Ajovarusteet moottoripyöräilyyn

Verkkokaupastamme laadukkaat ja suojaavat moottoripyörä ajovarusteet säälle kuin säälle. Valikoimastamme löydät alan johtavimpien merkkien, kuten Alpinestars, Halvarssons sekä Lindstrands laadukkaat moottoripyörätakit ja moottoripyörähousut jotka antavat parhaan sekä tyylikkään suojan ajoreissuillesi. Ajoasusi täydentyy tietysti tyylikkäillä, mutta tukevilla ajokengillä, ajohanskoilla sekä moottoripyöräkypärällä.

Moottoripyörätakkien ja -housujen materiaalivaihtoehtoja ovat esimerkiksi farkku-, nahka-, sekä myös tekstiilitakkina. Ominaisuuksia löytyy niin veden- ja tuulenpitävästä tekstiilitakista aina kevyisiin softsell- sekä hupparimaisiin takkeihin. 

-7 %
-7 %
Alpinestars Ajotakki Ketchum Gore-Tex Musta suojaa säässä kuin säässä. Edistyksellinen kangas lisää kulutuskestävyyttä. Takissa on irroitettava lämpövuori sekä vedenpitävä ja hengittävä Gore tex® -vuori.
-7 %
-7 %
Alpinestars Takki Naisten T-Jaws v3 Vedenpitävä Musta/Pinkki
-7 %
Alpinestars Tech 5 crossisaapas musta
-7 %
Alpinestars Tech 7 Crossisaapas Musta
-50 %

Osta verkkokaupastamme tuotteita, jotka saavat aikaan sinulle ja lähimmäisillesi iloa tai helpottavat elämää. Valikoimamme, tuotetiedot sekä maksuvaihtoehdot on rakennettu sinua varten, jotta voisit helposti löytää ja hankkia sinulle sopivimmat tuotteet tarpeisiisi. Muista kertoa kokemuksistasi myös muille asiakkaille kirjoittamalla tuotearvostelu ostamastasi tuotteesta.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset apua
0207 437000


Katso myös muut kampanjamme

KTM moottoripyörien rahoitusratkaisut
Erä ja retkeily
Metsätyövarusteet ja -tarvikkeet
Kesä saapuu
Löytöjä
Piha kuntoon