9676288-02 | Oma varasto

Husqvarna Rider RC 320TsAWD, ilman leikkuulaitetta

Nelivetoisen RC 320Ts -ajoleikkurin innovatiivinen rakenne tehostaa ja monipuolistaa käyttöä. Ainutlaatuinen, tukkeutumaton keruujärjestelmä siirtää leikkuujätteen suoraan eteen asennetusta leikkuulaitteesta 300 litran ruohonkerääjään. Takarunko-ohjaus helpottaa tiukkoja käännöksiä ja parantaa ohjattavuutta. Nelipyöräveto varmistaa erinomaisen tehon ja pidon kaikissa olosuhteissa. Rider on erinomainen valinta suurten alueiden leikkaamiseen lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

Moottorin valmistaja: Briggs & Stratton
Nettoteho/esiasetettu rpm 12.6 kW
Leikkuumenetelmä: Keruu/ei keruuta
Leikkuuleveys, min.: 103 cm

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

  9299.00 € 7499.19 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

Nelivetoisen RC 320Ts -ajoleikkurin innovatiivinen rakenne tehostaa ja monipuolistaa käyttöä. Ainutlaatuinen, tukkeutumaton keruujärjestelmä siirtää leikkuujätteen suoraan eteen asennetusta leikkuulaitteesta 300 litran ruohonkerääjään. Käyttöä tehostaa keruusäiliön automaattinen tiivistys, minkä ansiosta säiliön tyhjennysväli pitenee. Takarunko-ohjaus helpottaa tiukkoja käännöksiä ja parantaa ohjattavuutta. Nelipyöräveto varmistaa erinomaisen tehon ja pidon kaikissa olosuhteissa. Leikkuulaitteen huolto ja puhdistus onnistuvat ilman työkaluja ainutlaatuisen 90 asteen huoltoasennon ansiosta. Rider on erinomainen valinta suurten alueiden leikkaamiseen lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta. Leikkuulaite ei sisälly hintaan.

Nelipyöräveto (AWD)
Nelipyöräveto (AWD) parantaa pitoa epätasaisessa, märässä ja liukkaassa maastossa sekä rinteissä. AWD-toiminnossa veto kytkeytyy tarvittaessa olosuhteista riippuen automaattisesti kaikkiin neljään pyörään.

ACTech
Tukkiutumaton keruujärjestelmä. Pakkaa ruohon keruusäiliöön, joten voit leikata suuremman alan. Tehokas keruutoiminto aikaansaa täydellisen leikkuutuloksen.

Käynnistys ilman rikastinta
Helppo käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Käynnistyy avainta kääntämällä ilman rikastinta.

Ruohonkerääjän tyhjentäminen kuljettajan paikalta
Integroitu ruohonkerääjä on helppo tyhjentää kuljettajan istuimelta poistumatta.

Keräystila ei ole käytössä
Keräystilan käyttö tai käytöstä poisto onnistuu yhdellä painikkeen painalluksella. Kuljettajan istuimelta ei tarvitse poistua.

Ohjaustehostin
Ohjaustehostimen ansiosta ajaminen on kevyempää ja miellyttävämpää.

Eteenasennettu leikkuulaite
Eteenasennetun leikkuulaitteen ansiosta pääset helposti ahtaisiin kulmiin sekä pensaiden ja puistokalusteiden alle.

Moottori kuljettajan takana
Taakse asennetun moottorin ansiosta leikattava alue on hyvin käyttäjän näkyvissä, ja kuljettajan paikalla on vähemmän melua ja päästöjä.

Takarunko-ohjaus
Takarunko-ohjaus tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden ja helpottaa esteiden, kuten puiden ja pensaiden, kiertämistä.

Ergonominen kuljettajanpaikka
Rider-ajoleikkurilla ajaminen on turvallista, vakaata ja pito on hyvä niin tasaisessa kuin kumpareisessakin maastossa. Riderin alhaalla oleva painopiste varmistaa erittäin hyvän pitävyyden ja miellyttävän ajoasennon.

Kelluva leikkuulaite
Kelluva leikkuulaite myötäilee maastoa ja ehkäisee siten ruohon repimistä.

Kääntyvät tukipyörät
Leikkuulaitteen kääntyvät tukipyörät varmistavat entistä tasaisemman tuloksen ja ehkäisevät nurmikon pinnan vahingoittumisen.

Lisälaiterunko
Leikkuulaite on helppo vaihtaa johonkin eteenasennettavista lisälaitteista, kuten katuharja, varstaleikkuri, puskulevy ja lumilinko.

Poljinohjattu hydrostaattinen voimansiirto
Nopeutta ja suuntaa hallitaan polkimien avulla, jonka ansiosta voit pitää molemmat kädet ohjauspyörällä, jotta voit hallita ajotilanne täysin.

Käyttötuntimittari, jossa huoltomuistutin
Käyttötuntimittarin huoltomuistutin kertoo, kun leikkuri on huollettava.

  • Merkki: Husqvarna
  • Tuote: Rider-ajoleikkuri
  • Käyttövoima: Bensiini
  • Käyttöalue: Suuret alueet