Metsänhoidon työkalut

Luotamme Tarvikekeskuksella laatuun. Fiskarsin ja Husqvarnan kirveet, vesurit ja oksasahat ovat luottotyökalut esimerkiksi polttopuiden tekemiseen ja pihatöihin. Korkealuokkaiset kirveet ja vesurit on tehty karkaistusta takoteräksestä, varmistaen että työkalu pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen. 

Husqvarna ja Echo moottorisahojen osalta voit valita käyttövoimaksi verkkovirran, ladattavan akun tai bensiinin. Sahoista löytyy sopiva vaihtoehto niin ammatti- kuin vapaa-ajan käyttötarkoitukseen.

Husqvarnan ja Echon raivaussahoista löytyy sopiva saha sekä metsän että ruohon raivaukseen. Lisäksi Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen juuri yläharvennukseen tehty raivaussaha.

560XPG 15" .325" Husqvarna moottorisaha
-10 %
Echo CS-4310SX moottorisaha on suorituskykyinen ja kierrosherkkä tehopakkaus ammattilaiselle. Erinomainen teho/paino -suhde, SoftStart-kevytkäynnistys sekä rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu. Luokkansa kevyin saha tehokkaalla moottorilla!
-9 %
Perustason Husqvarna 545F raivaussaha kehitetty vaativiin olosuhteisiin
-11 %
-15 %
Husqvarnan pieni kirves sopii polttopuiden tekemiseen, pihatöihin ja ulkoilukäyttöön. Korkealuokkainen terä on tehty karkaistusta takoteräksestä, joten se pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen.
Husqvarnan yleiskirves sopii erinomaisesti puiden kuorintaan ja kaatamiseen. Karkaistu takoteräs pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen. Mukana kestävä, vahvistetusta tekstiilistä valmistettu suojus. Paino 1,25 kg.
Suuressa Husqvarna halkaisukirveessä on keskiterävä, pyöristetty reuna. Korkealuokkainen kirves on tehty karkaistusta takoteräksestä, joten se pysyy terävänä pitkään ja on myös helppo teroittaa uudelleen.
Husqvarna Raivausterä Scarlett 225/1" 24T on tehokas ja kestävä, terän hampaat on muotoiltu siten, että sahausjälki on tasainen ja siisti. ja riski puuhun kiinni jäämisestä on vähäisempi.
Husqvarna Raivausterä Scarlett 200 mm/20 mm 22T on tehokas ja kestävä, terän hampaat on muotoiltu siten, että sahausjälki on tasainen ja siisti. ja riski puuhun kiinni jäämisestä on vähäisempi.