Kesäkausi on hyvää vauhtia alkamassa ja olosuhteet kesäisiin aktiviteetteihin paranee päivä päivältä, siispä nyt verkkokaupasta tarvikkeet kesän aktiviteetteihin.

Osta verkkokaupastamme tuotteita, jotka saavat aikaan sinulle ja lähimmäisillesi iloa tai helpottavat elämää. Valikoimamme, tuotetiedot sekä maksuvaihtoehdot on rakennettu sinua varten, jotta voisit helposti löytää ja hankkia sinulle sopivimmat tuotteet tarpeisiisi. Muista kertoa kokemuksistasi myös muille asiakkaille kirjoittamalla tuotearvostelu ostamastasi tuotteesta.

 

Kampanjaan liittyvät tuoteryhmät

Baltic Aqua kelluntaliivi sopii erinomaisesti varaliiviksi tai vieraita varten.
-4 %
Baltic Aqua kelluntaliivi sopii erinomaisesti varaliiviksi tai vieraita varten.
-4 %
Baltic Mascot koiran kelluntaliivi.
-9 %
Baltic Outdoor kelluntaliivi on kalastukseen tarkoitettu liivi. Liivissä on kolme rintataskua.
-10 %
Kalastukseen
Baltic Pro Sailor pelastusliivissä on jaetut kellukkeet, jotta ne mukautuvat kehon muotoon ja antavat paremman liikkuvuuden.
-9 %
Baltic Stinger kelluntaliivi sopii erinomaisesti vesijetillä ajettessa.
-10 %
Vesijetteilyyn
Black island EXPLR SUP 11'6 paketti
Jobe Base on todella kevyt kypärä ja käy kaikkeen vesiurheiluun. Kaksikerroksinen vaahtomuovi istuu todella hyvin päähän ja tuntuu erittäin pehmeältä.
Poistuva malli!
130-8-370017001

Jobe Base helmet, black

Ilmatäytteinen Saimaa SUP lautamallisto on suunniteltu Suomessa perustuen vuosikymmenen suppailukokemukseen sekä lukuisten eri ulkomaalaisten mallien testikokemuksiin.

Kaikilla Saimaa SUP laudoilla normaalilla tasapainolla varustettu ensikertalainenkin pääsee oikealla tekniikalla kuivana rantaan. Halusimme kuitenkin mallistoon laudan, jolla suppailu on superhelppoa – näin syntyi Saimaa SUP Bass. Keskitason hintaluokan Bass on suunnattu omaa tasapainoaan turhaan epäileville ja isommille suppaajille. Malliston levein ja vakain lauta on valmistettu vahvalla kaksikerrosrakenteella ja soveltuu kovaan käyttöön ja vaikka lapsikatraan kyyditsemiseen! Leveydestään huolimatta lauta on muotoiltu siten, että lenkkimelontakin onnistuu mukavasti. Laudassa on reilu 130 kg kantavuus.

Ensikertalaisille ja satunnaisille mökkisuppaajille suunnatut Lily- ja Pike sup-laudat ovat helppo ja edullinen valinta aloittaa suppailuharrastus. Sup-laudat ovat helppo pumpata täyteen, kivoja käsitellä pienellekin henkilölle ja pieni lenkkeilykin onnistuu mainiosti. Pike-lautaan on mahdollista hankkia myös kanoottipenkki ja -mela, joten laudat sopivat koko mökkiporukalle! Laudoissa kahden vuoden takuu.

Monella suomalaisella löytyy jo ensimmäinen suppilauta ja suppikärpäsen puraisemana harkitaan toista lautaa perheeseen. Jotkut myös tietävät heti, että suppailusta tulee pitkäaikainen harrastus ja ovat valmiita satsaamaan jo ensimmäiseen lautaan. Heitä varten on suunniteltu koko perheen Saimaa SUP Sun ja lenkkimelojan unelma Moon, jotka ovat myös sarjan lippulaivamallit. Sun ja Moon haastavat maailman johtavien brändien laudat ominaisuuksillaan (erittäin vahva ja jäykkä Fusion PVC-materiaali) ja varusteillaan (hiilikuituvartinen mela, pikalukittava työkaluvapaa evä) Laudassa on 140 kg kantavuus sekä kolmen vuoden takuu ilman rekisteröintiä.

SUP (Stand Up Paddle = seiso ja melo) -laudan muoto

Nopein muoto on terävä kajakkimainen keula ja suorakulmainen perä. Tällaisen laudan keula halkoo aallot hyvin ja suorakulmainen perä ei tee jättöpyörteitä vaan pienentää vedenvastusta. Näillä ominaisuuksilla lauta kääntyy huonommin, mutta kulkee eteenpäin nopeasti ja suuntavakaasti.

Pyöreä muoto keulassa ja perässä tekevät laudasta leikkisän ja helposti kääntyvän, mutta vähemmän suuntavakaan. Tämä muoto leveällä keulalla on kaikki merkit mukaan lukien maailman suosituin SUP-laudan muoto laudan yleiskäyttöisyyden vuoksi. Esimerkkinä Saimaa SUP Sun ja Jobe Yarra ovat todellisia koko perheen lautoja, jotka sopivat niin lapselle kuin isolle miehellekin kuorman kanssa tai vaikkapa leppoisaan joogailuun.

SUP-laudan pituus ja leveys

Lyhyt sup-lauta on näppärä käsitellä pienenkin henkilön alla eli lauta kääntyy hyvin. Miinuspuolena lyhyellä laudalla täytyy vaihtaa useammin melontapuolta, eli hyvällä kääntyvyydellä menetetään suuntavakautta. Pitkä lauta on hankalampi manooveerata, mutta suuntavakaus on parempi, jolloin esimerkiksi pitkällä lenkillä sinun ei tarvitse vaihtaa melontapuolta niin usein kuin lyhyemmällä laudalla. Saimaa SUP Lily on helppo, kevyt ja ketterä lauta pienemmillekin henkilöille kun taas Joben Neva sup-lauta on kauppamme suuntavakain lauta.

Leveys tuo lautaan vakautta, mitä leveämpi lauta, sitä vakaampi se on ja siten helpompi aloittelijalle tai huonommalla tasapainolla varustetulle henkilölle. Saimaa SUP Bass on hyvä esimerkki helposta, leveästä ja vakaasta SUP-laudasta, joka sopii koko perheelle ja kantaa isonkin miehen lapsen kanssa. Kapea ja pitkä lauta on kiikkerämpi, mutta minkä vakaudessa menettää sen nopeudessa voittaa.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset apua

0207 437000


Katso myös muut kampanjamme

Moottoripyörä ajovarusteet
KTM moottoripyörien rahoitusratkaisut
Erä ja retkeily
Metsätyövarusteet ja -tarvikkeet
Löytöjä
Piha kuntoon