R22MAS57C1 | Oma varasto

2022 Polaris Ranger 570 EPS Mid T1b traktorimönkijä

Rangeriin 570 EPS T1b traktorimönkijään mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille.

Uuden Ranger 570 -malliston ansiosta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja työn ja hauskanpidon välillä. Kun työtä on tehtävä, Ranger 570 tekee vetämisestä ja hinaamisesta nopeaa ja helppoa. Kun on aika pitää hauskaa, se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, ja ahtaat tilat eivät ole ongelma ja käsittely on helppoa. 2022 Polaris Ranger 570 EPS T1b traktorimönkijä faktaa: Sähköinen EPS ohjaustehostin, 25" renkaat, vetokyky 680 kg, 3.9 metrin kääntösäde, 227 kg kantavuudeltaan oleva kaasujousiavusteinen kippilava sekä tietysti se on rekisteröity kahdelle.

  • Ranger sopii yleiskäyttöön kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin.
  • Sen ajaminen on helppoa ja turvallista
  • Tilava sisustus ja kipattava tavaralava
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Toimitusaika, maahantuoja: Tarkista myynnistä

  18590.00 € 14991.94 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

2022 Polaris Ranger 570 EPS traktorimönkijän ajaminen on helppoa ja turvallista satoi tai paistoi, malliin saatavilla Pro Fit Cabin -lämpöhytti. Ranger 570 EPS EFI  -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny. Saatavana traktorimallina  T1b (60km/h) (saa ajaa alk.15v T-ajokortilla) 

Ota myös kaverisi kyytiin. Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. Rangerin voi myös varustaa ympärivuotiseen käyttöön asentamalla siihen esim. katon, tuulilasin tai jopa kokonaisen hytin lämmityslaitteineen. Ota perhe mukaan ja tule koeajolle, huomaat kuinka Ranger sopii mainiosti yhteisille marjastus-, kalastus- tai metsästysretkille. Sillä myös kuljetat helposti esim. puutarhan tarvikkeet ja teet lumityöt laulellen. Ja nuorison koulu- ja harrastusmatkatkin sujuvat huoletta, sillä ajamiseen tarvitset vain T-ajokortin (15 v). Ranger -traktorimönkijän vakuutus on edullinen, sitä ei tarvitse katsastaa, ja siitä voi yrityskäytössä saada veroetuja

Prostar 570 -moottori helpottaa raskaiden kuormien turvallista kuljettamista. Täysin uusi tilava tavaralava työkalujen ja tarvikkeiden kuljettamiseen, ja uusi yhden käden kahva takalaidassa mahdollistaa nopean ja helpon lastauksen. Todellinen On-Demand-neliveto tarjoaa välittömän pidon kivisessä, märässä ja mutaisessa maastossa.

Uusi RANGER 570 on helppo käsitellä, ketterä kääntymään ja tasainen ajo luokkansa parhaan jousituksen ja maavaran ansiosta. Tilava sisustus tarjoaa runsaasti jalkatilaa ja runsaasti säilytystilaa kaikille varusteillesi.

RANGER 570 on oikean kokoinen, oikeilla ominaisuuksilla. Sen kompakti, 144,5 cm:n (56 tuuman) leveys helpottaa ajamista. Tiukempi kääntösäde tekee ajamisesta ahtaissa paikoissa helppoa. Mukauta työsi tai leikkisi tarpeisiin laajalla lisävarustevalikoimalla.

  • Tyyppi: Rinnakkain istuttavat mönkijät
Moottori 1-sylinterinen, 4-tahtinen DOHC  
Jäähdytysjärjestelmä nestejäähdytys  
Polttoainejärjestelmä EFI  
Sylinterimitat 567 cm3  
Voimansiirto autom. PVT-variaattori, aut 100% neliveto, Turf 1x4  
Sytytysjärjestelmä Bosch ECM  
Käynnistys sähkö  
Mittaristo vakio  
Vaihteisto Hidas ja nopea eteen, vapaa, peruutus ja parkki  
Pituus (mm) 2740  
Leveys (mm) 1470  
Korkeus (mm) 1850  
Akseliväli 1854  
Maavara 254  
Polttoainesäiliö 34,1  
Renkaat, edessä 25x8-12  
Renkaat, takana 25x11-12  
Jarrut, edessä jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut  
Jarrut, takana jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut  
Etujousitus MacPherson  
Takajousitus A-tukivarret  
Joustovara edessä 229mm  
Joustovara takana 254mm  
Latausjärjestelmän teho 560w  
Kuivapaino 516  
Kuormauskyky edessä ei  
Kuormauskyky takana 227  
Istuinpaikat 2  
Valot vakio  
Ohjaus EPS ohjaustehostin - pikasäädettävä ohjauspyörän korkeus  
Virranulosotto vakio