9678533-21 | Oma varasto

Husqvarna Automower® 435X AWD robottiruohonleikkuri

-15 %

Husqvarna Automower® 435X AWD on edelläkävijä robottileikkurimarkkinoilla. Nelivetoinen leikkuri hoitaa jopa 3,500 m² suuruiset nurmikot, kiertää esteet, selviää epätasaisessa maastossa ja jopa rinteistä, joiden kaltevuus on 70 %. Leikkurissa on X-sarjan ominaisuudet, kuten LED-ajovalot, esteiden etätunnistus sekä interaktiivinen Automower® Access. Vakiona GPS-seurannan sisältävä Automower® Connect, jonka avulla leikkuria voi hallita milloin ja missä tahansa.

Leikattavan alueen maksimikoko 3500 m²
Työskentelyalueen kapasiteetti 3500 m² ±20%
Keskimääräinen latausaika 30 min
Melutaso 60 dB(A)

Jotta robottileikkuri olisi toimintakuntoinen, tarvitset myös asennussarjan

S 9676236-01 / M 9676236-02 / L 9676236-03


4999.00 € 4250.00 € 3427.42 € alv. 0%

Husqvarna Automower® 435X AWD on edelläkävijä robottileikkurimarkkinoilla. Nelivetoinen leikkuri hoitaa jopa 3,500 m² suuruiset nurmikot, kiertää esteet, selviää epätasaisessa maastossa ja jopa rinteistä, joiden kaltevuus on 70 %. Leikkurissa on X-sarjan ominaisuudet, kuten LED-ajovalot, esteiden etätunnistus sekä interaktiivinen Automower® Access. Vakiona GPS-seurannan sisältävä Automower® Connect, jonka avulla leikkuria voi hallita milloin ja missä tahansa.

Automower® AWD
Automower® AWD -mallien teknologia mahdollistaa sen, että jokaisen pyörän hallinta on yksilöllistä, minkä ansiosta toiminta on paras mahdollinen kaikkein vaativimmissakin maastoissa. Leikkuri selviytyy jopa 70 % (35°) kaltevassa rinteessä. Automower® AWD määrittääkin uudelleen viheralueiden itsenäisen hoitotyön parantaen samalla työntekijöiden turvallisuutta.

Nivelletty takarungon rakenne
Automower® AWD -malleissa on nivelletty takarungon rakenne, joka mahdollistaa erinomaisen navigoinnin monimuotoisilla nurmikoilla ja kapeilla käytävillä. Tällainen rakenne ja nelipyöräveto toimivat erittäin hyvin myös pitoa vaativassa epätasaisessa maastossa.

Automower® Access
Uusi Automower Access on yhtä kuin interaktiivinen, huipputarkka värinäyttö, pyörivä kytkin ja valintapainike sekä tilailmaisin, jotka yhdessä tekevät robottileikkurin hallinnasta ja käytöstä intuitiivista ja edistyksellistä. Viestintä perustuu kuvakkeisiin, jotka yhdistyvät saumattoman käyttökokemuksen tarjoavaan Automower® Connect -sovellukseen.

GPS-avusteinen navigointi
Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

Automower® Connect
Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.

Esteiden etätunnistus
Ultrasonic-teknologian avulla leikkuri havaitsee esteet jo etäältä, jolloin se hidastaa vauhtia ennen kuin se osuu esteeseen.

Sääajastin
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Kaksi hakukaapelia
Malliston kärkituotteet on varustettu vähintään kahdella hakukaapelilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä etenkin monimuotoisissa puutarhoissa.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus
Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.

Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.

Automaattinen lataus
Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

Kallistus- ja nosto- ja törmäystunnistimet
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

LED-ajovalot
Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden ja hallittavuuden myös pimeässä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla.

Ultra-silent-pyöränmoottorit
Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

Automaattinen käytävien tunnistus
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Viisi etäkäynnistyspistettä
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste. Kun GPS-avusteinen navigointi on aktivoitu (tietyt mallit), niin etäkäynnistyspisteet asettuvat automaattisesti, eikä manuaalisia asetuksia enää tarvita.

GPS-pohjainen varkaussuojaus
Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.

Ei pakokaasupäästöjä
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.

Alhainen energiankulutus
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.

Säänkestävä
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

Erinomainen vuorovaikutus
Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.

Maksimikaltevuus 70 %
Voimakaskuvioiset renkaat ja nelipyöräveto varmistavat eriniomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Leikkuri selviää kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rinteistä.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Etupuskuri
Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.

Erinomainen leikkuutulos
Husqvarna Automower® -leikkurin satunnaisen liikeradan ansiosta nurmikosta tulee täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Mattoveitsimäisen terävät terät leikkaavat nurmikon hellävaraisesti joka suunnalta ja auttavat sitä näin kasvamaan vahvana. Sammalen kasvu estetään tehokkaasti.

Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.

Ajastin
Viikottaisen ajastintoiminnon avulla Automower® voidaan ohjelmoida leikkaamaan silloin, kun se parhaiten sopii.

  • Merkki: Husqvarna
  • Tuote: Robottileikkuri
  • Käyttövoima: Akku
  • Käyttöalue: Suuret alueet

Akkutuotteet
Akun kapasiteetti 5 Ah
Akun tyyppi: Li-Ion
Akun jännite 18 V
Akkuyksikön paino 0.7 kg
Latausvirta 7 A
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Maksimienergiankulutus kuukaudessa 24 kWh
Virrankulutus leikkaustyön aikana 40 W
Yleinen teholähde: Akku
Keskimääräinen latausaika 30 min
Keskimääräinen leikkuuaika yhdellä latauksella 100 min

Kapasiteetti
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Leikattavan alueen maksimikoko: 3500 m²

Latausaseman haku
Hakukaapeli: Ei
Hakukaapeli: 2
Kotisignaali: Kyllä
Hakumenetelmät: 3 hakutapaa

Leikkuulaite
Leikkuujärjestelmä: 3 terävää, nivellettyä terää
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 30-70 mm
Leikkuuleveys 22 cm
Leikkuuleveys 8.7 in

Mitat
Leikkuukorkeus, vähintään–enintään 30-70 mm
Paino 38.1 lbs
Paino 17.3 kg

Varusteet
Varashälytin: Kova hälytysääni
Ohjauspaneeli: Suuri LCD-näyttö
Varaterät: 9 kpl
Kahvan tyyppi: Integroitu
Näppäimistö: Ei näppäimistöä
Nostotunnistin: Kyllä
Rajakaapeli: 0 m
PIN-koodi: Kyllä
Etätekstiviestitoiminto: Ei
GPS Theft tracking: Yes
Kaapelikiinnikkeet: 0 kpl
Kallistustunnistin: Kyllä
Aikalukko: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Ultraäänisensori: Kyllä
Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi

Asennusosat
Varaterät 9 kpl
Rajakaapeli 0 m
Kaapelikiinnikkeet 0 kpl

Moottori
Terämoottorin tyyppi: 3-phase, DC
Pyörämoottorin tyyppi: Ultrasilent drive, DC

Ominaisuudet
Runko: ASA-muovi
Kahvan tyyppi: Integroitu
Ohjauspaneeli: Suuri LCD-näyttö
Näppäimistö: Ei näppäimistöä
Ohjelmiston päivitysmahdollisuus: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Renkaiden pintakuviointi: Keskikarhea kuviointi

Työskentely
Leikkuukapasiteetti tunnissa 146 m²
Latausjärjestelmä: Automaattinen
Rajakaapelin maksimikallistuma 50 %
Maksimikallistuma 70 %
Liikerata: Epäsäännöllinen
Työskentelyalueen kapasiteetti 3500 m² ±20%
Leikattavan alueen maksimikoko 0.9 acre
Leikattavan alueen maksimikoko: 3500 m²

Turvaominaisuudet
Varashälytin: Kova hälytysääni
Nostotunnistin: Kyllä
PIN-koodi: Kyllä
Kallistustunnistin: Kyllä
Aikalukko: Kyllä

Ääni- ja melutaso
Melutaso 62 dB(A)
Melutaso 60 dB(A)

  100.00 € 80.65 € alv. 0%
Tuotetiedot
  160.00 € 129.03 € alv. 0%
Tuotetiedot
  250.00 € 201.61 € alv. 0%
Tuotetiedot