Lumilingot

Lumilinko on kätevä apuväline talveen, sen avulla pidät pihan siistinä lumesta. Valikoimastamme laadukkaat lumilinkomerkit kuten Husqvarna, Honda, Yamaha sekä Rammy mönkijän lumilinko niin isoihin kuin pieniinkin pihoihin.

Mönkijään kiinnitettävä lumilinko muuntaa mönkijäksi käteväksi aurausavuksi. Työnnettävä lumilinko puolestaan sopii esimerkiksi omakotitaloasujalle, joka haluaa suorituskykyisen lumilingon pihateiden ja kulkuväylien auraamiseen. Traktoriin kiinnitettävällä lumilingolla hoidat oman pihatiesi lisäksi vaikkapa naapureidenkin pihat ja tiet.

Lumilingot käyttövalmiina ja kotiintoimitettuna 0€ 50 km säteellä myymälästä, kampanja voimassa 29.2.2024 saakka. Koskee varastossamme olevia tuottteita. Mikäli haluat kotiintoimituksen ja ehdot täyttyvät, niin ota tilauksen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli kaipaat apua sopivan tuotteen valintaan, konemyyjämme auttavat mielellään. 

Järeä telalumilinko Honda HSS 970 ETD on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa. Tehokas moottori ja portaaton, hydrostaattinen voimansiirto telastoon antavat erinomaiset edellytykset raskaankin lumen siirtoon. Linkopesän tasosäätö on port
Husqvarna ST 330 lumilinko soveltuu nopeaan ja helppoon suurten alueiden lumenpoistoon. Vankkarakenteinen ja kestävä ST 330 on tehty vaativaan käyttöön, jossa lumikerroksen paksuus on 15–60 cm. Vakiona lämpökahvat, LED-ajovalo ja sähkökäynnistys.
Husqvarna ST 430 lumilinko on varustettu ammattitason ominaisuuksilla, kuten hydrostaattisella voimansiirrolla, sähköstartilla ja teräksisellä käyttökonsolilla. Vakiovarusteina mm. LED-ajovalot ja sähkölämmitteiset kahvat.
Husqvarna ST 427 kaksivaihelumilinko on tehty vaativaan käyttöön ja siten varustettu ammattitason ominaisuuksilla, kuten hydrostaattisella voimansiirrolla, sähköstartilla ja teräksisellä käyttökonsolilla.Vakiona mm. LED-ajovalo ja lämpökahvat.
Telavetoinen Cub Cadet XS3 76 cm lumilinko erityisolosuhteisiin. Sopii erinomaisesti mm. katoilla työskentelyyn.
Järeän ja tehokkaan Cub Cadet XS3 76 lumilingon 4-tahtinen OHV- talvimoottori on vähäpäästöinen ja kehitetty erityisesti kylmiin olosuhteisiin.
Nelitahtisen telavetoisen Yamaha YS 1070T  - lumilingon tehokas syöttökierukka ja portaattoman hydrostaattisen vaihteiston ohjaus yhdellä vivulla tekevät käytöstä äärimmäisen helppoa.
Cub Cadet XS3 71 lumilingon 4-tahtinen OHV- talvimoottori on vähäpäästöinen ja kehitetty erityisesti kylmiin olosuhteisiin.
Cub Cadet XS3 66 on suurilla ominaisuuksilla varustettu lumilinko pienten ja keskikokoisten alueiden hoitoon.
Honda HSS 760 EWD -lumilingossa on tehokas 4-tahtimoottori ja hydrostaattinen voimansiirto sekä portaaton nopeudensäätö.
Honda HSS 760 ETD -lumilingossa on hydrostattinen voimansiirto ja erinomaiset hallintalaitteet.
Husqvarna ST 327 on tehokas suurten alueiden auraamiseen soveltuva kaksivaihelumilinko. Kestävä rakenne sopii vaativaan käyttöön, jolloin lumikerroksen paksuus voi olla 15–60 cm. Vakiona lämpökahvat, LED-ajovalo ja sähkökäynnistys.
Honda HSS 760 EW -lumilingossa on tehokas 4-tahtimoottori ja hydrostaattinen voimansiirto sekä portaaton nopeudensäätö.
Husqvarna ST430T telalumilinko on varustettu mm. hydrostaattisella voimansiirrolla ja sähköstartilla. Vaativaan käyttöön suunnitellun lingon vakiovarusteina on mm. ohjaustehostin, LED-ajovalot ja sähkölämmitteiset kahvat.
Honda HSS 760A ET -telalumilingossa on hydrostaattinen voimansiirto ja erinomaiset hallintalaitteet.
Honda HSS 970A EWD lumilinko on tehokas hydrostaattisella voimansiirrolla varustettu pyörämalli, jonka työleveys on 710mm.