Pensasleikkurit

Muistilista pensasleikkurin ostajalle
Kun olet valitsemassa pensasleikkuria, ota huomioon sen käyttötarkoitus. Leikkaatko korkeita, matalia vai pitkiä pensasaitoja? Haluatko muotoilla pensasaitaasi?
Pensasleikkureita on kolmea päätyyppiä: kaksipuolisia, yksipuolisia ja pitkävartisia. Valitse omaan tarpeeseesi parhaiten sopiva leikkurityyppi.
Kaksipuolisella terällä varustettu pensasleikkuri on paras vaihtoehto pensasaitojen muotoilemiseen ja silloin, kun leikataan rinnan korkeudelle ylettyviä pensasaitoja. Kaksipuolisella terällä varustettu pensasleikkuri, jossa on säädettävä takakahva, takaa paremman ergonomian pensasaitojen sivuja leikattaessa.
Yksipuolisella terällä varustetut pensasleikkurit on suunniteltu pääasiassa pensasaidan suorille osioille. Yksipuolisen terän ansiosta pitkäkään terä ei tee laitteesta liian painavaa. Pitkän terän avulla pystyt leikkaamaan laajempia alueita yhdellä pyyhkäisyllä.
Pitkävartisen pensasleikkurin avulla voit leikata korkeita pensasaitoja ilman tikkaita. Säädettävän leikkuuterän ansiosta työskentely on nopeampaa ja yletyt helposti leikkaamaan sekä matalia että korkeita pensasaitoja. Moottori toimii leikkuuterän vastapainona, joten laite pysyy tasapainossa työskentelyn aikana.
Nykyaikaiset akkukäyttöiset pensasleikkurit ovat kestäviä, erittäin hiljaisia ja lähes tärinättömiä. Kaikissa Husqvarna-tuotteissa on samantyyppinen laturi, ja 4,3 Ah:n akun lataaminen kestää noin 30–50 minuuttia. Vaihtoakkujen tai reppuakun avulla pystyt työskentelemään kokonaisen työpäivän ajan

Cramer A48T10PH-CR pensasleikkuri on lisäosa Cramer 48TX10 -monitoimitrimmeriin. Helposti vaihdettavissa oleva pensasleikkurivarsi. Varren vaihto ilman työkaluja.
Husqvarna 525HE4 on ammattikäyttöön suunniteltu 25-kuutioinen teleskooppinen pensasleikkuri, joka on varustettu kaksipuolisella 60 cm:n leikkuuterällä ja suurella teränopeudella.
Husqvarna 525HE3 on ammattikäyttöön suunniteltu 25-kuutioinen teleskooppinen pensasleikkuri, jossa on kaksipuolinen 60 cm:n leikkuuterä. Sen ulottuvuus on 3 metriä, 37 mm:n teräväli ja kiinteitä kulma-asentoja on 10.
Husqvarna 520iHT4 on tehokas akkukäyttöinen teleskooppivarrella varustettu pensasleikkuri. Se ulottuu jopa 4,5 metrin korkeuteen ja on tarkoitettu ammattikäyttöön.
Husqvarna 215iHD45 on kaksipuolisella terällä varustettu akkupensasleikkuri, joka sopii kaikentyyppisille pensaille.
Husqvarna 120iTK4-H Akkupensasleikkuri on monikäyttöinen! Se on Teleskooppivartinen laite, joten sen rungon voi yhdistää joko pensasleikkuri- tai oksasahalisävarusteeseen.
Husqvarna 215iHD45 on kaksipuolisella terällä varustettu akkupensasleikkuri, joka sopii kaikentyyppisille pensaille. Tämä kevyt ja tasapainoinen akkupensasleikkuri on erittäin helppo käynnistää ja käyttää.
WORX Pensasleikkuri 20V 61cm 20mm Runko
Echo akkupensasleikkuri, 4 Ah 58V Litium Ion akku antaa huippuluokan tehon
Husqvarna 522HDR75X 21,7 cc:n pensasleikkurissa on kaksipuolinen 75 cm:n leikkuuterä ja tehokas voimansiirto, jotka varmistavat riittävän suorituskyvyn haastavissakin kohteissa.
Husqvarna 522HDR60X pensasleikkurissa on kaksipuolinen 60 cm:n leikkuuterä ja tehokas voimansiirto. Kääntyvä kahva, kevyt ja tasapainoinen rakenne sekä alhainen tärinätaso takaavat erinomaisen käsiteltävyyden.
Husqvarna 522HD60X on 21,7 -kuutioinen, 2-puolisella, 60 cm pitkällä leikkuuterällä varustettu pensasleikkuri. Kääntyvä kahva ja keveys yhdistettynä kapeaan ja tasapainoisen rakenteeseen sekä tehokkaaseen tärinänvaimennukseen varmistavat erinomaisen
Husqvarna 520iHD70 on voimakas, kevyt ja tasapainoinen akkukäyttöinen pensasleikkuri, joka on tehty ammattikäyttöön ja varustettu 70 cm:n pituisella kaksipuolisella leikkuuterällä, jolla ylettyy pidemmälle.
Kevyt ja hiljainen akkukäyttöinen pensasleikkuri ammattilaiskäyttöön on varustettu 60 cm:n pituisella kaksipuolisella leikkuuterällä. Tehokas moottori ja akku auttavat maksimoimaan käyttöajan.
Helppokäyttöisen Husqvarna 115iHD45 -pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä
Helppokäyttöisen Husqvarna 115iHD45 -pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä. Kestävä ja päästötön laite on erittäin suorituskykyinen, ja intuitiivinen näppäimistö helpottaa käynnistämistä
Pitkävartinen, akkukäyttöinen ja päästötön Husqvarna 520iHE3 -pensasleikkuri vastaa suorituskyvyltään samankokoista polttomoottorikonetta.
Husqvarna 122HD45 on hiljainen ja kevyt kotipuutarhurin pensasleikkuri, jossa on mm. käynnistystä helpottava Smart Start®. Terän pituus 450 mm.
Husqvarna 122HD60 on hiljainen ja kevyt kotipuutarhurin pensasleikkuri, jossa on mm. käynnistystä helpottava Smart Start® ja säädettävä takakahva.