Lumilingot

Lumilinko on kätevä apuväline talveen, sen avulla pidät pihan siistinä lumesta. Valikoimastamme laadukkaat lumilinkomerkit kuten Husqvarna, Honda, Yamaha sekä Rammy mönkijän lumilinko niin isoihin kuin pieniinkin pihoihin.

Mönkijään kiinnitettävä lumilinko muuntaa mönkijäksi käteväksi aurausavuksi. Työnnettävä lumilinko puolestaan sopii esimerkiksi omakotitaloasujalle, joka haluaa suorituskykyisen lumilingon pihateiden ja kulkuväylien auraamiseen. Traktoriin kiinnitettävällä lumilingolla hoidat oman pihatiesi lisäksi vaikkapa naapureidenkin pihat ja tiet.

Lumilingot käyttövalmiina ja kotiintoimitettuna 0€ 50 km säteellä myymälästä, kampanja voimassa 29.2.2024 saakka. Koskee varastossamme olevia tuottteita. Mikäli haluat kotiintoimituksen ja ehdot täyttyvät, niin ota tilauksen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli kaipaat apua sopivan tuotteen valintaan, konemyyjämme auttavat mielellään. 

Rammy 120 ATV Pro mönkijän lumilinko 420 cm3
Honda HSS 970 EW lumilinko on tehokas hydrostaattisella voimansiirrolla varustettu pyörämalli.
Nelitahtisen telavetoisen Yamaha YT 1070 -lumilingon tehokas syöttökierukka ja portaattoman hydrostaattisen vaihteiston ohjaus yhdellä vivulla tekevät käytöstä äärimmäisen helppoa.
Honda lumilinko HSM 1390 ETDR Hybridi on järeä telamalli jota voikin sanoa lumikenttien todelliseksi kuninkaaksi! Työskentely leveys jopa 920 mm. Varustettu hydrostaattisella voimansiirrolla ja sähkökäynnistyksellä. Hybridiversio Hyödyntää sekä sähkö
Tarmo LL1250H lumilinko 2-torvinen hydrauliluukuilla
Husqvarna ST 427T kaksivaihelumilinko on varustettu ammattitason ominaisuuksilla, kuten hydrostaattisella voimansiirrolla ja teräksisellä käyttökonsolilla. Ohjaustehostimellisen ST 427T vakiovarusteina on mm. LED-ajovalot ja sähkölämmitteiset kahvat.
Husqvarna ST 324 on ergonominen ja tehokas suurten alueiden auraamiseen soveltuva lumilinko. Kaksivaihelingon käyttöä helpottavat ja tehostavat vahva hihnajärjestelmä, isot pyörät ja ohjaustehostin.Vakiona lämpökahvat, LED-ajovalo ja sähkökäynnistys.
Sähkökäynnisteinen Yamaha YT660 nelitahti telavetoinen lumilinko -mallin työteho on 35 tonnia/h.
Honda HSS 1380A ETD lumilinko on varustettu hydrostaattisella voimansiirrolla ja sähkökäynnistyksellä.
Järeä telalumilinko Honda HSS 970 ETD on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa. Tehokas moottori ja portaaton, hydrostaattinen voimansiirto telastoon antavat erinomaiset edellytykset raskaankin lumen siirtoon. Linkopesän tasosäätö on port
Husqvarna ST 330 lumilinko soveltuu nopeaan ja helppoon suurten alueiden lumenpoistoon. Vankkarakenteinen ja kestävä ST 330 on tehty vaativaan käyttöön, jossa lumikerroksen paksuus on 15–60 cm. Vakiona lämpökahvat, LED-ajovalo ja sähkökäynnistys.
Uusi tehokkaampi Brigss&Stratton 1450 talvimoottori 306 cm3 ja sähköiset ohjaustoiminnot, kulutus 1,5-2 l/h. Vääntömomentti 20 Nm. Aurausleveys 140 cm  Säädettävän rungon avulla lumilinko sopii lähes kaikkiin 4×4 mönkijöihin, joissa on vinssi.  Vakio
Husqvarna ST 430 lumilinko on varustettu ammattitason ominaisuuksilla, kuten hydrostaattisella voimansiirrolla, sähköstartilla ja teräksisellä käyttökonsolilla. Vakiovarusteina mm. LED-ajovalot ja sähkölämmitteiset kahvat.
Husqvarna ST 427 kaksivaihelumilinko on tehty vaativaan käyttöön ja siten varustettu ammattitason ominaisuuksilla, kuten hydrostaattisella voimansiirrolla, sähköstartilla ja teräksisellä käyttökonsolilla.Vakiona mm. LED-ajovalo ja lämpökahvat.