2-Pyöräiset

honda_siipilogo_pieni.jpg  KTM_black_1c.jpg  Yamaha_Logo.jpg 

Valikoimastamme Honda, KTM sekä Yamaha moottoripyörät, crossipyörät ja SkyTeam mopot. Sekä alkuperäis- ja tarvikevaraosat  sekä lisävarusteet lähes kaikkiin merkkehin.

Verkkokaupastamme laadukkaat ja suojaavat moottoripyörä ajovarusteet säälle kuin säälle. Valikoimastamme löydät alan johtavimpien merkkien, kuten Alpinestars, Halvarssons sekä Lindstrands laadukkaat moottoripyörätakit ja moottoripyörähousut jotka antavat parhaan sekä tyylikkään suojan ajoreissuillesi. Ajoasusi täydentyy tietysti tyylikkäillä, mutta tukevilla ajokengillä, ajohanskoilla sekä moottoripyöräkypärällä.

Moottoripyörätakkien ja -housujen materiaalivaihtoehtoja ovat esimerkiksi farkku-, nahka-, sekä myös tekstiilitakkina. Ominaisuuksia löytyy niin veden- ja tuulenpitävästä tekstiilitakista aina kevyisiin softsell- sekä hupparimaisiin takkeihin. 

Yamahan WR450F crossipyörä on tähän asti nopein ja ketterin Yamahan ison luokan enduropyörä. Sen enduroajoon sovitettu innovatiivinen moottori- ja runkotekniikka perustuvat uusimpaan YZ450F-motocrosspyörään.
2023 Yamaha WR250F crossipyörä nostaa 250-luokan nelitahtisten enduropyörien suorituskyvyn ja ajo-ominaisuudet uudelle tasolle. Siinä on hyödynnetty uusinta motocross-tekniikkaa
Yamaha TT-R125 on TT-R-malliston tehokkain offroadpyörä, ja se on suunniteltu vanhemmille lapsille, jotka vaihtavat keskikokoisesta TT-R110:stä suurempaan. Ja sopii se aikuisillekin, jotka haluavat kevyen ja hauskan, helposti ylläpidettävän pyörän.
FXR Holeshot reppu Char/Orange
FXR Nuorten Reflex MX Ajohanska
FXR Nuorten Reflex MX Ajohanska
Vakiomallinen lukkosarja takalaukkuihin
SHOT Climatic Takalokasuojan Laukku
SHOT Climatic vyötärölaukku
Ipone Stroke 2 R (racing) on kovimpiin vaatimuksiin kilpailu olosuhteissa kehitetty täyssynteettinen 2-tahtiöljy.  Soveltuu motocross-, enduro- ja trial-kilpakäyttöön
-27 %
-14 %
-12 %
K27 Moottoripyöräpeite XL
K27 Moottoripyöräpeite
-6 %
Beeline Moto GPS-laite