S2023R8HRSEUR | Oma varasto

2023 Arctic Cat RIOT X 8000 146 ES QS3 punainen 2.6 moottorikelkka

 2023 Arctic Cat RIOT X 8000 146 ES QS3 punaine 2.6 moottorikelkka
Heti varastosta!

Vertaansa vailla oleva erämaasuuntautunut crossover-malli

Riot X on ylivoimaisen monipuolinen. Suorituskykyisen rakenteensa ja useiden vuoristoon tarkoitettujen ominaisuuksiensa ansiosta tämä moottorikelkka kiitää nopeimpien reittikelkkojen ja kovimpien vuoristokelkkojen rinnalla. Voit hallita kaikkia maastoja.

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

 
17840.00 € 14387.10 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

YKSILIUKURUNKOINEN ALPHA ONE® -TAKAJOUSITUS

Tämä vallankumouksellinen yksiliukurunkoinen takajousitus muuttaa vuoristokelkkojen pelin hengen. Muita vuoristokelkkoja paremman ohjauksen ja suorituskyvyn ansiosta pääset nousemaan ylös vuorenrinnettä vaivattomasti.

ADAPT™-VARIAATTORI

ADAPT-variaattorin keveys ja kapea muotoilu parantavat kaasuun vastaavuutta ja pidentävät hihnan ikää. ADAPT™ CVT -variaattori-järjestelmässä on markkinoiden ainoa itsesäätyvä kytkin, joka antaa tehon ulos tasaisesti.

FOX® 1,5 ZERO QS3 COIL-OVER -ISKUNVAIMENTAJAT

Kolmen jousitusasetuksensa ansiosta FOX® 1,5 ZERO QS3 -iskunvaimentajien säätö on helppoa, ja ne vaimentavat kaikki maaston töyssyt Coil Over -jousillaan. Tällaisten iskunvaimentajien avulla epätasainen ajaminen on menneisyyttä.

AMS-ETUJOUSITUS

Arctic Mountain Suspension (AMS) -jousitus on suunniteltu erityisesti syvässä lumessa ajamiseen. Kevyiden olka-akselien ja vuoristossa ajamiseen tarkoitetun tarkkuussuunnitellun geometriansa ansiosta RIOT X on ylivoimainen kelkka syvässä lumessa ajamiseen.

G2 PROCLIMB™ 7 -VUORISTOSUKSI

AMS-olka-akseleihin yhteensopivaksi suunnitellun kevyen suksen ansiosta kelkan hallinta syvimmässäkin lumessa on ennenkokemattoman helppoa.

POWER CLAW™ -TELAMATTO

Valloita erämaa kevyen Power Claw™ -telamaton avulla. Se tarjoaa ylivoimaisen syvän lumen pidon ja suorituskyvyn. Syvässä lumessa ajaminen on ennenkokemattoman helppoa.

39,5–41,5 TUUMAN SÄÄDETTÄVÄ SUKSIEN RAIDEVÄLI

Säädettävän 39,5–41,5 tuuman suksien raidevälin ansiosta voit reagoida helposti ja nopeasti kaikkeen eteen tulevaan. Säätämiseen menee vain hetki ja pääset matkaan nopeasti.

VAHVISTETUT ASTINLAUDAT

Enemmän hyppyjä on enemmän rasitusta. Siksi Riot X:n astinlautoja on vahvistettu jäykemmiksi.

Moottorin tyyppi 8000, 2-tahtinen
Kuutiotilavuus 794 cc
Jäähdytys Nestemäinen
Sylinterit 2
Poraus x Isku 85 x 70 mm
Voitelu Sähköinen ruiskutus
Käynnistys Digitaalisesti ohjattu CDI (elektroninen sytytysjärjestelmä)
Moottorin staattorin teho 270 W, kun kierrosluku 3000
Polttoaineensyöttö Kaksivaiheinen ruiskutus
Pakoputki APV, jossa vaimennettu putki, putkianturi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakosarja ja äänenvaimentaja
Polttoainetilavuus 44,3 L
Öljyjärjestelmän tilavuus 3,08 L
Jäähdytysjärjestelmän tilavuus 4,7 L
Polttoaineen oktaanisuositus 95