9679079-01 | Oma varasto

Husqvarna WDC 220 märkä-ja kuivaimuri

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja h
-10 %

Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja helpon tyhjennyksen ansiosta. WDC 220 on kompakti ja käyttäjäystävällinen imuri, jossa on pestävä PET-suodatin, kestävä fleece-pölypussi, käytännöllinen nostokahva ja vankka rakenne.

Säiliön tilavuus: 20 l
Nimellisteho: 1000 W
Ilmavirta: 3600 l/min
Tyhjiö, maks.: 210 mbar

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää
Toimitusaika, maahantuoja: Tarkista myynnistä

219.00 €
197.00 € 158.87 € alv. 0%
Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

Pestävä PET-suodatinpatruuna
Erittäin pitkäikäinen suodatin tarkoittaa pienempiä ylläpitokustannuksia. Samaa, erittäin suorituskykyistä suodatinta käytetään sekä märkä- että kuivakäytössä.

Puoliautomaattinen suodattimen puhdistus
Suodatinpatruuna puhdistuu nopeasti ilmavirran avulla. Puoliautomaattisen puhdistusjärjestelmän käyttäminen parantaa tuottavuutta ja vähentää seisonta-aikoja.

Nostokahva
Säiliön tyhjentäminen nostokahvan avulla on todella helppoa: yläosa irrotetaan ja säiliö tyhjennetään.

Alumiiniset putket
Alumiiniset jatkoputket ovat kestävät ja kevyet.

Tukevat renkaat ja rullapyörät
Suuret ja vakaat renkaat varmistavat, että imuri pysyy hyvin pystyssä. 360 asetetta kääntyvien rullapyörien ansiosta imuri liikkuu erinomaisesti kaikilla alueilla.

Tarvikekotelo
Kaikille tuotteen mukana tuleville osille, kuten letkulle, sähköjohdolle ja suuttimille, on oma paikkansa. Säilyttäminen vie vähän tilaa ja osat pysyvät paremmin tallessa.

Fleece-suodatin
Kestävä ja tehokkaasti suodattava fleece-pölypussi minimoi pölyn määrän käytön aikana. Puhdistaminen on helpompaa ja tehokkaampaa.

Puhallustoiminto
Koneessa on poistoaukko ulosmenoilmalle ja imuletkun avulla imuria voi käyttää puhaltimen tavoin. Tämä on kätevää, kun pitää puhdistaa kapeita tiloja ja työvälineitä sekä lehtikasoja tai muita roskia.