BAR70TB10 |

2020 Yamaha Wolverine 850 X4 EPS T1b traktorimönkijä

Mukava 4-paikkainen, joka on ketterä kuin 2-paikkainen

Neljälle aikuiselle suunnitellut korkeat selkänojat tekevät uusiin paikkoihin tutustumisesta erittäin mukavaa. Kompakti alusta takaa ketterän ohjattavuuden ja kaksisylinterisen 850 cm³ rivimoottorin tehokas vääntö alakierroksilta lähtien varmistaa helpon ajettavuuden alhaisillakin nopeuksilla vaikeassakin maastossa.

Sujuvatoiminen Ultramatic®-automaattivaihteisto sekä kaksi- ja nelivedon tai tasauspyörästön lukituksen On-Command valinta, tekevät Wolverine X4:stä luotettavan ja helposti hallittavan.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Vaihtoehdot
Wolverine 850 X4 EPS T1b
23990.00 €
19346.77  € alv.  0%
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Yamahan 2-paikkaiset, rinnakkain istuttavat SxS-mallit tuovat luontoretkeilyyn uuden ulottuvuuden ja elämystason. Nyt voit tuplata nautinnon 4-paikkaisella Wolverine X4 -mallilla!

Ominaisuudet

 • Yamahan uusi nelipaikkainen Side-by-Side
 • Käyttömukavuudeltaan ja maasto-ominaisuuksiltaan luokkansa parhaimmistoa
 • Tilaa neljälle aikuiselle
 • Parhaimmillaan vapaa-ajan maastoajossa ja keveässä hyötykäytössä
 • Kompakti ja ketterä rakenne sekä matala painopiste
 • Tehokas, kaksisylinterinen 850 cc:n nelitahtimoottori
 • Luotettava toimivuus kaikissa maasto-olosuhteissa
 • Hiljainen, käyttömukava ja sujuva ajettava
 • Rakenteeltaan vankka ja luotettava jokapaikankulkija
 • Sopii yhtälailla aloittelijan kuin kokeneenkin kuljettajan käyttöön
 • Erinomainen tavarankuljetus- ja hinauskyky

Vääntövahva ja tehokas kaksisylinterinen, 850 kuutioinen moottori

Kaksisylinterinen 850 kuutioinen rivikoneen väkevä lieaarinen vääntövoima riittää hyvin neljän aikuisen ja kuorman kuljettamiseen vaativassa ja mäkisessä maastossa. Crossplane-moottorin suuri iskupituus ja 270 asteen kampiakseli tuottavat hyvän väännön alakierroksilta lähtien. Tämän ansiosta ajo on sujuvaa kaikilla nopeuksilla.

Kompakti ja ketterä alusta

Wolverine X2 alustan lyhyt, 2100 mm akseliväli on vain 35 mm pidempi kuin 2-paikkaisessa Wolverinen R-mallissa. X4:n kokonaispituus on 3100 mm ja leveys 1580 mm. Näin se on yksi monipuolisimmista, ketterimmistä ja helpoiten käsiteltävistä 4-paikkaisista SxS-ajoneuvoista.

Neljä täysikokoista, korkealla selkänojalla varustettua istuinta.

Wolverine X4:ssä on kuljettajalle ja kolmelle matkustajalle on mukavat, täysikokoiset istuimet. Mukavasti muotoiltujen, korkealla selkänojalla varustettujen istuimien ansiosta kuljettaja ja matkustaja voivat nauttia rennosta ajosta vaikeassakin maastossa.

Mukavan monipuolinen

Kuljettajan istuimen 100 mm säätövaran eteen/taakse ekä ohjauspyörän kallistuksen 12-asteen säätövara varmistavat parhaan mahdollisen ergonomian hyvinkin erikokoisille kuljettajille. Kun takana ei ole matkustajia, voi tavaratilaa suurentaa taittamalla takaistuimet alas.

Melutasoltaan vaimeat ja mukavat sisätilat

X4 suunnittelussa on painotettu kuljettajan ja matkustajien ajomukavuutta. Tällä on haluttu varmistaa rentouttava ja miellyttävä ajoelämys. Imu- ja pakokaasujärjestelmän tehokas öönenvaimennus vähentävät merkittävästi moottorin melutasoa. Näin matkustajatilassa voi helposti keskustella normaalilla puheäänellä. Moottorin kumiripustus ja alustan kattava tärinävaimennus minimoivat puolestaan astinlautojen tärinän.

Itsesäätyvät takaiskunvaimentimet

Itsesäätyvä takajousitus varmistaa erinomaisen ajomukavuuden yhtälailla niin yhden henkilön kuormituksella kuin täydellä miehityksellä ja kuormalla liikuttaessa. Kuorman mukaan säätyvä, älykäs takajousitus pitää maavaran tasaisena. Näin ajo on vaivatonta ja kulku mukavaa epätasaisessakin maastossa.

Speed Key -nopeusrajoitin

Käynniltään tasainen ja ripeästi reagoiva moottori, sujuva Ultramatic-voimansiirto ja nopeatoiminen On-Command -järjestelmä - Wolverine X4 on käyttömukavuudeltaan yksi markkinoiden parhaista SxS-ajoneuvoista. Lisää turvaa tuo konepellin alla oleva, irroitettava Speed Key -nopeusrajoitin. Sen avulla huippunopeuden voi rajoittaa 40 km/h, esimerkiksi jos kuljettaja on nuori tai muuten kokematon.

2WD/4WD On-Command® -valinta

Wolverinen X4 on tehty kulkemaan paikkoihin, joihin harvalla muulla ajoneuvolla pääsee. Yksi ominaisuuksista, joka tekee tästä helppoa ja vaivatonta, on vetotavan On-Comman-valintajärjestelmä. Helppokäyttöisessä järjestelmässä on kätevä 3-asentoinen valintavipu, jolla voi ajomaaston mukaan kätevästi valita 2WD-/4W- ja tasauspyörästön lukituksen.

Ultramatic® CVT-vaihteisto

Yamahan Ultramatic® CVT-automaattivaihteisto varmistaa, että moottorin käyntikierrokset ovat aina optimaaliset. Tämä takaa muun muassa tasaisen ja tehokkaan kiihtyvyyden. Etenkin liukkaassa alamäessä Ultramatic® -voimansiirron moottorijarrutustoiminto tekee laskeutumisesta luotettavaa.

 • Merkki: Yamaha
 • Teho: 500 - 1200cc
 • Tyyppi: Rinnakkain istuttavat mönkijät
 • Ajokorttilk väh: T