9678527-21 | Oma varasto

Husqvarna Automower® 315X robottiruohonleikkuri

-8 %
Max 1600m² alueille

Husqvarna Automower® 315X on edistyksellisen X-sarjan pienin malli. Se leikkaa jopa 1 600 m²:n kokoiset vaativat nurmikot ja pystyy kulkemaan kapeista kohdista sekä leikkaamaan hankalassakin maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 40 %:n rinteissä. Automower® Connect -sovelluksen avulla leikkuria voi seurata ja hallita sekä saada päivityksiä puhelimeen ajasta ja paikasta riippumatta.

Leikattavan alueen maksimikoko 1600 m²
Työskentelyalueen kapasiteetti 1600 m² ±20%
Keskimääräinen latausaika 60 min
Melutaso 58 dB(A)

Jotta robottileikkuri olisi toimintakuntoinen, tarvitset myös asennussarjan

S 9676236-01 / M 9676236-02 / L 9676236-03


2399.00 € 2199.00 € 1773.39 € alv. 0%
Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

Husqvarna Automower® 315X on edistyksellisen X-sarjan pienin malli. Se leikkaa jopa 1 600 m²:n kokoiset vaativat nurmikot ja pystyy kulkemaan kapeista kohdista sekä leikkaamaan hankalassakin maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 40 %:n rinteissä. X-sarjan leikkurissa on Automower® Connect ja GPS-seuranta, GPS-avusteinen navigointi sekä X-sarjan muotoilu ja LED-ajovalot, etupuskuri ja erikoisväriset pyörän kapselit. Automower® Connect -sovelluksen avulla leikkuria voi seurata ja hallita sekä saada päivityksiä puhelimeen ajasta ja paikasta riippumatta.

Automower® Connect
Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.

GPS-avusteinen navigointi
Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

LED-ajovalot
Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden ja hallittavuuden myös pimeässä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla.

Erinomainen vuorovaikutus
Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.

Sääajastin
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Selviytyy monimuotoisista ja vaativista nurmialueista
Voimakaskuvioiset renkaat varmistavat erinomaisen pidon epätasaisella ja liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 40 %:n kallistumista.

Kohdeleikkaaminen
Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

Hiljainen
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.

Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.

Säänkestävä
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

Automaattinen käytävien tunnistus
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Kolme etäkäynnistyspistettä
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu (tietyt mallit), niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, eikä manuaalisia asetuksia tarvita.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus
Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.

Etupuskuri
Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.

Profililit
Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa sijainnissa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asennusten asetuksia on siten helppo vaihtaa.

Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.

Automaattinen lataus
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

Ajastin
Sinä päätät, milloin haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään. Se pystyy leikkaamaan kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.

Hakukaapeli
Hakukaapeli helpottaa Automower®-leikkurin toimintaa monimutkaisilla leikattavilla alueilla, sillä sen avulla ruohonleikkuri löytää nopeammin latausaseman.

Spiraalileikkaus
Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.

GPS-pohjainen varkaussuojaus
Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.

Erinomainen leikkuutulos
Husqvarna Automower® -leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikosta tulee täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Mattoveitsimäisen terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti joka suunnalta ja auttavat sitä näin kasvamaan vahvana. Sammalen kasvu estetään tehokkaasti.

Ei pakokaasupäästöjä
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.

Alhainen energiankulutus
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.

Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

  • Merkki: Husqvarna
  • Tuote: Robottileikkuri
  • Käyttövoima: Akku
  • Käyttöalue: Keskikokoiset alueet

Akkutuotteet
Akun kapasiteetti 2.0 Ah
Akun tyyppi: Li-Ion
Akun jännite 18 V
Akkuyksikön paino 0.26 kg
Latausvirta 1.3 A
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Maksimienergiankulutus kuukaudessa 10 kWh
Virrankulutus leikkaustyön aikana 25 W
Yleinen teholähde: Akku
Keskimääräinen latausaika 60 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 70 min

Kapasiteetti
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Työalueen maksimikallistus 22 °
Leikattavan alueen maksimikoko 1600 m²

Latausaseman haku
Hakukaapeli: Kyllä
Hakukaapeli 1
Kotisignaali: Kyllä
Hakumenetelmät: 3 hakutapaa

Leikkuulaite
Leikkuujärjestelmä 3 terävää, nivellettyä terää
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
Leikkuuleveys 22 cm
Leikkuuleveys 8.7 in

Mitat
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
Paino 22 lbs
Paino 10 kg

Varusteet
Varashälytin: Keskikova hälytysääni
Ohjauspaneeli: Suuri LCD-näyttö
Varaterät 9 kpl
Kahvan tyyppi: Integroitu
Laitteiston lukitus: Kyllä
Näppäimistö: 19 näppäintä
Nostotunnistin: Kyllä
Rajakaapeli 0 m
PIN-koodi: Kyllä
GPS Theft tracking: Yes
Kaapelikiinnikkeet 0 kpl
Kallistustunnistin: Kyllä
Aikalukko: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Ultraäänisensori: Ei
Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi

Asennusosat
Varaterät 9 kpl
Rajakaapeli 0 m
Kaapelikiinnikkeet 0 kpl

Moottori
Terämoottorin tyyppi: Brushless DC motor
Pyörämoottorin tyyppi: Brushless DC motor

Ominaisuudet
Runko: ASA-muovi
Kahvan tyyppi: Integroitu
Ohjauspaneeli: Suuri LCD-näyttö
Näppäimistö: 19 näppäintä
Ohjelmiston päivitysmahdollisuus: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi

Työskentely
Leikkuukapasiteetti tunnissa: 73 m²
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Rajakaapelin maksimikallistuma 15 %
Maksimikallistuma 40 %
Työalueen maksimikallistus 22 °
Liikerata: Epäsäännöllinen
Työskentelyalueen kapasiteetti 1600 m² ±20%
Leikattavan alueen maksimikoko 0.4 acre
Leikattavan alueen maksimikoko 1600 m²

Turvaominaisuudet
Varashälytin: Keskikova hälytysääni
Laitteiston lukitus: Kyllä
Nostotunnistin: Kyllä
PIN-koodi: Kyllä
Kallistustunnistin: Kyllä
Aikalukko: Kyllä

Ääni- ja melutaso
Melutaso 60 dB(A)
Melutaso 58 dB(A)

  100.00 € 80.65 € alv. 0%
  160.00 € 129.03 € alv. 0%
  250.00 € 201.61 € alv. 0%