9676484-01 | Oma varasto

Husqvarna Rider R 420TsX AWD, ilman leikkuulaitetta

Kompakti ja suorituskykyinen nelivetoinen Rider-leikkuri on varustettu tehokkaalla Kawasakin V2-moottorilla ja ohjaustehostimella, joka helpottaa laitteen hallintaa kapeilla alueilla ja rinteissä. Ainutlaatuinen XChange-lisälaiterunko mahdollistaa lisälaitteiden nopean kiinnittämisen ilman työkaluja. Husqvarna Connect -sovellus ja Bluetooth-yhteys mahdollistavat Riderin valvonnan ja siten tehokkaan ja oikean käytön. R 420TsX AWD käynnistyy helposti avaimella, ja siinä on kaksois-LED-valot ja säädettävä, kätevä tavarateline. Saatavana eri leveyksin varustettuja leikkuulaitteita. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

Moottorin valmistaja: Kawasaki
Nettoteho/esiasetettu rpm 14 kW
Leikkuuleveys, min. 103 cm
Leikkuuleveys, maks. 122 cm


  12499.00 € 10079.84 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

XChange
Ainutlaatuinen liitäntä mahdollistaa lisälaitteiden nopean ja helpon vaihtamisen ilman työkaluja. Kone on valmis uuteen tehtävään muutamassa minuutissa.

Huoltoasento
Leikkuulaitteen huoltoasento helpottaa puhdistamista ja huoltotoimia.

Kaksois-LED-ajovalot
Kaksois-LED-ajovalotlaajentavat valaistun alueen ja tekevät käytöstä turvallisempaa päivän hämärtyessä. Parempi näkyvyys lähelle ja kauas.

Husqvarna Connect
Älykkään Husqvarna Connect -sovelluksen avulla käytännölliset vinkit, käyttöohjekirjat ja varaosasuositukset ovat helposti saatavana. Bluetooth-toiminnon kautta saat lisätietoja esim. käyttöajoista, latauksen tilasta sekä ylläpito- ja huoltotarpeista. Sovelluksen voi ladata veloituksetta App Storesta tai Google Playsta.

Nelipyöräveto (AWD)
Nelipyöräveto (AWD) parantaa pitoa epätasaisessa, märässä ja liukkaassa maastossa sekä rinteissä. AWD-toiminnossa veto kytkeytyy tarvittaessa olosuhteista riippuen automaattisesti kaikkiin neljään pyörään.

Poljintoiminen hydrostaattivaihteisto
Nopeutta ja suuntaa hallitaan polkimilla, jolloin kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjauspyörässä ja siten hallita konetta helpommin.

Keinuva taka-akseli
Keinuva taka-akseli varmistaa vetävien pyörien parhaan mahdollisen pidon ja tasaisen ajon myös epätasaisessa maastossa.

Monikäyttöisyys
Laaja leikkuulaite- ja lisävarustevalikoima tekee Husqvarnan ajoleikkureista poikkeuksellisen monikäyttöisiä ympärivuotisiin työtehtäviin.

Kawasaki FH-series
Kawasaki V-twinissä on kansiventtiilit, täysi painevoitelu ja vaihdettava öljynsuodatin. Tässä moottorissa yhdistyvät poikkeuksellinen teho, vääntömomentti, polttoainetaloudellisuus ja ympäristöystävällisyys.

Ohjaustehostin
Ohjaustehostimen ansiosta ajaminen on kevyempää ja miellyttävämpää.

Säädettävä ohjauspyörä
Säädettävä ohjauspyörä parantaa käyttöergonomiaa.

AWD-voimansiirto
Luotettava hydrostaattijärjestelmä sekä etu- että taka-akselilla. Tasauspyörästöjen kautta välittyvä veto tarjoaa erinomaisen pidon ja säästää ruohokenttää vaurioilta.

Kääntyvät tukipyörät
Leikkuulaitteen kääntyvät tukipyörät varmistavat entistä tasaisemman tuloksen ja ehkäisevät nurmikon pinnan vahingoittumisen.

Lujatekoinen runko
Kaikissa ajoleikkureissa on vankka, jauhemaalattu 3 mm:n paksuinen teräslevyrunko.

BioClip®-toiminto usein leikattaville alueille
Silppuava BioClip®-toiminto soveltuu hyvin usein leikattaville alueille. Ruoho leikataan pieneksi silpuksi, joka maatuu nopeasti nurmikon luontaiseksi ravinteeksi

Liukusäädettävä istuin
Voidaan säätää ajon aikana. Istuin liikkuu eteen ja alas, taakse ja ylös.

Ergonominen kuljettajanpaikka
Rider-ajoleikkurilla ajaminen on turvallista, vakaata ja pito on hyvä niin tasaisessa kuin kumpareisessakin maastossa. Riderin alhaalla oleva painopiste varmistaa erittäin hyvän pitävyyden ja miellyttävän ajoasennon.

Moottori kuljettajan takana
Taakse asennetun moottorin ansiosta leikattava alue on hyvin käyttäjän näkyvissä, ja kuljettajan paikalla on vähemmän melua ja päästöjä.

Kelluva leikkuulaite
Kelluva leikkuulaite myötäilee maastoa ja ehkäisee siten ruohon repimistä.

Eteen asennettu leikkuulaite
Eteen asennettu leikkuulaite mahdollistaa myös reuna-alueiden ja pensaiden alustojen siistin leikkuun.

Hydraulinen nostolaite
Hydraulinen nostolaite parantaa koneen suorituskykyä, tarkkuutta ja hallintaa. Terät kytkeytyvät automaattisesti, kun leikkuulaite lasketaan alas.

Premium-istuin
Miellyttävässä Pro-istuimessa on korkea selkänoja ja käsinojat. Istuin voidaan myös kääntää säilytysasentoon, jolloin se on suojassa sateelta. Vesi ei jää istuimeen siinä olevien aukkojen vuoksi. (Joissakin malleissa istuimen käsinojat ovat lisävaruste).

  • Merkki: Husqvarna
  • Tuote: Rider-ajoleikkuri
  • Käyttövoima: Bensiini
  • Käyttöalue: Suuret alueet