Metsä ja piha

Husqvarna LC 140P on helppokäyttöinen leikkuri, joka sopii hieman pienempiin puutarhoihin. Työnnettävässä leikkurissa on kestävä, teräksinen leikkuulaite, ruohonkerääjä sekä luotettava ja helposti käynnistettävä Husqvarna-moottori.
Husqvarna LC 140SP on itsevetävä ja helppokäyttöinen leikkuri, joka sopii hieman pienempiin puutarhoihin. Leikkurissa on kestävä, teräksinen leikkuulaite, pehmustettu kahva, taitettava kahvasto ja keskitetty leikkuukorkeuden säätö.
Husqvarna LB 251S on itsevetävä, tehokas ja helppokäyttöinen työnnettävä ruohonleikkuri, jossa on Bioclip® (silppuri)- ja sivullepuhallustoiminto.  Kestävä 51 cm:n teräksinen leikkuulaite ja helposti säädettävä, taitettava työntöaisa.
Husqvarna 120 Mark II on helppokäyttöinen yleissaha satunnaiseen käyttöön. Saha sopii hyvin kevyisiin töihin, kuten polttopuiden sahaamiseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. X-Torq®-moottori pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta.
Husqvarna 330i akkusaha soveltuu erinomaisesti kirvesmiehille, hedelmänviljelijöille ja muuhun vaativaan käyttöön. Se on hiljainen, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen moottorisaha. Hinta ei sisällä akkua ja laturia.
Husqvarna 340i on tehokas, kevyt ja monipuolinen akkukäyttöinen moottorisaha. Se sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten puiden kaatoon, oksien karsimiseen, polttopuiden sahaamiseen tai puutöihin hyvän leikkuutehonsa ansiosta.
Tarmo LL1250H lumilinko 2-torvinen hydrauliluukuilla
Kubota M5111 traktori T1A + Kuormain LA1854 kauhalla. Ohjaamossa mukavuutta tuomassa ilmastointi sekä lämmitin, töyssyisiä töitä on tasoittamassa ilmajousitettu istuin ja säädettävä ohjauspyörä.
Ruohonleikkuri rengas
-28 %
lumilinko lumilingonrengas rengas
-27 %
Husqvarna BLi30 on tehokas, integroitava 270 Wh Li-Ion-akku osa-aikaiseen käyttöön. Neljän LED-valon latausilmaisin ja tehokas jäähdytys. Erinomainen käyttöaika ja suorituskyky vaativiin töihin. Paino 1,9 kg.
Husqvarna QC250 on nopea, osa-aikaiseen käyttöön tarkoitettu 250 W:n latausyksikkö, joka sopii erinomaisesti Husqvarnan BLi20/30-akuille. Yksikkö voidaan asentaa myös seinälle. Paino 0,7 kg.
Ammattikäyttöön tarkoitettu Husqvarna BLi200X -akku tarjoaa erinomaisen tehon ja painon suhteen. Soveltuu vaativaan käyttöön kaikissa sääolosuhteissa. Kapasiteetti 5.2 Ah, jännite 36 V, paino 1,3, kg.