Ajokäsineet

Lindstrands Orbit, kevyt ja vedenpitävä kesähanska
Halvarssons Wang Ajohanska on hengittävä ja lämmin ajohanska vuohennappanahalla.
-20 %
Halvarssons Splitz Ajohanska on lämmin, vedenpitävä ja hengittävä hanska Innoborne vuorella.
-20 %
Poistuva malli
Sweep naisten kalvollinen ajohanska moottopyöräilyyn. Hanskassa on käytetty pehmeää ja joustavaa vuohennahkaa, joka antaa hyvän pidon asfalttiakin vasten. Mitä useammin käytät hanskaa, sitä paremmin se muotoutuu käteesi.
Sweep Challenger Evo WP on nahkainen vedenpitävä ajokäsine. Hyvälaatuisen nahan ansiosta käsine tuntuu mukavemmalta joka kerta päälle puettaessa. Pitkäikäinen nahkakäsine joka pitää kädet lämpöisinä ja kuivina.
Poistuva malli
Scott 350 Dirt crossihanska pun./musta on ohut ja hengittävä hyvällä istuvuudella.
-7 %
Lyhyt, kestävä ja hengittävä kesäkäsine vuohennappan ja tekstiilin yhdistelmästä. Muotoillut rystyssuojat ja ohut vuori, joka on levitetty Skinfit-teknologialla, joka pitää vuoren paikallaan.
-20 %
Lämmin vedenpitävä kolmen sormen käsine vuohennappa- ja tekstiilimateriaalin yhdistelmästä. Kaarevat sormet, Innoborn® 40g kämmenessä ja 180g kämmenselässä sekä muotoillut rystyssuojat.
Timeless Urban Dirt Crossihanska On monipuolinen käsine crossiin, enduroon ja muihin kesälajeihin
Timeless X-fighter Ajohanska on monipuolinen käsine crossiin ja enduroon, sen joustavalla ja miellyttävällä verkkokankaalla
Timeless X-fighter Ajohanska on monipuolinen käsine crossiin ja enduroon, sen joustavalla ja miellyttävällä verkkokankaalla