ATV mönkijät

honda_siipilogo_pieni.jpg  Polaris mönkijät  Yamaha_Logo.jpg  Segway_logo.jpg  Access-Motor.jpg

Löydät alta monipuolisen ATV mönkijöiden valikoiman Polaris, Yamaha, Honda, Segway, Kawasaki sekä Access merkeiltä. 

Traktorimönkijämallit sopivat tieliikennekäyttöön. Näihin malleihin on saatavilla myös esimerkiksi lumityövälineitä jolloin pihan tai mökkitien auraus onnistuu vaivatta. Moottoriltaan tehokkaampi malli kannattaa valita silloin kun haluat käyttää mönkijää usein esim. tielanan, lumiauran tai peräkärryn kanssa. 

Maastomönkijämallit puolestaan sopivat kilparadoille ja malleissa on kiinnitetty erityishuomiota tehokkaaseen liikkeellelähtöön sekä ajoneuvon hyvään hallittavuuteen nopeissa kaarteissa.

Osaavat konemyyjämme auttavat sopivan mönkijämallin sekä lisävarusteiden valinnassa ja vastaavat mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiisi. 

Polaris Sportsman 570 EPS SE T3b traktorimönkijän vakiovarusteluihin kuuluvat myös sähkövinssi, 14" alumiinivanteet sekä 26" CTS-renkaat
2023 Polaris Sportsman 570 EPS T3b tVarustettu elektronisella Multi-Select-ohjaustehostimella, jonka avulla voit muuttaa ohjausavustuksen tasoa äärimmäisen mukavuuden ja ajovarmuuden saavuttamiseksi  Sportsman-jousitus tarjoaa pehmeän ja hallittavan
2023 Polaris Sportsman 6x6 570 EPS T1b traktorimönkijä eli Big Boss - ammattikäyttöön ja vaativaan hyötykäyttöön!
Access Adventure 600 EPS EFI musta, T3b traktorimönkijä ST 135 lumilingolla soveltuu tehokkaaseen työn tekoon sekä vapaa-ajalle
ST 135 lumilingolla
2022 Polaris Sportsman Touring 570 EPS SP LE T3b traktorimönkijä on mukava ja tilava kaksipaikkainen mönkijä, jossa on uusisäädettävä EPS-ohjaustehostin.
Haastavaan käyttöön suunniteltu Brute Force 750 4x4i EPS traktorimönkijä, alansa johtavilla ominaisuuksilla, kuten nopeussäädettävä elektroninen ohjaustehostin (EPS) ja yhä enemmän tehoa koko päivän työskentelyyn  750 cm3:n V-twin -moottorilla.
Yamaha Sport YFZ450R crossimönkijä
Yamaha YFM 700R SE1 crossimönkijä
Yamaha Grizzly 700 EPS AL DNLGS5 traktorimönkijä
Yamaha Grizzly 700 EPS AL DNLGS5 traktorimönkijä
Yamaha Grizzly 700 EPS AL DNLGS5 traktorimönkijä
Yamaha Grizzly 700 EPS AL SE LGB TB traktorimönkijä
Yamaha Kodiak 700 EPS DNLGS5 traktorimönkijä
Yamaha Kodiak 450 4x4 T3b traktorimönkijä
Yamaha Kodiak 450 EPS Diff Lock 4x4 T3b traktorimönkijä oliivin vihreä
Access Adventure 600 EFI EPS T3b traktorimönkijä soveltuu tehokkaaseen työn tekoon sekä vapaa-ajalle
Access Adventure 600 EFI EPS T3b traktorimönkijä - winterpack soveltuu tehokkaaseen työn tekoon sekä vapaa-ajalle
Snarler AT6 S EPS Full versionT3b traktorimönkijä on lyhyt yksipaikkainen malli Standard-varustelutasolla ja ohjaustehostimella. Vakiona erinomaiset LED-valot, vinssi ja puhelinapplikaatio.
RTK Winterpack
Snarler AT6 S EPS Full versionT3b traktorimönkijä on lyhyt yksipaikkainen malli Standard-varustelutasolla ja ohjaustehostimella. Vakiona erinomaiset LED-valot, vinssi ja puhelinapplikaatio.
RTK Winterpack
Polaris Sportsman 570 EPS 4x4 T3b traktorimönkijä - Prospector Pack telasarjalla