Ruohon leikkaaminen

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen todella kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita sekä työnnettäviä että vetäviä ruohonleikkureita.

Sopivan ruohonleikkurin valinnassa kannattaa huomioida paitsi leikattavan pinta-alan koko, myös leikkurin vaatimat huoltotarpeet. Valikoimastamme on saatavilla varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva vaihtoehto. 

Husqvarna Automower® 405X on X-sarjan luotettava ja tehokas malli, joka sopii pienelle nurmikolle. Se leikkaa jopa 600 m²:n kokoiset monimuotoiset nurmikot, tekee tarkkaa ja järjestelmällistä työtä kapeilla käytävillä ja selviytyy helposti rinteissä,
Husqvarna Automower® 450X NERA on robottiruohonleikkuri, joka antaa täydellisen leikkuutuloksen jopa 5000 m² nurmikoilla vuorokauden ympäri.
Etuasenteinen ja ketterä raivaussaha mönkijään! Rammy Brush cutter 120 ATV Professional on ketterä ja tehokas raivaussaha mönkijään. Raivaussaha on voimakas leikkuri kaikenlaisten kasvustojen leikkaamiseen. Sillä leikkaa jopa 10 cm puut!
Husqvarna LC 142i Ruohonleikkuri on kompakti ja kevyt akkuruohonleikkuri, jota on erittäin helppo käyttää. Husqvarna LC 142i on hyvä valinta tasaisten ja nopeiden tulosten saamiseksi. Erittäin helppo käynnistää yhdellä napin painalluksella
Husqvarna Klippo LB 442Q on pieni, kompakti ja helppokäyttöinen Bioclip® ruohonleikkuri. Klippo LB 400 -sarja on rakennettu KLIPPO-alustalle, joka on tunnettu erinomaisesta kestävyydestään ja luotettavasta suorituskyvystään.
Husqvarna R 112C5 ajoleikkurin kompakti rakenne varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Ketterän ajoleikkurin pito on erinomainen myös rinteissä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen.
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214TC on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. 
Honda HF2417- Ajoleikkuri