HOK-125SET-PIV | Oma varasto
Altai

Altai Hok liukulumikengät X-trace Pivot siteillä, 125cm

Altai Hok on leveä ja lyhyt suksi jonka pohjassa on kiinteä pitokarva - kaikki metsiä suksilla samoilleet tunnistavat jo tästä toimivan reseptin.
-17 %
Teräskantit

Altai Hok on leveä ja lyhyt suksi jonka pohjassa on kiinteä pitokarva - kaikki metsiä suksilla samoilleet tunnistavat jo tästä toimivan reseptin.


Altai Hok on leveä ja lyhyt suksi, jonka pohjassa on kiinteä pitokarva – yhdistelmä, joka sopii erittäin hyvin metsässä hiihtämiseen. Altai Hok suksilla on kätevä kiivetä rinteitä ylös ja laskea niitä alas pitokarvan johdosta. Altai Hok -liukulumikengissä yhdistyvätkin suksien ja lumikenkien parhaat puolet. Erityisen ketterät nämä sukset ovat pienipiirteisessä, risukkoisessa ja tiheäkasvuisessa maastossa, mutta toimivat myös aukealla erittäin hyvin. Näppärä Altai Hok -liukulumikenkiä on helpompi hallita alamäissä kuin perinteisiä pitkiä eräsuksia. Suksen hyvä pitokarva hillitsee vauhtia sopivasti, mutta ei estä luistoa. Liukulumikengissä on myös samanlaiset teräskantit kuin perinteisissä laskettelusuksissa. Tästä syystä ne pitävät suuntansa myös jäisellä rinteellä hyvin. Altai Hok sukset toimivat parhaiten yhdessä Pivot siteen kanssa jotka ovat valmiiksi asennettut

Toimitusaika: 2-4 arkipäivää
Toimitusaika, maahantuoja: Tarkista myynnistä

ovh. 399.00 €   299.00 € 241.13 € alv. 0% 30 päivän alin hinta: 359.00 € ja ennen kampanjaa: 359.00 €  
Paikkakuntakohtainen saatavuus
Keskusvarasto Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

Pivot -side

Pivot -siteessä on saranarakenne. Side on yhteensopiva useimpien kenkien, kuten vaelluskenkien, kumisaappaiden tai talvilenkkareiden kanssa. Side on tukeva, ja sen pohjana toimiva Flexplate pivot -nivel sekä jousitettu kantaosa mahdollistavat hiihdettävyyden kaikilla jalkineilla. Myös kiinnitysjärjestelmä soveltuu hyvin kaikille jalkineille ja tukee jalkaa erittäin hyvin. Sidettä on helppo säätää. Pivot side sopii 35 - 47,5 kokoiseen kenkään. Siteen pituuden säätöön et tarvitse työkaluja.


Ominaisuuksia:

  • Hyvin ketterät pienipiirteisessä, risukkoisessa ja tiheäkasvuisessa maastossa
  • Kantavissa suksissa yhdistyvät suksien ja lumikenkien parhaat puolet
  • Synteettinen, suuri nousukarva-alue
  • Helpommat hallita alamäisää kuin perinteiset eräsukset - pitokarva hillitsee sopivasti menoa
  • Teräskantit
  • Sisältää sukset ja siteet.  Pituus 125cm, kärki 123mm, vyötärö 110mm, kanta 122mm
  49.00 € 39.52 € alv. 0%  
Tuotetiedot
Altai Pol teleskooppisauvat liukulumikenkäilyyn. Nämä 3-osaiset sauvat saadaan maksimissaan 150cm pituuteen ja kolmesta osasta koostuvan sauvan ansiosta se lyhentyy jopa 75cm pituiseksi.
  69.87 € 56.35 € alv. 0%  
Tuotetiedot