S2023MHHA6EUG | Oma varasto

2023 Arctic Cat M8000 146 Hardcore Alpha One 2.6 moottorikelkka

2023 Arctic Cat M8000 146 Hardcore Alpha One 2.6 moottorikelkka

Kuljeta äärirajoilla isoihin hyppyihin ja vaativiin nousuihin

Kova kilpailu ja isot nousut eivät lannista Hardcoren kuljettajaa. Tämä kelkkapeto on varustettu mullistavalla yksiliukurunkoisella ALPHA ONE® -takajousituksella ja suunniteltu erämaiden valloitukseen. Sen avulla todelliset seikkailijat pystyvät kohtaamaan vaikeat nousut ja laskeutumaan isoista hypyistä eleettömästi. Hardcore on adrenaliinista pitävän unelmakelkka.

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

 
18365.00 € 14810.48 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

YKSILIUKURUNKOINEN ALPHA ONE® -TAKAJOUSITUS

Tämä vallankumouksellinen yksiliukurunkoinen takajousitus muuttaa vuoristokelkkojen pelin hengen. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta kelkka ei kerää lunta ja pysyy kevyenä, joten pääset etenemään hangilla ennenkokemattoman helposti. Muita vuoristokelkkoja paremman ohjauksen ja suorituskyvyn ansiosta pääset nousemaan ylös vuorenrinnettä vaivattomasti.

ASCENDER-ALUSTA

Ascender-alustan ansiosta runko on kevyempi, vaimeampi, reagoivampi ja kestävämpi ja tarjoaa uudentasoisen umpisen ajon suorituskyvyn ja käsittelyn.

8000-SERIES C-TEC2™ -MOOTTORI

Tämä kaksisylinterinen 165-luokan hevosvoiman moottori kuljettaa sinut vaativimpien nousujen ja isoimpien hyppyjen yli todellisen tehopakkauksensa ansiosta.

AMS-ETUJOUSITUS

Arctic Mountain Suspension (AMS) -jousitus on suunniteltu erityisesti syvässä lumessa ajamiseen. Kevyiden olka-akselien ja vuoristossa ajamiseen tarkoitetun tarkkuussuunnitellun geometriansa ansiosta Hardcore on ylivoimainen kelkka syvässä lumessa ajamiseen.

FOX 1,5 ZERO QS3 COIL-OVER -ISKUNVAIMENTAJAT SUKSILLE

Kolmen jousitusasetuksensa ansiosta FOX® 1,5 ZERO QS3 -iskunvaimentajien säätö on helppoa, ja ne vaimentavat kaikki maaston töyssyt Coil Over -jousillaan. Tällaisten iskunvaimentajien avulla epätasainen ajaminen on menneisyyttä.

ADAPT™-VARIAATTORI

ADAPT-variaattorin keveys ja kapea muotoilu parantavat kaasuun vastaavuutta ja pidentävät hihnan ikää. ADAPT CVT -järjestelmässä on markkinoiden ainoa itsesäätyvä kytkin, joka antaa tehon ulos tasaisesti.

LED-ETUVALO

Laadukas LED-ajovalo on ehdottoman tärkeä pimeäajossa. Sekä lähi- että kaukovaloilla varustettujen ajovalojen LED-valokiila yltää kauas niin pituus- kuin leveyssuunnassa.

SÄÄDETTÄVÄ 35,5"–37,5" SUKSIEN RAIDEVÄLI

Säädettävän 35,5–37,5 tuuman suksien raidevälin ansiosta voit reagoida helposti kaikkeen vuoristossa eteen tulevaan. Säätämiseen menee vain hetki, joten pääset hetkessä takaisin liikkeelle.

Moottorin tyyppi 8000, 2-tahtinen
Kuutiotilavuus 794 cc
Jäähdytys Nestemäinen
Sylinterit 2
Poraus x Isku 85 x 70 mm
Voitelu Sähköinen ruiskutus
Käynnistys Digitaalisesti ohjattu CDI (elektroninen sytytysjärjestelmä)
Moottorin staattorin teho 270 W, kun kierrosluku 3000
Polttoaineensyöttö Kaksivaiheinen ruiskutus
Pakoputki APV, jossa vaimennettu putki, putkianturi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakosarja ja äänenvaimentaja
Polttoainetilavuus 39,4 L tai 44,3 L
Öljyjärjestelmän tilavuus 3,08 L
Jäähdytysjärjestelmän tilavuus 5,2 L tai 7,0 L
Polttoaineen oktaanisuositus 95