Kumiveneet

Yamaha kumiveneet ovat kestäviä, urheilullisia ja tyylikkäitä ja ovat fiksu valinta suuremman veneen seuraksi, esimerkiksi purjeveneen tai moottorijahdin apuveneeksi. Pienimmästä 275S-mallista aina erittäin tilavaan 380S-malliin saakka nämä veneet ovat helppoja käsitellä ja sopivat myös vaativaan työkäyttöön.

Kun etsit venettä, jota on helppo ohjata ja joka kestää koko perheen voimin tehtyjä seikkailuja mukisematta – esimerkiksi uimarenkaiden ja muiden vesilelujen vetämistä ja on vakaasti kuin kotonaan kalastus-, sukellus- ja työkäytössä, valintasi on YAM Sport.

Yamaha YAM 350 TAF kumivene on kevytrakenteinen, joten sitä on helppo käsitell' maallakin. Kevytrakenteisuudesta huolimatta se on  vahva ja ketterä vesillä, joten se sopii erinomaisesti retki- ja apuveneeksi.
Yamaha YAM310TAF kumivene on kevytrakenteinen, joten sitä on helppo käsitell' maallakin. Kevytrakenteisuudesta huolimatta se on  vahva ja ketterä vesillä, joten se sopii erinomaisesti retki- ja apuveneeksi.
Yamaha Yam 270Taf kumivene on kevytrakenteinen, joten sitä on helppo käsitell' maallakin. Kevytrakenteisuudesta huolimatta se on  vahva ja ketterä vesillä, joten se sopii erinomaisesti retki- ja apuveneeksi.
Yamaha YAM 240T kumiveneet ovat erinomaisia apuvenetehtäviin tai hauskanpitoon vesillä. Vene täyttyy muutamassa minuutissa mukana toimitettavalla ilmapumpulla, ja sen pakkaaminen pois käytön jälkeen on yhtä nopeaa.
Yamaha YAM 200T kumiveneet ovat erinomaisia apuvenetehtäviin tai hauskanpitoon vesillä. Vene täyttyy muutamassa minuutissa mukana toimitettavalla ilmapumpulla, ja sen pakkaaminen pois käytön jälkeen on yhtä nopeaa.
Yamaha YAM 240 AIR kumivene tuo hauskuutta pidemmäksi aikaa, sillä mukavuus on varmistettu monin keinoin. Veneiden lattiat ovat esimerkiksi kaksiseinäisiä ja ilmatäytteisiä – erittäin jäykkiä ja erittäin mukavia jaloille.
Yamaha YAM 275 AIR kumivene tuo hauskuutta pidemmäksi aikaa, sillä mukavuus on varmistettu monin keinoin. Veneiden lattiat ovat esimerkiksi kaksiseinäisiä ja ilmatäytteisiä – erittäin jäykkiä ja erittäin mukavia jaloille.
Yamaha YYAM 275 S kumivene takaa parhaan hauskanpidon vesillä. Ihanteellinen valinta, telttaretkelle, vesiurheiluun, perhelomailuun, järvellä liikkumiseen tai rannikon tutkimiseen.
Yamaha Yam 310S kumivene takaa parhaan hauskanpidon vesillä. Ihanteellinen valinta, telttaretkelle, vesiurheiluun, perhelomailuun, järvellä liikkumiseen tai rannikon tutkimiseen.
TULOSSA
Yamaha Yam 340S kumivene takaa parhaan hauskanpidon vesillä. Ihanteellinen valinta, telttaretkelle, vesiurheiluun, perhelomailuun, järvellä liikkumiseen tai rannikon tutkimiseen.
Yamaha Yam 380S kumivene takaa parhaan hauskanpidon vesillä. Ihanteellinen valinta, telttaretkelle, vesiurheiluun, perhelomailuun, järvellä liikkumiseen tai rannikon tutkimiseen.