Metsänhoidon työkalut

Erityisesti Strand-raivaussahanterien teroittamiseen ja haritukseen kehitetty viilanohjain. Strand-viilanohjaimen pyöröviila on perinteisiä viilanohjaimia ”korkeammalla”, jotta viila ulottuisi hampaan pohjaan asti.
Husqvarnan pieni kirves sopii polttopuiden tekemiseen, pihatöihin ja ulkoilukäyttöön. Korkealuokkainen terä on tehty karkaistusta takoteräksestä, joten se pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen.
Husqvarnan yleiskirves sopii erinomaisesti puiden kuorintaan ja kaatamiseen. Karkaistu takoteräs pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen. Mukana kestävä, vahvistetusta tekstiilistä valmistettu suojus. Paino 1,25 kg.
Suuressa Husqvarna halkaisukirveessä on keskiterävä, pyöristetty reuna. Korkealuokkainen kirves on tehty karkaistusta takoteräksestä, joten se pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen.
Husqvarnan kiinteän 300 CU -oksasahan kokonaispituus on 400 mm. Jäykän, kovakromatun terän impulssikarkaistu ja kolmoishiottu hammastus puree vaivatta oksiin. Erityisen tasainen vetävä leikkaus sopii loistavasti tuoreelle ja kuivalle puulle.
Hampaan- ja syvyydenrajoitin voidaan teroittaa nopeasti ja helposti yhdellä kertaa. Sisältää pyörö- ja lattaviilan. 325” ja 3/8” teräketjuille. Vaihdettavat viilat.
Husqvarna 120 Mark II on helppokäyttöinen yleissaha satunnaiseen käyttöön. Saha sopii hyvin kevyisiin töihin, kuten polttopuiden sahaamiseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. X-Torq®-moottori pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta.
Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen Husqvarna 120i akkusaha soveltuu erinomaisesti pienten puiden kaatamiseen ja oksien karsimiseen. Päästötön ja hiiliharjaton moottori ja luotettavan suorituskyvyn takaava savE™-tila.
Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen Husqvarna 120i akkusaha soveltuu erinomaisesti pienten puiden kaatamiseen ja oksien karsimiseen. Päästötön ja hiiliharjaton moottori, ja pitkinäkin työjaksoina luotettavan suorituskyvyn takaava savE™-tila.
Husqvarna 445 II on tehokas moottorisaha ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle.  X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.
-14 %
Husqvarna 450 II on vahva yleissaha ammattitason laatuominaisuuksia arvostavalle käyttäjälle. Käyttöä helpottavat mm. automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisija ja sivulta  ilman työkaluja tapahtuva ketjunkiristys.
Husqvarna 330i akkusaha soveltuu erinomaisesti kirvesmiehille, hedelmänviljelijöille ja muuhun vaativaan käyttöön. Se on hiljainen, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen moottorisaha. Hinta ei sisällä akkua ja laturia.
Husqvarna 340i on tehokas, kevyt ja monipuolinen akkukäyttöinen moottorisaha. Se sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten puiden kaatoon, oksien karsimiseen, polttopuiden sahaamiseen tai puutöihin hyvän leikkuutehonsa ansiosta.
Husqvarna 543 XP® G on ammattimaiseen käyttöön ja ammattitasoa arvostavalle käyttäjälle tarkoitettu tehokas saha. Keveyden ja teräketjun suuren nopeuden ansiosta saha sopii hyvin tehokkaaseen karsintaan. Lämpökahvat lisäävät käyttömukavuutta.
-11 %
Kevyt ja tehokas Husqvarna 543 XP® on ammattimaiseen käyttöön ja ammattitasoa vaativalle tarkoitettu suorituskykyinen saha, joka keveytensä ja teräketjun suuren nopeuden ansiosta sopii tehokkaaseen karsintaan.
-14 %
Lämpökahvallinen Husqvarna 550 XP® G TrioBrake™ on suunniteltu metsäammattilaisille ja vaativille maan- ja metsänomistajille. Tehokkaan ja mukavan käytön takaavat sahan ainutlaatuinen rakenne, suuri ketjunnopeus sekä innovatiiviset ratkaisut.
Lämpökahvallisen Husqvarna 572XP® G:n teho-painosuhde on parempi kuin missään muussa tilavuudeltaan samassa Husqvarna-sahassa. Erinomainen jäähdytys ja tehokas suodatus takaavat sahan kestävyyden ja suorituskyvyn.
Husqvarna 535i XP® on kevyt ja tehokas moottorisaha, joka sopii loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille ja puunhoitajille. Ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattinen ketjujarru ja sammutus sekä suuri teräketjun nopeus.
Echo CS-3510AC on tehokas ja tasapainoinen moottorisaha automaattiryypyllä harrastajalle ja yleiskäyttöön. Kevyen ja kestävän komposiittirungon ansiosta sahan kokonaispaino on vain 3,8 kg.
Echo CS-3510ES moottorisaha on tehokas ja tasapainoinen moottorisaha harrastajalle ja yleiskäyttöön. Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys.
Perustason Husqvarna 545F raivaussaha kehitetty vaativiin olosuhteisiin
-13 %