Metsä ja piha

Metsän ja pihan hoitoon tarjoamme kattavan valikoiman ruohonleikkureita, raivauslaitteistoa, lumityövälineitä sekä erilaisia työkaluja pesuun ja puutarhanhoitoon. Kodin omistajien ja mökkeilijöiden tarpeisiin toimitamme laadukkaat ja turvalliset välineet oman kodin sekä pihan kunnossapitoon. Fiskarsin ja Husqvarnan luottotyökalut ovat korkealuokkaiset ja kestävät.

Valikoimassamme on:

Akkukäyttöinen Husqvarna 530iP4 -oksasaha ammattikäyttöön. Pitkällä 4-metrisellä varrella yltää kauas, ja luotettavan käytön varmistavat erinomainen suorituskyky ja kestävyys.
Husqvarna 522HDR75X 21,7 cc:n pensasleikkurissa on kaksipuolinen 75 cm:n leikkuuterä ja tehokas voimansiirto, jotka varmistavat riittävän suorituskyvyn haastavissakin kohteissa.
Fiskars X10 Rakentajan Kirves
Fiskars Halkaisukirves X17 puiden halkomiseen polttopuiksi.
Ojakauha Bronco Digger kaivuulaitteelle 2020. 60/20cm leveys. Irrotettavat hampaat. Tilavuus: 0,08cbm
Broncon kaivuulaite Digger 2020 on varustettu tehokkaalla 15 hv Briggs & Stratton-moottorilla, ja se on täydellinen työlaite kaikenlaisiin kaivutöihin, kun tilaa on vähän
Kaikkiin 12 V:n lyijyhappoakkuihin (1,2-32 Ah), kuten mönkijöissä, traktoreissa jne. käytettäviin akkuihin. Laturi sopii enintään 100 Ah:n ylläpitolataukseen.