Moottorivenepaketit

AMT - moottoriveneet on rakennettu vakaiksi ja turvallisiksi yli 30 vuoden kokemuksella. AMT-veneissä on korkea turvataso, ainutlaatuinen Aina Rantaan -rakenne sekä erityisen hyvät ajo-ominaisuudet sekä tasapainoinen runko täydellisellä painojakaumalla. Kaikki veneet ovat VTT:n Suomessa testaamia.

Finnmaster - venebrändi on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut perheille turvallisesti uusia elämyksiä. Modernisti muotoillut veneet laadusta tinkimättä ovat tämän merkin tunnusmerkki. Vuosien varrella on huomioitu, mitkä ominaisuudet ovat vesillä tarpeellisia. Niiden ja muiden älykkäiden ratkaisujen pohjalta on luotu Husky-alumiiniveneiden tuoteperhe, jonka tärkeysjärjestyksessä ylimpänä olivat luotettavuus, turvallisuus ja kestävyys.

Suvi - moottoriveneet ovat Suomen suosituimpia pienveneitä ja merkillä on historiaa jo yli 30 vuoden ajalta. Moottorivenevalikoimasta löytyy useita eri kokoisia moottoriveneitä. Voit etsiä sivuilta mieluisan tai ottaa yhteyttä myyntiimme sopivan mallin löytymiseksi. 

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön.

Yamaha Yam 380S kumivene takaa parhaan hauskanpidon vesillä. Ihanteellinen valinta, telttaretkelle, vesiurheiluun, perhelomailuun, järvellä liikkumiseen tai rannikon tutkimiseen.
Suvi 57 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin perusmallin 57 Duo:ssa
Suvi 63 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Lisävarusteena olevasta perähyttikuomusta voi hankkia etuosan, väliseinän ja takaosan erillään
Suvi 63 Duo moottorivenepaketti Suvi 63 Duo on reilulla takatilalla ja hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki- ja yhteysveneeksi saaristoon ja suuremmille järville.
Husky R7 alumiinivene + Yamaha F150 /F200 XB / XCA perämoottori, joista XCA -perämoottorit on varustettu varustettu sähköisellä kaukohallintalaitteella.
Black Edition
Husky R6 –alumiiniveneeseen on laitettu kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet myös Yamahan laadukas perämoottori.
Black Edition
Finnmaster Pilot 7+ F150 / 200XCA moottorivenepaketti on monikäyttöinen, joka sään matkavene Yamahan F150 tai 200 XCA perämoottorilla jotka ovat varustettu sähköisellä kaukohallintalaitteella.
Finnmaster T6 + F150 / 200 moottorivenepaketti
AMT 190 BRf + F100LB / F115LB / VF155LA alumiinirunkoinen moottorivene
Alumiinirunkoinen
Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpettivene varustettuna Yamahan 20 hevosvoimaisella nelitahtimoottorilla. Kokoisekseen 4230 on vakaampi leveämmän vesilinjan ansiosta. Suositeltavin moottoriteho 20 hv, millä vene liukuu kol
Suvi 4250 on sadevesityhjenevä malli 4 henkilölle. Moottoriveneessä on reilut säilytystilat (mm. köysiboksit keulassa ja perässä sekä vapalaatikko n. 120 cm). Moottorisuositus max. 25 hv. Vene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 46 on sadevesityhjenevä moottorivene, jossa on erinomaiset ajo-ominaisuudet ja todella suuret säilytystilat mm. 140 cm pitkä tila esim. vapoja varten. Tässä moottoriveneessä on vakiona kaiteet, tuulilasi ja uimaportaat.
Suvi 50 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava uistelu- /kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin 50 Duo:ssa. Lisävarusteena monikäyttöinen suojaava kaksiosainen kuomu.
Suvi 57 Duo moottorivene on suurella taka-avotilalla, hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki-, kalastus- ja yhteysveneeksi saaristoon ja suuremmille järville. Suuri takatila toimii hyvin esim. kalastuksessaa
Suvi 57 CC Fisher moottorivene Yamaha F70 AETL perämoottorilla  Leveällä keskipulpetilla varustettu Suvi 57 CC Fisher soveltuu mökkeilyyn, kalastukseen tai yhteysveneeksi kovempaankin keliin. Erinomaiset ajo-ominaisuudet.
Suvi 50 Duo moottorivene ja Yamaha F60FETL nelitahtiperämoottori  Suuren suosion saavuttanut tuplapulpetillinen yhteys- ja kalavene. Erinomaiset ajo-ominaisuudet. Leveä, erittäin sivuvakaa malli.