Laitteiden ja Toshiba ilmalämpöpumppujen esittely Posiolla

05.08.2022
Laitteiden ja Toshiba ilmalämpöpumppujen esittely Posiolla

PERJANTAINA 12.8.2022
Klo 10-15.00
S-Market Posio, Posiontie 49, 97900 Posio

 

Esittelyissä mukana mönkijät:


▪️ Yamaha Grizzly 700 EPS AL, ammattilaiskäyttöön soveltuvaa kapasiteettia kuorman kuljetukseen ja hinaukseen
▪️ Polaris Sportsman 570 EPS, Big Boss - ammattikäyttöön ja vaativaan hyötykäyttöön!
▪️ Polaris Sportsman 570 EPS, säädettävä ohjaustehostin, loistavat ajo-ominaisuudet, ajomukavuus ja erinomaisen vaivaton ja helppo käyttö.
▪️ Polaris Sportsman 570, rekisteröity kahdelle, LED-valot edessä ja takana myös työvalo, sekä bensapihi DOHC -moottori.
▪️ Polaris Sportsman Touring 570 EPS SP LE, mukava ja tilava kaksipaikkainen mönkijä 14" aluvanteilla ja 26" CST -renkailla. Säädettävä EPS-ohjaustehostin, vetokyky jarrulliselle peräkärrylle jopa 810 kg.
▪️ Polaris Sportsman 570 EPS LE T3b, vakiovarusteena 2500lbs sähkövinssi, 14” aluvanteet.
▪️ Access Adventure 600 EPS EFI, tehokas niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan lumitöihin sekä perävaunulla varustettuna polttopuiden ajoon, laiturin nostoon, lehtien keruuseen tai vaikka veneen siirtoon
▪️ Ranger 570 Mid-size EPS Nordic Pro SE, tehty pohjoisiin olosuhteisiin, säässä kuin säässä - työhön ja vapaalle
▪️ Polaris Outlaw 70, lasten mönkijä - lähtökohtana turvallisuus ja mukavuus, oikeat opit jo nuorena.

Moottorikelkat, crossit ja muut:

▪️ Polaris Titan Adventure 800, Titan on tilanteen mukaan työkelkka, crossover ja huippumukava touring, tämä pitää itse kokea!
▪️ Polaris Nordic Pro 650 146", taloudellinen ja tehokas Patriot 650 -moottori, tehty pohjoisiin olosuhteisiin!
▪️ Yamaha TTR110E crossipyörä, täydellinen askel kuljettajille, jotka vaihtavat TT-R50:sta tai PW50:sta suurempaan – se on ihanteellinen valinta myös aloittelijalle.
▪️ Honda CRF 50 F crossipyörä, laatua - CRF50F lasten crossipyörä, joka on pysynyt Honda-mallistossa kauemmin kuin minkään muu Off Road -malli.
▪️ Fisher Montis 5 sähköpyörä 27,5", laadukkaalla moottorilla ja akulla varusteltu sähköpyörä.

Sekä Toshiba ilmalämpöpumppujen asentaja ja edustaja!

Toshiba Premium+

Erinomainen teho aina -30°c saakka. Takuuvarmaa lämpöä olosuhteista riippumatta. Energiatehokkuus A+++, äärimmäisen hiljainen, uusi moderni muotoilu. Toshiban ainutlaatuinen takkatoiminto sammuttaa kompressorin sähkönkulutuksen, kun ilma lämpiää takan ansiosta, mutta jatkaa silti puhaltamista ilman toimenpiteitä. Puhallus säilytetään joko tehostettuna (täysteho), vaimennettuna (puoliteho). Toiminnon voi myös poiskytkeä, jos talossasi ei ole moiselle tarvetta.

Toshiba Haori Design - Sisutuksellinen uutuus!

Markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, paras energialuokka A+++ – tehokkaasti ja hiljaisesti viilennyksessä että lämmityksessä. Toshiban innovatiivinen plasmaionisaattori* suodattaa ja neutralisoi saastehiukkaset. Ultra Pure -suodatin suodattaa puolestaan jopa 94% PM 2,5 -luokan hiukkasista. Suomessa kenttätestattu ja Eurovent-sertifioitu Toshiba ilmalämpöpumppu pitää minkä lupaa – niin energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden kuin kestävyyden suhteen.

Tule kysymään mieltä askarruttavia asioita!

Tervetuloa!

Kaikki uutiset