Ajoneuvot

honda_siipilogo_pieni.jpg  KTM_black_1c.jpg  Yamaha_Logo.jpg 

Yamaha moottoripyörät, kevytmoottoripyörät ja skootterit puhuttelevat monia moottoripyöräilyn harrastajia. Yamahan laajasta valikoimasta löytyvät aikuisten pyörien lisäksi crossipyörät myös lapsille. Yamahan crossipyörien uutuusmalleista löytyy PowerTuner-sovellus, jonka avulla on mahdollista näppärästi säätää moottorin tehontuottoa vaihtelevissa olosuhteissa. Tutustu ajankohtaisiin Yamaha -kampanjoihin täällä

Honda kevytmoottoripyörät, crossipyörät ja adventure-moottoripyörät ovat tunnettuja laadustaan. Honda on luotettava merkki, jolla on oma vakaa kannattajakuntaansa. Tutustu mallistoon ja pyydä tarjous haluamastasi Honda tuotteesta. Honda Roadshow 2023 toukokuussa, lue lisää täältä

KTM katupyörät, kevytmoottoripyörät, offroadpyörät sekä travel-moottoripyörät vievät kuljettajansa upeisiin seikkailuihin. Tutustu ajankohtaisiin KTM -kampanjoihin täällä

Tarvikekeskus Oy:n ammattitaitoinen myyntihenkilöstö auttaa sopivan mallin löytymisessä sekä mahdollisissa lisäkysymyksissä. Pyydä tarjous tai kysy koeajoaikoja soittamalla 0207 437000.

 

2023 Honda Dax ST125 kevytmoottoripyörä mallin perinteitä ulkonäöllään ja olemuksellaan. 2-paikkaisena Dax 125 on vieläkin käyttökelpoisempi. Omintakeisesti muotoiltu, helppokäyttöinen ja hauska; Honda Dax is Back!
Uutuus!
2023 Rebel 1100 Touring DCT moottoripyörän aerodynaaminen etukate sekä kovat sivulaukut antavat aivan uuden mahdollisuuden käyttää Honda Rebel 1100 aivan uudella tavalla.
Honda CL500 Scrambler moottoripyörä on täysin uusi malli ja se täydentää jo ennestään laajaa Hondan 500 / A2 -sarjan mallistoa.  Pyörä on "Retro-suuntauksen" häpeämätön edustaja, varustettuna Hondan uusimmilla teknisillä ratkaisuilla.
-4 %
2023 Honda XL 750 Transalpin runko on sekä jäykkä, että erittäin kevyt (18,3 kg). Rungon vääntöjäykkyys luo erinomaisen pohjan tarkalle ja sporttiselle ajokokemukselle. Showan 43 mm SFF-BF etujousitus ja Honda Pro-Link takajousitus
-7 %
-1000€ suositushinnasta
Honda CB750 Hornet moottoripyörä,  luokkansa paras teho/paino -suhde ja laadukkailla komponenteilla toteutettu streetfighter henkinen ajettavuus. Saatavilla neljällä eri värityksellä.
Testimenestyjä!
Yamaha NEO'S sähköskootteri on ketterä ratkaisu joukkoliinkenteen tai autoilun tilalle.
Yamahan WR450F crossipyörä on tähän asti nopein ja ketterin Yamahan ison luokan enduropyörä. Sen enduroajoon sovitettu innovatiivinen moottori- ja runkotekniikka perustuvat uusimpaan YZ450F-motocrosspyörään.
2023 Yamaha WR250F crossipyörä nostaa 250-luokan nelitahtisten enduropyörien suorituskyvyn ja ajo-ominaisuudet uudelle tasolle. Siinä on hyödynnetty uusinta motocross-tekniikkaa
Yamaha TT-R125 on TT-R-malliston tehokkain offroadpyörä, ja se on suunniteltu vanhemmille lapsille, jotka vaihtavat keskikokoisesta TT-R110:stä suurempaan. Ja sopii se aikuisillekin, jotka haluavat kevyen ja hauskan, helposti ylläpidettävän pyörän.
Honda CRF1100L Africa Twin ABS DCT moottoripyörässä on kevyempi runko, kaventuneet rally-tyyppiset katteet ja entisestään parantunut ajoasento. Moottorin koko on kasvanut, parantaen sekä huipputehoa, että vääntöä.
2023 KTM 450 SX-F crossipyörä
Viimeinen kappale!
2023 KTM 250 EXC-F  enduropyörä
Viimeinen kappale!
Viimeinen kappale!
2023 KTM 50 SX crossipyörä
Rieju MRT Enduro on ihanteellinen menopeli ensimmäiseen endurokokemukseen. Voimanlähteenä on uusin nestejäähdytteinen Minarelli AM6 moottori – 100% eurooppalaista laatua.
Kun halut erottautua joukosta on valintasi MRT 50 SM Trophy, joka on Rieju-malliston tyylikkäin menopeli.