Mönkijät

Löydät meiltä monipuolisen ja laajan valikoiman Hondan, Polariksen ja Yamahan traktori- sekä maastomönkijöitä sekä kaikkea, mitä tarvitset mönkijän kanssa harrastuksen tai työn parissa. 

ATV (All Terrain Vehicle) kategoriasta löytyy perusmönkijöitä, joista Hondan sekä Polariksen malleista löydät kahdelle rekisteröityjä malleja. 

honda_siipilogo_pieni.jpg  Polaris mönkijät  Yamaha_Logo.jpg  Segway_logo.jpg Access-Motor.jpg

UTV (Utility Terrain Vehicle) kategoriasta löytyy rinnakkain istuttavia mönkijöitä.

Polaris_Logo_Blue.jpg  Yamaha_Logo.jpg  

Lasten ja nuorten kateogirasta löytyy sopivia malleja 6-16 vuotiaille kuljettajille

Valikoimaamme kuuluvat myös mönkijän lisävarusteet mm. renkaat ja perävaunut ja varaosat lähes kaikkiin merkkeihin. Varaosia selaat kätevästi myös varaosaselaimemme avulla. Lisäksi asiantunteva myyntimme auttaa sinua tarvittaessa sopivan osan valinnassa.

Access Adventure 600 EPS EFI musta, T3b traktorimönkijä ST 135 lumilingolla soveltuu tehokkaaseen työn tekoon sekä vapaa-ajalle
ST 135 lumilingolla
2022 Polaris Sportsman Touring 570 EPS SP LE T3b traktorimönkijä on mukava ja tilava kaksipaikkainen mönkijä, jossa on uusisäädettävä EPS-ohjaustehostin.
Haastavaan käyttöön suunniteltu Brute Force 750 4x4i EPS traktorimönkijä, alansa johtavilla ominaisuuksilla, kuten nopeussäädettävä elektroninen ohjaustehostin (EPS) ja yhä enemmän tehoa koko päivän työskentelyyn  750 cm3:n V-twin -moottorilla.
2022 Polaris Ranger 1000 EPS T1b Cabin traktorimönkijä Cabin lämpöhytällä parasta vaativalle. Erinomaiset ajo-ominaisuudet, soveltuu erinomaisesti myös kaupunkiajoon koko perheen hyötykäyttöön.  Valittavanasi kolmella eri ovi vaihtoehdolla.
Eri ovivaihtoehtoja
 Yamaha Wolverine® RMAX™2 1000 SE traktorimönkijä
Yamaha Wolverine 850 X2 EPS AL TB traktorimönkijä
Polaris Outlaw 70 EFI nuoriso mönkijä-mallissa on laadukas ja kestävä tekniikka joka kestää ajoa usemman sukupolven käytössä. Ikäsuositus 6–10 v.
49€ Rahti kotiin toimitettuna
RZR 200 EFI on varustettu kahdella kypärällä ja niihin kiinnitettävällä Bluetooth -vastaanottajalla. Ride Command -sovelluksen avulla vanhemmat voivat esiasettaa ajoneuvon hallintalaitteet niin, että ajoneuvo ei käynnisty, kun vastaanotin on ajoneuvo
49€ Rahti kotiin toimitettuna
2022 Ranger 150 EFI nuoriso mönkijässa on edessä kaksois A-tukivarret joiden jousto on 13 cm, sekä takajousitus on mono-shock keinuhaarukka tuplaiskunvaimentimilla ja 15,2 cm joustolla. Siinä on hydrauliset levyjarrut sekä lukittava käsijarru.
49€ Rahti kotiin toimitettuna
Polaris PRO HD 4,500 Lb. Winch with Rapid Rope Recovery
-7 %
IKH varaosat Strongline sähkövinssi M2500, jonka vetokyky on jopa 1136 kg
-21 %
-14 %
-12 %
-14 %
SHOT Saapas ATV Musta