Valikoimastamme löydät asusteet ja tarvikkeet retkeilyyn

Vaellukselle, ulkoilemaan ja nauttimaan syksystä? Oikeanlaisilla varusteilla ulkoilu on nautinnollisempaa. 

Anar -ulkoiluvaatteiden pinnat on käsitelty vahalla tuulta- ja vettähylkiviksi. Valikoimastamme löydät myös Savotan tuotteita repuista telttoihin. Vapaa-ajan vaatteistamme myös ajanmukaiset metsästysvaatteet niin lintu- kuin hirvimetsille - Tutustu ja tilaa.

Alaska Apex APS- metsästyshousut on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Housut ovat täysin vedenpitävät metsästyshousut miellyttävän pehmeällä vuorikankaalla. APS-kalvo tarjoaa parhaan hengittävyyden ja vedenpitävyyden.
-41 %
Poistuva malli
Alaska Apex vedenpitävät metsästyhousut ympärivuotiseen käyttöön. Housuissa on ergonominen mitoitus, ja vyötärön sekä lahkeiden säätömahdollisuus takaa hyvän istuvuuden jokaiselle.
Hiljainen hirvimiehen metsästystakki, jossa on hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä APS-kalvo.
Suosittu Alaska Extreme Lite 3 -takki on kevyt ympärivuotinen metsästystakki runsailla teknisillä yksityiskohdilla.
Alaska Predator on ympärivuotinen metsästyshousu Rain-Stop 2-layer kalvolla ja miellyttävällä pritex-fleecevuorilla.
Alaska Superior 2 -housut pohjautuvat aiempiin suosittuihin Superior -housuihin mutta tarjoavat nyt paremman mitoituksen ja keveyden aktiiviseen metsästykseen
Alaska Superior 2 -takki pohjautuu aiempaan suosittuun Superior -takkiin mutta tarjoaa nyt paremman mitoituksen ja keveyden aktiiviseen metsästykseen!

Osta verkkokaupastamme tuotteita, jotka saavat aikaan sinulle ja lähimmäisillesi iloa tai helpottavat elämää. Valikoimamme, tuotetiedot sekä maksuvaihtoehdot on rakennettu sinua varten, jotta voisit helposti löytää ja hankkia sinulle sopivimmat tuotteet tarpeisiisi. Muista kertoa kokemuksistasi myös muille asiakkaille kirjoittamalla tuotearvostelu ostamastasi tuotteesta.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset apua

0207 437000 


Katso myös muut kampanjamme

Yamaha vesijetti ja AMT - rahoitustarjous
Hyödynnä nyt Access Motor - mönkijän 1,29% korko -osamaksukampanja
Metsätyövarusteet ja -tarvikkeet
Löytöjä
Polaris mönkijäkampanjat
Lumityövälineet talveen!
Mönkijän talvivarusteet
Piha kuntoon