennosta ajosta vaikeassakin maastossa.

Mukavan monipuolinen

Kuljettajan istuimen 100 mm säätövaran eteen/taakse ekä ohjauspyörän kallistuksen 12-asteen säätövara varmistavat parhaan mahdollisen ergonomian hyvinkin erikokoisille kuljettajille.

Speed Key -nopeusrajoitin

Käynniltään tasainen ja ripeästi reagoiva moottori, sujuva Ultramatic-voimansiirto ja nopeatoiminen On-Command -järjestelmä - Wolverine X2 Alu on käyttömukavuudeltaan yksi markkinoiden parhaista SxS-ajoneuvoista. Lisää turvaa tuo konepellin alla oleva, irroitettava Speed Key -nopeusrajoitin. Sen avulla huippunopeuden voi rajoittaa 40 km/h, esimerkiksi jos kuljettaja on nuori tai muuten kokematon.

 • Merkki: Yamaha
 • Ajokorttilk väh: T
 • Teho: 500 - 1200cc
 • Tyyppi: Rinnakkain istuttavat mönkijät