9678528-21 | Oma varasto

Husqvarna Automower® 430X robottiruohonleikkuri

Max 3200 m² alueille

X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

Leikattavan alueen maksimikoko 3200 m²
Keskimääräinen latausaika 50 min
Melutaso 57 dB(A)

Jotta robottileikkuri olisi toimintakuntoinen, tarvitset myös asennussarjan

S 9676236-01 / M 9676236-02 / L 9676236-03

Koneviesti 1/2019 Testivoittaja!


  3199.00 € 2579.84 € alv. 0%
Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

Automower® Connect
Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.

GPS-avusteinen navigointi
Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

LED-ajovalot
Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden ja hallittavuuden myös pimeässä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla.

Erinomainen vuorovaikutus
Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.

Ultra-silent-pyöränmoottorit
Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

Sääajastin
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Viisi etäkäynnistyspistettä
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu (tietyt mallit), niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, eikä manuaalisia asetuksia enää tarvita.

Spiraalileikkaus
Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.

Etupuskuri
Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.

Erinomainen leikkuutulos
Husqvarna Automower® -leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikosta tulee täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Mattoveitsimäisen terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti joka suunnalta ja auttavat sitä näin kasvamaan vahvana. Sammalen kasvu estetään tehokkaasti.

Ei pakokaasupäästöjä
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.

Ajastin
Sinä päätät, milloin haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään. Se pystyy leikkaamaan kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.

Kaksi hakukaapelia
Malliston kärkituotteet on varustettu vähintään kahdella hakukaapelilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä etenkin monimuotoisissa puutarhoissa.

Automaattinen käytävien tunnistus
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Kohdeleikkaaminen
Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

Graafinen näyttö, suuri koko
Korkearesoluutioinen, suuri näyttö, jossa selkeä ja havainnollinen graafinen menu. Helppo ja miellyttävä käyttää. Asetuksiin liittyvä selostus helpottaa yksilöllisten asetusten tekoa.

GPS-pohjainen varkaussuojaus
Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.

Hiljainen
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.

Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.

Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Selviytyy haastavassa maastossa
Suuret, karkeakuvioiset pyörät varmistavat erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 45 %:n kallistumista.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus
Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.

Profililit
Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa sijainnissa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asennusten asetuksia on siten helppo vaihtaa.

Taustavalaistu näppäimistö
Mahdollistaa asetusten säätämisen myös iltahämärässä. Näppäimistön tehokas taustavalo tekee näppäimet selkeästi luettavaksi myös hämärän aikaan.

Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.

Automaattinen lataus
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

Alhainen energiankulutus
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.

Säänkestävä
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

  • Merkki: Husqvarna
  • Tuote: Robottileikkuri
  • Käyttövoima: Akku
  • Käyttöalue: Suuret alueet

Akkutuotteet
Akun kapasiteetti: 5.0 Ah
Akun tyyppi: Li-Ion
Akun jännite 18 V
Akkuyksikön paino 0.26 kg
Latausvirta 4.2 A
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Maksimienergiankulutus kuukaudessa 18 kWh
Virrankulutus leikkaustyön aikana 30 W
Yleinen teholähde: Akku
Keskimääräinen latausaika 50 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella: 145 min

Kapasiteetti
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Työalueen maksimikallistus 24 °
Leikattavan alueen maksimikoko: 3200 m²

Latausaseman haku
Hakukaapeli: Kyllä
Hakukaapeli: 2
Kotisignaali: Kyllä
Hakumenetelmät. 4 hakutapaa

Leikkuulaite
Leikkuujärjestelmä: 3 terävää, nivellettyä terää
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
Leikkuuleveys 24 cm
Leikkuuleveys 9.45 in

Mitat
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 20-60 mm
Paino 28.7 lbs
Paino 13 kg

Varusteet
Varashälytin: Kova hälytysääni
Ohjauspaneeli: Suuri LCD-näyttö
Varaterät: 9 kpl
Kahvan tyyppi: Integroitu
Laitteiston lukitus: Kyllä
Näppäimistö: 19 näppäintä
Nostotunnistin: Kyllä
Rajakaapeli: 0 m
PIN-koodi: Kyllä
GPS Theft tracking: Yes
Kaapelikiinnikkeet: 0 kpl
Kallistustunnistin: Kyllä
Aikalukko: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Ultraäänisensori: Ei
Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi

Asennusosat
Varaterät 9 kpl
Rajakaapeli 0 m
Kaapelikiinnikkeet 0 kpl

Moottori
Terämoottorin tyyppi: 3- phase brushless DC motor
Pyörämoottorin tyyppi: Ultrasilent drive, Brushless DC motor

Ominaisuudet
Runko: ASA-muovi
Kahvan tyyppi: Integroitu
Ohjauspaneeli: Suuri LCD-näyttö
Näppäimistö: 19 näppäintä
Ohjelmiston päivitysmahdollisuus: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi

Työskentely
Leikkuukapasiteetti tunnissa: 133 m²
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Rajakaapelin maksimikallistuma 15 %
Maksimikallistuma 45 %
Työalueen maksimikallistus 24 °
Liikerata: Epäsäännöllinen
Työskentelyalueen kapasiteetti 3200 m² ±20%
Leikattavan alueen maksimikoko 0.8 acre
Leikattavan alueen maksimikoko 3200 m²

Turvaominaisuudet
Varashälytin: Kova hälytysääni
Laitteiston lukitus: Kyllä
Nostotunnistin: Kyllä
PIN-koodi: Kyllä
Kallistustunnistin: Kyllä
Aikalukko: Kyllä

Ääni- ja melutaso
Melutaso 58 dB(A)
Melutaso 57 dB(A)

  160.00 € 129.03 € alv. 0%
  100.00 € 80.65 € alv. 0%
  250.00 € 201.61 € alv. 0%