F5G200050 | Oma varasto

2022 Yamaha FX Cruiser SVHO, 250 hp vesijetti

2022 Yamaha FX Cruiser SVHO vesijetti

FX Cruiser SVHO:n suorituskyky on vaikuttava. Se on ennen kaikkea mukava pitkän matkan Cruiser, jossa on runsaasti käytännöllisiä innovaatioita ja istuintilaakin on kolmelle – mutta kun kaasun avaa, on alla vauhdikkaasti etenevä sporttijetti. Ahdettu SVHO-moottori sekä virtaviivainen ja kevyt runko tarjoavat suorituskykyä, ketterän käsiteltävyyden ja nautinnollisen ajomukavuuden. Kaikkea tätä täydentää innovatiivinen ja helppokäyttöinen RiDE®-ajohallintajärjestelmä. Täysin elektroniset ohjausjärjestelmät tekevät FX Cruiser SVHO:sta johtavan myös ajohallinnassa. Tarjolla on esimerkiksi vakionopeuden säätö, kolmeasentoinen satamatila, elektroninen peruutusvaihde ja TDE (Thrust Directional Enhancement Control) eli työntövoiman suunnatun tehostuksen ohjaus.

Toimitusaika: 7-10 arkipäivää

FX CRUISER SVHO vesijetti, musta (250hp)
25990.00 €
20959.68  € alv.  0%
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola | Toimitusaika: Tarkista myynnistä
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola
FX CRUISER SVHO, punainen (250hp)
25990.00 €
20959.68  € alv.  0%
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Täydellinen valinta turboahdettuun ajoon

FX Cruiser SVHO ominaispiirteitä ovat monipuolinen käytettävyys ja suorituskyky. Se on erinomaisen mukava ja vauhdikas menopeli pitkilläkin päiväretkillä. Yamahan laadukasta tekniikka ja insinööritaitoa kuvastavat hyvin innovatiivinen RiDE®- ajohallintajärjestelmä ja muut sähköiset hallintajärjestelmät sekä kevyt runko. Kaiken kruunaa FX Cruiser SVHO:n, huipputehokas, ahdettu, 1812 cm³, DOHC, nelitahtimoottori. Nämä ominaisuudet varmistavat, että Yamaha on aina paras valinta. FX Cruiser SVHO vesijetissä yhdistyvät huolellisesti mietityt yksityiskohdat ja laadukas viimeistely sekä erinomainen suorituskyky ja ajomukavuus.

Ominaisuudet
 • Suuri, 7-tuuman värillinen kosketusnäyttö
 • Älypuhelimen synkronointitoiminto
 • GPS-karttaplotterin asennusvalmius
 • Helppokäyttöinen hansikaslokero
 • Uusi ajolevy ja sponsonien sijainti
 • Parannettu ergonomia ja hallintalaitteet
 • Äänentoiston ohjaus on integroitu näyttöön
 • Ahdettu, 1812 cm³, SVHO-moottori
 • Ylellinen kaksiosainen kolmen hengen eritasoistuin
 • Tuotevalikoiman pisin ja mukavin runko
 • Edistyksellinen RiDE®-järjestelmä
 • Ohjausjärjestelmä, jossa ainutlaatuinen neliportainen kallistuksen säätö

2022-Yamaha-FXSVHOCR-EU-Red_Metallic-Action-003-03.jpg

Ahdettu, 16-venttiilinen, 1812 cm³, DOHC-moottori

Huipputehokas ja toimintavarma SVHO® (Super Vortex High Output) -moottori tuottaa voimaa tasaisesti ja siinä on erittäin tehokas jäähdytys sekä ilmanotto. Hyper-Flow-turbiini auttaa muuttamaan moottorin tehon sähäkäksi kiihtyvyydeksi ja elektroninen EFIpolttoainejärjestelmä takaa tasaisen ja varman tehontuoton.

Aerodynaaminen muoto

Tämän FX-mallin suorituskykyinen runko leikkaa tehokkaasti vettä ja on vakaa myös meriolosuhteissa. Erinomaisen vankka ja vahva runko tehostaa suorituskykyä ja takaa sähäkän kiihtyvyyden, erinomaisen huippunopeuden sekä ajomukavuuden.

Elektroninen hallinta parantaa ajettavuutta

Kehittyneen elektronisen ohjausjärjestelmän älykkäät toiminnot. Vakionopeuden säädöllä voit asettaa tarkasti tasaisen matkanopeuden ja kolmiasentoisen satama-ajotilan avulla hidas ajo sujuu hallitusti. Elektroninen peruutusapu ja TDE (työntövoiman suunnatun tehostuksen ohjaus) auttavat ajohallintaa hyvin pienillä nopeuksilla esimerkiksi laituriin ajettaessa.

2022-Yamaha-FXSVHOCR-EU-Red_Metallic-Action-005-03.jpg

Ajo-ohjausjärjestelmä

Moottorin tehoa ja käytöstä säätävän Ltila-toiminnon avulla voi lukita suurimman ajonopeuden sekä loiventaa tai terästää kiihtyvyyttä. Tämä ominaisuus sopii erinomaisesti vesihiihtäjän ja -lautailijan vetämiseen. Samoin suurin nopeus ja kiihtyvyys ovat lukittavissa sopivaksi kokemattomille kuljettajille. Matkaajossa ajonopeuden voi puolestaan säätää vakioksi, jotta kulku on mahdollisimman taloudellista.

Elektroninen trimmijärjestelmä

Järjestelmä mahdollistaa trimmin asennon täyden hallinnan ajon aikana. Vasemman kahvan kahden painikkeen avulla voi helposti valita trimmin asennon jyrkkääkin kaarrosta varten ja vaihtaa trimmin asentoa, kun jälleen ampaisee eteenpäin. Tyylikkään CONNEXTvärinäytön ominaisuuksiin kuuluu myös selkeä trimmin asennon näyttö.

Luksusta, mukavuutta ja jalkatilan vedenpoisto – sekä entistä helpompi kyytiin nousu

Neljään asentoon säädettävä ohjaustanko, mukava kolmipaikkainen istuin, kätevät ylös vedettävät knaapit, suuri uimataso, jossa on syvä, leveä, pehmeä ja mukava astin sekä molemmin puolin kyytiin nousua helpottavat kahvat – varustelultaan FX Cruiser on erittäin kattava. Lisäbonuksena on alan ensimmäinen jalkatilan vedenpoistojärjestelmä.

Moottori  
Moottorin tyyppi 4-sylinterinen, 4-tahtinen, Supercharged, Super Vortex High Output
Sylinterin tilavuus 1 812 cm³
Pumpun tyyppi Axial Flow 160 mm
Polttoaine Unleaded premium Gasoline
Mitat  
Pituus 3,58 m
Leveys 1,27 m
Korkeus 1,23 m
Kuivapaino (kg) 390 kg
Polttoainesäiliön tilavuus 70 l
Ominaisuudet  
Kuormakapasiteetti 168,3 l
Henkilömäärä 1–3 henkilöä