Peräkärryjen lisävarusteet

Perävaunun kuomu antaa vaunun käytölle runsaasti lisämahdollisuuksia, kun kuljetettavat kuormat eivät ole sään armoilla. Tämän lisäksi kuomu voi helpottaa erilaisten kuormien hallitsemista verrattuna esimerkiksi pelkän peitteen tai liinojen käyttöön. Perävaunujen kuomut ovatkin yksi suosituimmista lisävarusteistamme, ja ymmärrettävistä syistä: kuomua kätevämpää lisävarustetta ei juurikaan perävaunulle ole!
Perävaunun kuomuja on saatavilla kauttamme monia erilaisia malleja käyttötarkoitusten mukaisesti. Useimmat Majavan kuomut sisältävät valmiiksi saranasarjat, joten niiden asennus ja käyttöönotto on helppoa. Jotkin kuomumallit ovat aukeamattomia malleja, jotka on varustettu avattavin luukuin koko kuomun nostamisen sijaan. Mikäli et ole varma, millainen kuomu sopii parhaiten perävaunuusi tai käyttöösi, kysy asiasta tarkemmin konemyyjiltämme!
Majavan kärryihin kuomuja on saatavilla lähes kaikille malleille, aina 185x400 cm lavakokoon asti.

Kuormapeite on erinomainen lisävaruste perävaunulle kuin perävaunulle. Kuormien suojaaminen ja hallitseminen ei juurikaan helpommaksi muutu laadukkaan ja kestävän peitteen avulla. Jos kuljetettavana on esimerkiksi useita kappaleita samankokoista tavaraa ja kuorma nousee laitojen yli, kuormapeite on oivallinen tapa pitää ne hallinnassa. Helppokäyttöinen kuormapeite on lisäksi vedenpitävä, joten siirrettävät kuormat kestävät myös pääosin kuivana rankkasateessakin liikkuessa.

Lavan kiinnikesarja tukkikärryyn

Lavan kiinnikesarja tukkikärryyn

Tuotenumero: 77-12177-19
Saatavilla
39.00 € 31.45 € alv. 0%
| Tuotetiedot