Metsänhoidon työkalut

Luotamme Tarvikekeskuksella laatuun. Fiskarsin ja Husqvarnan kirveet, vesurit ja oksasahat ovat luottotyökalut esimerkiksi polttopuiden tekemiseen ja pihatöihin. Korkealuokkaiset kirveet ja vesurit on tehty karkaistusta takoteräksestä, varmistaen että työkalu pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen. 

Husqvarna ja Echo moottorisahojen osalta voit valita käyttövoimaksi verkkovirran, ladattavan akun tai bensiinin. Sahoista löytyy sopiva vaihtoehto niin ammatti- kuin vapaa-ajan käyttötarkoitukseen.

Husqvarnan ja Echon raivaussahoista löytyy sopiva saha sekä metsän että ruohon raivaukseen. Lisäksi Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen juuri yläharvennukseen tehty raivaussaha.

T540i XP on Husqvarnan tehokkain akkukäyttöinen yläkahvainen moottorisaha, jonka teho vastaa 40 cc:n bensiinikäyttöistä sahaa. Se sopii erinomaisesti kaikille puunhoidon ammattilaisille.
Koe uuden 90-kuutioisen polttomoottorisahan voima! Husqvarna 592 XP G on suunniteltu metsä- ja puunhoitoalan ammattilaisille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä, luotettavaa toimivuutta sekä erinomaista hallittavuutta.
Husqvarna 560 XP® on kehitetty metsäammattilaisille ja taitaville maanomistajille.
Husqvarna 545F on perustason raivaussaha on kehitetty kokopäiväiseen raivaukseen vaativissa olosuhteissa. Vahvan 45 cc:n moottorin teho takaa, että työ tulee tehtyä.
Husqvarna 545FXT on erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön.
Fiskars X10 Rakentajan Kirves
Fiskars Halkaisukirves X17 puiden halkomiseen polttopuiksi.
Lämpimät ja mukavat suojaavat talvihanskat. Vettä hylkivä sisäkalvo ja Thinsulate®-vuori sekä mikrofleece pitävät kätesi lämpiminä ja kuivina kylmissä ja märissä olosuhteissa.
EDE varustelaukku varusteilla (EDE VARUSTELAUKKU VARUSTEILLA)
Eder  1800 PowerWinch (EDE2100)