1018901 | Oma varasto

DuraPro suksikumipari Polaris Axys & Pro-Ride (2kpl)

Suksikumin materiaali on erittäin joustavaa ja kestävää. Ei ole altis murtumiselle, halkeilulle, repeytymiselle, turvotukselle, hankaukselle, kitkalle, lämpötilanvaihteluille, UV-valolle ja tärinälle. Tämä tarjoaa erittäin pitkän käyttöiän, mikä tekee siitä viimeisen vaimentimen, joka sinun on koskaan ostettava. Tästä syystä valmistaja antaakin tuotteelle elinikäisen takuun.

Sopii useisiin Polaris moottorikelkkoihin

  • Axys malliston (Pro-RMK, Khaos, SKS ja RMK) kelkkoihin 2015-
  • Pro Ride RMK mallisto 2011-2014
  • Polaris Gripper 2007 - ja uudempiin suksiin (ei käy Pro-Steer -sukseen)

Korvaa Polaris tuotteita # 5415230, 5412794, ja muut.

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää

  84.90 € 68.47 € alv. 0%
Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

DuraPro Ski Dampener -kumi tarjoaa monia ainutlaatuisia etuja muihin malleihin nähden:

Vaimennin antaa lineaarisen, progressiivisen vaimennusvaikutuksen, joka antaa suksien taipua vapaammin pienillä nopeuksilla ja kuormituksilla pehmeämpää vaimennusta varten ja jäykemmin suurilla nopeuksilla ja kuormituksilla voimakkaamman vaimennuksen aikaansaamiseksi. Lisäksi se tekee tämän vaarantamatta suksiasi, holkkeja tai karaa.

DuraPro-suksien vaimennin suojaa suksia, karaa, A-tukivartta ja koko kelkkaa vaimentamalla mahdollisimman paljon iskuenergiaa, ennen kuin antaa suksen pohjautua karaa vasten.

Vaimennin ylläpitää suksen oikean lähestymiskulman, mikä antaa kelkallesi paremman suorituskyvyn ja paremmin ennustettavan käsittelyn lumella.