Metsä ja piha

Metsän ja pihan hoitoon tarjoamme kattavan valikoiman ruohonleikkureita, raivauslaitteistoa, lumityövälineitä sekä erilaisia työkaluja pesuun ja puutarhanhoitoon. Kodin omistajien ja mökkeilijöiden tarpeisiin toimitamme laadukkaat ja turvalliset välineet oman kodin sekä pihan kunnossapitoon. Fiskarsin ja Husqvarnan luottotyökalut ovat korkealuokkaiset ja kestävät.

Valikoimassamme on:

Husqvarna LB 442i on puoliammattimaiseen käyttöön suunniteltu kestävä, johdoton akkukäyttöinen ruohonleikkuri
Husqvarna LB448i akkuruohonleikkuri keskikokoisen pihan nurmikon leikkaamiseen
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214TC on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. 
560XPG 15" .325" Husqvarna moottorisaha
-14 %
Echo CS-4310SX moottorisaha on suorituskykyinen ja kierrosherkkä tehopakkaus ammattilaiselle. Erinomainen teho/paino -suhde, SoftStart-kevytkäynnistys sekä rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu. Luokkansa kevyin saha tehokkaalla moottorilla!
-9 %
Kubota M5111 traktori T1A + Kuormain LA1854 kauhalla. Ohjaamossa mukavuutta tuomassa ilmastointi sekä lämmitin, töyssyisiä töitä on tasoittamassa ilmajousitettu istuin ja säädettävä ohjauspyörä.
-19 %
Husqvarna BLi30 on tehokas, integroitava 270 Wh Li-Ion-akku osa-aikaiseen käyttöön. Neljän LED-valon latausilmaisin ja tehokas jäähdytys. Erinomainen käyttöaika ja suorituskyky vaativiin töihin. Paino 1,9 kg.
Husqvarna QC250 on nopea, osa-aikaiseen käyttöön tarkoitettu 250 W:n latausyksikkö, joka sopii erinomaisesti Husqvarnan BLi20/30-akuille. Yksikkö voidaan asentaa myös seinälle. Paino 0,7 kg.