Akut ja kemikaalit

Korkealuokkainen öljy 4-tahtisiin ruohonleikkureihin. Erinomainen suoja moottorille.
Korkealuokkainen öljy 4-tahtisiin ruohonleikkureihin. Erinomainen suoja moottorille.
Kaikkiin 12 V:n lyijyhappoakkuihin (1,2-32 Ah), kuten mönkijöissä, traktoreissa jne. käytettäviin akkuihin. Laturi sopii enintään 100 Ah:n ylläpitolataukseen.
Husqvarna XP® Power 2 on kaksitahtimoottoreille suunniteltu valmis alkylaattipolttoaine, joka maksimoi koneesta saatavan tehon.
Husqvarna HP 2-tahtiöljy on suunniteltu paitsi 2-tahtimoottoreita ja haastavia olosuhteita varten, myös toimimaan hyvin huonolaatuisempien polttoaineiden kanssa.
Husqvarnan uusi täyssynteettinen ja biohajoava (64% acc OESD301B) XP Synteettinen 2-tahtiöljy on kehitetty niihin olosuhteisiin joissa moottorin kierrosluku on korkea ja kuormitus suuri.
Husqvarnan X-GUARD Bio on huippuluokan teräketjuöljy, joka perustuu uusiutuviin raaka-aineisiin. X-GUARDia suositellaan ympärivuotiseksi ketjuöljyksi, jossa on huippuluokan voitelu ja tahmeus.
Mineraaliteräketjuöljy sisältää sideaineita, ja se soveltuu hyvin suurille moottorisahoille. Teräketju ja kiskot kuluvat huomattavasti vähemmän voitelua parantavien lsäaineiden ansiosta.