Mönkijät

Meiltä löydät monipuolisen ja laajan valikoiman mönkijöitä sekä kaikkea, mitä tarvitset harrastuksen tai työn parissa. Valikoimastamme Hondan, Polariksen sekä Yamahan traktorimönkijöitä erilaisiin tarpeisiin, ATV - perusmönkijä, joista Polariksen malleista löydät kahdelle rekisteröityjä malleja, UTV - rinnakkain istuttavat mönkijät sekä tietysti lapsille ja nuorille. Valikoimaamme kuuluu myös lisävarusteet mm. renkaat ja perävaunut ja varaosat lähes kaikkiin merkkeihin.

Luksusta ja laatua, tielle ja maastoon - Satoi tai paistoi! General 4 XP 1000 EPS T1b Cabin on rekisteröity T1b luokan traktorimönkijäksi sekä se on varusteltu lämpöhytillä.
2021 Polaris General 4 XP 1000 EPS T1b traktorimönkijä - Äärimmäistä luxusta ja laatua maastoajoon. Rekisteröity T1b luokan traktoriksi,
2021 Polaris General 4 XP 1000 EPS T1b traktorimönkijä - Äärimmäistä luxusta ja laatua maastoajoon, vakiona Pro Fit lämpöhytti
Polaris Outlaw 110 nuorten mönkijä
Legendaarisella Polaris Sportsman 110 nuorten mönkijä -mallilla kelpaa ajella vanhempien seurassa todella mallikkaasti.
Mönkijän metsäkärry Vahva Jussi 320
Mönkijän metsäkärry Vahva Jussi 400
Puskulevyn kulmapalapari esimerkiksi Polaris puskulevyyn Glacier Pro 152 cm / 60" jolla pidät suuremmankin piha-alueen puhtaana lumesta ja levität sorat huoltaessasi teitä.
Bel-Ray ATV Trail mineraali 4T moottoriöljy 10W-40 täyttää kaikkien ATV ja UTV mönkijöiden vaatimukset, sopii niin ilmajäähdytteisille kuin nestejäähdytteisille 4tahtimoottoreille.
-28 %
-14 %
-21 %