Moottorikelkat

Tarjoamme laajan valikoiman moottorikelkkoja sekä kaikkea, mitä tarvitset moottorikelkkailuun. Valikoimastamme Arctic Cat, Polaris sekä Yamaha moottorikelkat erilaisiin tarpeisiin, kuten syvän lumen kelkat, crossover ja sport performance- moottorikelkat.

Polaris_Logo_Blue.jpg  AC_72px.jpg Yamaha_Logo.jpg

Ajovarusteissa olemme valinneet kauppaan parhaat ja toimivimmat merkit: FXR, Jethwear, 509 sekä Sweep- ja SnowPeople merkkien ajovarusteet. 

Moottorikelkkojen lisävarusteissa osaava myyntimme palvelee ja auttaa tarvittaessa sopivan varusteen löytymisessä. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi istuimet, varusteet kuljetukseen, erilaiset boxit ja laukut, ohjaustangon osat ja sukset sekä puskurit ja tavaratelineet. 

Moottorikelkkojen varaosat löytyvät nopealla aikataululla. Iskunvaimentajat, moottorin ja ohjauksen osat, polttoainejärjestelmän osat sekä sähköosat on kätevää etsiä varaosaselainta hyödyntämällä. 

 2023 Arctic Cat ZR9000 137 Thundercat ATAC EPS 1.75 moottorikelkka
Ennakkomyynnissä!
 2023 Arctic Cat ZR 200 ES Vihreä moottorikelkka
Ennakkomyynnissä!
2023 Arctic Cat RIOT 9000 ATAC EPS Punainen 1.6 moottorikelkka
Ennakkomyynnissä!
509 R-200 kelkkatakki on omiaan sinulle, joka etsit hyvillä ominaisuuksilla varustettua takkia! Ulkopuolelta säältä suojaa laadukas 5TECH™ -kuoritakki ja sisäpuolella lämmittää irrotettava 200g Thinsulate™ lämpövuori, jonka voit ottaa pois lämpimämmi
Polaris, Sentry Mountain Rear Bumper 146 in.
-7 %
-7 %
Polaris, Sentry Mountain Rear Bumper 155 in. Slash
-7 %
-23 %
Arctic Cat APV synteettinen 2-tahtiöljy 0,95 l
Polaris polttoaineen stabilointiaine - Fuel stabilizer 125 ml
-10 %