Moottoriveneet

AMT-moottoriveneet on rakennettu vakaiksi ja turvallisiksi yli 30 vuoden kokemuksella. AMT-veneissä on korkea turvataso, ainutlaatuinen Aina Rantaan -rakenne sekä erityisen hyvät ajo-ominaisuudet sekä tasapainoinen runko täydellisellä painojakaumalla. Kaikki veneet ovat VTT:n Suomessa testaamia.

Finnmaster-venebrändi on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut perheille turvallisesti uusia elämyksiä. Modernisti muotoillut veneet laadusta tinkimättä ovat tämän merkin tunnusmerkki. Vuosien varrella on huomioitu, mitkä ominaisuudet ovat vesillä tarpeellisia. Niiden ja muiden älykkäiden ratkaisujen pohjalta on luotu Husky-alumiiniveneiden tuoteperhe, jonka tärkeysjärjestyksessä ylimpänä olivat luotettavuus, turvallisuus ja kestävyys.

Suvi -moottoriveneet ovat Suomen suosituimpia pienveneitä ja merkillä on historiaa jo yli 30 vuoden ajalta. Moottorivenevalikoimasta löytyy useita eri kokoisia moottoriveneitä. Voit etsiä sivuilta mieluisan tai ottaa yhteyttä myyntiimme sopivan mallin löytymiseksi. Palta -moottoriveneet ovat myös Suvin valmistamia. 

Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle paras vaihtoehto!

Husky R8 on laadukas alumiinivene varustettuna Yamaha F300XCA perämoottorilla, jossa on vakiona sähköinen kaukohallintalaite.  Husky R8 on reippaan urheilullinen ja myös mukava. Huolellisesti muotoillun alumiinirunkonsa ansiosta Husky R8 kulkee sujuv
Black Edition
Husky R7 alumiinivene + Yamaha F150 /F200 XB / XCA perämoottori, joista XCA -perämoottorit on varustettu varustettu sähköisellä kaukohallintalaitteella.
Black Edition
Husky R6 –alumiiniveneeseen on laitettu kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet myös Yamahan laadukas perämoottori.
Black Edition
Husky R5 –alumiiniveneeseen on laitettu kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet myös Yamahan laadukas perämoottori.
Black Edition