Metsä ja piha

Metsän ja pihan hoitoon tarjoamme kattavan valikoiman ruohonleikkureita, raivauslaitteistoa, lumityövälineitä sekä erilaisia työkaluja pesuun ja puutarhanhoitoon. Kodin omistajien ja mökkeilijöiden tarpeisiin toimitamme laadukkaat ja turvalliset välineet oman kodin sekä pihan kunnossapitoon. Fiskarsin ja Husqvarnan luottotyökalut ovat korkealuokkaiset ja kestävät.

Valikoimassamme on:

Cramer A48T10PS-CR oksasaha on lisäosa 48TX10 trimmeriin. Helposti vaihdettavissa oleva oksasahavarsi. Varren vaihtoon ei tarvita työkalua.
Cramer A48T10PH-CR pensasleikkuri on lisäosa Cramer 48TX10 -monitoimitrimmeriin. Helposti vaihdettavissa oleva pensasleikkurivarsi. Varren vaihto ilman työkaluja.
Cramer 48TX10 trimmeri on  tehokas akkukäyttöinen trimmeri siistii ylipitkäksi päässeet nurmikon reunat ja nurkkiin jääneet rikkakasvit.  Kaksoissiima leikkuujärjestelmä ja mukana tuleva 4-lapainen ruohoterä
Husqvarna 120 Mark II on helppokäyttöinen yleissaha satunnaiseen käyttöön. Saha sopii hyvin kevyisiin töihin, kuten polttopuiden sahaamiseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. X-Torq®-moottori pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta.
560XPG 15" .325" Husqvarna moottorisaha
-14 %
Echo CS-4310SX moottorisaha on suorituskykyinen ja kierrosherkkä tehopakkaus ammattilaiselle. Erinomainen teho/paino -suhde, SoftStart-kevytkäynnistys sekä rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu. Luokkansa kevyin saha tehokkaalla moottorilla!
-9 %
Kubota M5111 traktori T1A + Kuormain LA1854 kauhalla. Ohjaamossa mukavuutta tuomassa ilmastointi sekä lämmitin, töyssyisiä töitä on tasoittamassa ilmajousitettu istuin ja säädettävä ohjauspyörä.
-19 %
Cramerin 82V akku 82V430G on päästötön, ympäristöystävällinen, tehokas, hiljainen ja matalat tärinätasot tekevät Cramerin 82V-sarjasta tulevaisuuden tiennäyttäjän.
Cramer 82V akku 82V430 tarjoaa korkean tehon ja kestävyyden.  Päästötön, ympäristöystävällinen, tehokas, hiljainen ja matalat tärinätasot tekevät Cramerin 82V-sarjasta tulevaisuuden tiennäyttäjän.
Cramerin 82V akku 82V290 tarjoaa korkean tehon kompaktissa koossa.  Akku on ulkomitoiltaan samankokoinen kuin 3Ah:n akku mutta kapasiteetiltaan suurempi, mikä tarkoittaa pidempiä työskentelyaikoja