Laatumerkkien lumilingot

Tee talven lumitöistä hauskempaa - Voimassa 01.12.2021 - 31.01.2022

Työnnettävien lumilinkojen valikoimastamme löytyvät luottomerkit Cub Cadet, Honda, Husqvarna sekä Yamaha. Näiden lisäksi meiltä löytyvät myös UTV ja ATV mönkijän Rammy-lumilingot kolmella eri leveydellä ja 306- ja 420 -kuutioisilla moottoreilla.

Tutustu mallistoon ja tilaa! Toimituskulut vain 99 euroa kotiin saakka, tee talven lumitöistä hauskempaa! Lumilinkoja on myös mahdollista koekäyttää myymälöissämme enne ostopäätöstä.

Tutustu myös liitettyjen kategorioiden kautta mönkijöihin liitettävien puskulevysarjoihin ja lumilinkoihin, sekä muihin tarvikkeisiin.

Honda HSS 1380A ETD lumilinko on varustettu hydrostaattisella voimansiirrolla ja sähkökäynnistyksellä.
-7 %
Honda HSS 760 ETD -lumilingossa on hydrostattinen voimansiirto ja erinomaiset hallintalaitteet.
-7 %
Honda HSS 760 EW -lumilingossa on tehokas 4-tahtimoottori ja hydrostaattinen voimansiirto sekä portaaton nopeudensäätö.
-7 %
Honda HSS 760A ET -telalumilingossa on hydrostaattinen voimansiirto ja erinomaiset hallintalaitteet.
-7 %
Järeä telalinko Honda HSS 970 ET on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa.
-7 %

Yamahan telalinkojen valikoimasta löytyy paljon vaativalle YS1070T, jonka massiivinen 60 ton/ tunnissa linkouskyky, ei jätä ketään kylmäksi, sähköavusteinen kääntöjärjestelmä tekee urakasta jopa naurettavan hauskaa, myös naapureillesi, sen Silent Body -rakenteen ansiosta, kovillakin pakkasilla käyttövalmis jopa 90 sekunnissa.

Honda mallistosta löytyy niin pyörä- kuin telavetoisia malleja. Esimerkiksi HSS 760A EWD on pyörävetoinen, jonka etenemiskykyä on parannettu suuremmilla pyörillä ja pyörien kuvioinnilla. Heittokapasiteetti on 46 tonnia tunnissa ja se hajottaa paakkuuntuneenkin lumen.

Husqvarnan lumilinkovalikoimasta löytyy esimerkiksi ST 224, joka on omiaan pientaloasujalle. Säädettävien jalasten ansiosta se toimii lähes kaikenlaisilla alustoilla, suunniteltu satunnaiseen käyttöön.

Markkinoille puoli vuosisataa sitten tulleita Cub Cadet lumilinkoja edustaa laadukkuus, huolella ja parhaimmista materiaaleita valmistettuja laitteita, esimerkiksi XS3 76 on järeä ja tehokas keskisuurille ja suurille alueille, siinä on mullistava 3-vaihejärjestelmä, Zero- ohjausjärjestelmän avulla linkoa on helppo ohjata vaikka sormenpäillä, lingon ohjattavuus on sujuvaa ja työn tekeminen nopeaa.


Katso myös muut kampanjamme

Mönkijän talvivarusteet