Moottoriveneet

AMT-moottoriveneet on rakennettu vakaiksi ja turvallisiksi yli 30 vuoden kokemuksella. AMT-veneissä on korkea turvataso, ainutlaatuinen Aina Rantaan -rakenne sekä erityisen hyvät ajo-ominaisuudet sekä tasapainoinen runko täydellisellä painojakaumalla. Kaikki veneet ovat VTT:n Suomessa testaamia.

Finnmaster-venebrändi on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut perheille turvallisesti uusia elämyksiä. Modernisti muotoillut veneet laadusta tinkimättä ovat tämän merkin tunnusmerkki. Vuosien varrella on huomioitu, mitkä ominaisuudet ovat vesillä tarpeellisia. Niiden ja muiden älykkäiden ratkaisujen pohjalta on luotu Husky-alumiiniveneiden tuoteperhe, jonka tärkeysjärjestyksessä ylimpänä olivat luotettavuus, turvallisuus ja kestävyys.

Suvi -moottoriveneet ovat Suomen suosituimpia pienveneitä ja merkillä on historiaa jo yli 30 vuoden ajalta. Moottorivenevalikoimasta löytyy useita eri kokoisia moottoriveneitä. Voit etsiä sivuilta mieluisan tai ottaa yhteyttä myyntiimme sopivan mallin löytymiseksi. Palta -moottoriveneet ovat myös Suvin valmistamia. 

Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle paras vaihtoehto!

Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpetillinen moottorivene.  Saatavana myös lyhytrikiselle moottorille
Kala-Palta R  on ohjauspulpetillinen, verkkokalastajien suosima, korkealla kölillä varustettu moottorivene.
Saatavilla myös F15CEPL moottorilla
Kala-Palta moottorivene pitkärikiselle moottorille, jossa on suuri avonainen sisätila ja voimakkaasti korotettu keula, joka mahdollistaa kalastamisen myös kovemmalla kelillä, verkkokalastajien suosikki.
Tilaustuote
Suvi 63 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Lisävarusteena olevasta perähyttikuomusta voi hankkia etuosan, väliseinän ja takaosan erillään
Tilaustuote
Suvi 63 Duo moottorivenepaketti Suvi 63 Duo on reilulla takatilalla ja hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki- ja yhteysveneeksi saaristoon ja suuremmille järville.
Tulossa!
Husky R6 –alumiiniveneeseen on laitettu kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet myös Yamahan laadukas perämoottori.
Black Edition
Finnmaster Pilot 7+ F150 / 200XCA moottorivenepaketti on monikäyttöinen, joka sään matkavene Yamahan F150 tai 200 XCA perämoottorilla jotka ovat varustettu sähköisellä kaukohallintalaitteella.
Finnmaster T6 + F150 / 200 moottorivenepaketti
Kala-Kaveri 475 MV L/P moottorivene, uutuus 2021
Kala-Palta R  on ohjauspulpetillinen, verkkokalastajien suosima, korkealla kölillä varustettu moottorivene.
Suvi 4250 moottorivene on sadevesityhjenevä malli 4 henkilölle, mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpetillinen moottorivene.  Saatavana myös pitkärikiselle moottorille
Ohjauspulpetilinen Kala-Kaveri 475 on monitoiminen sadevesityhjenevä -moottorivenemalli sekä sen runkoa on korotettu mökki- ja kalastuskäyttöön
Ohjauspulpetti, myös Yamaha F15CEPL moottorilla
Kala-Palta moottoriveneessä on suuri avonainen sisätila ja voimakkaasti korotettu keula, joka mahdollistaa kalastamisen myös kovemmalla kelillä, verkkokalastajien suosikki.
Meri-Palta CC on keskipulpetillinen, jalallisella kuljettajan istuimella varustettu, sadevesityhjenevä moottorivene -malli, jossa on reilusti liikkumatilaa. Tämä moottorivene on erinomainen malli kalastus- ja yhteysveneeksi saaristoon tai suuremmille