S2023MCHMLEUL | Oma varasto

2023 Arctic Cat M8000 154 Mountain Cat ATAC ES 2.6 moottorikelkka

 2023 Arctic Cat M8000 154 Mountain Cat ATAC ES 2.6 moottorikelkka
Heti varastosta!

UUDENTASOISEN AJAMISEN MAHDOLLISTAJA

Täysi 8000-sarjan C-TEC2™-moottorin teho ja yksiliukurunkoisen ALPHA ONE® -takajousituksen suorituskykyisyys yhdistettynä ATAC®-järjestelmän ajon aikana säädettävän jousituksen monipuolisuuteen tekevät tästä kelkasta rajojen ylittäjän. M 8000 Mountain Cat ALPHA ONE® varustettuna ATAC®-jousituksella on luotu vaativimpiin nousuihin, korkeimpiin hyppyihin ja elämäsi parhaisiin ajoihin.

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

 
19415.00 € 15657.26 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

ACAT_SNOW_MountainCat_M8000_MY23_BLUE-00966-.jpg

YKSILIUKURUNKOINEN ALPHA ONE® -TAKAJOUSITUS

Tämä vallankumouksellinen yksiliukurunkoinen takajousitus muuttaa vuoristokelkkojen pelin hengen. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta kelkka ei kerää lunta ja pysyy kevyenä, joten pääset etenemään hangilla helposti. Muita vuoristokelkkoja paremman ohjauksen ja suorituskyvyn ansiosta pääset nousemaan ylös vuorenrinnettä vaivattomasti.

ADAPT™-VARIAATTORI

ADAPT-variaattorin keveys ja kapea muotoilu parantavat kaasuun vastaavuutta ja pidentävät hihnan ikää. ADAPT™ CVT -variaattori-järjestelmässä on markkinoiden ainoa itsesäätyvä kytkin, joka antaa tehon ulos tasaisesti.

FOX® FLOAT QS3 -ISKUNVAIMENTIMET

ALPHA ONE -jousitusta on helppo säätää ajamisen ja vaativuuden mukaan FOX FLOAT -iskunvaimentimien avulla: suksen ja etupukin kolmiasentoisesta QS3:sta takaosan puoliksi lukittuvaan QSL:ään säätäminen on helppoa parhaan syvän lumen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

8000-SERIES C-TEC2™ -MOOTTORI

Tämä kaksisylinterinen 165-luokan hevosvoiman moottori kuljettaa sinut vaativimpien nousujen ja isoimpien hyppyjen yli todellisen tehopakkauksensa ansiosta.

AMS-ETUJOUSITUS

Arctic Mountain Suspension (AMS) -jousitus on suunniteltu erityisesti syvässä lumessa ajamiseen. Kevyiden olka-akselien ja vuoristossa ajamiseen tarkoitetun tarkkuussuunnitellun geometriansa ansiosta Mountain Cat on ylivoimainen kelkka syvässä lumessa ajamiseen.

AJON AIKANA SÄÄDETTÄVÄ ATAC-JOUSITUS

Sinun ei tarvitse enää kumartua moottorikelkan alle jousitusta säätämään. Voit valita helposti pehmeän, keskikovan tai kovan jousituksen säädön välillä kahvaan asennetulla painikkeella, jolloin järjestelmä säätää jousituksen välittömästi.

SÄHKÖSTARTTI

Kätevä sähkökäynnistys on vain yksi Mountain Catin poikkeuksellisista ominaisuuksista. Pääset liikkeelle pelkällä napin painalluksella.

LED-ETUVALO

Laadukas LED-ajovalo on ehdottoman tärkeä pimeäajossa. Sekä lähi- että kaukovaloilla varustettujen ajovalojen LED-valokiila yltää kauas niin pituus- kuin leveyssuunnassa.

 ACAT_SNOW_MountainCat_M8000_MY23_BLUE-04466.jpg

Moottorin tyyppi 8000, 2-tahtinen
Kuutiotilavuus 794 cc
Jäähdytys Nestemäinen
Sylinterit 2
Poraus x Isku 85 x 70 mm
Voitelu Sähköinen ruiskutus
Käynnistys Digitaalisesti ohjattu CDI (elektroninen sytytysjärjestelmä)
Moottorin staattorin teho 270 W, kun kierrosluku 3000
Polttoaineensyöttö Kaksivaiheinen ruiskutus
Pakoputki APV, jossa vaimennettu putki, putkianturi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakosarja ja äänenvaimentaja
Polttoainetilavuus 39,4 L tai 44,3 L
Öljyjärjestelmän tilavuus 3,08 L
Jäähdytysjärjestelmän tilavuus 5,2 L tai 7,0 L
Polttoaineen oktaanisuositus 95