Perämoottorit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön.

Tohatsu 250 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana erikoispitkärisikisenä sekä vaihtoehtoisesti myös vastakierovaihteistoisena.
Tohatsu 115 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana pitkällä tai erikoispitkä rikisenä.  MFS115AETL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, pitkä riki, power trim MFS115AWETUL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, ultrapitkä riki, power trim
Tohatsu 200 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana erikoispitkärisikisenä sekä vaihtoehtoisesti myös vastakierovaihteistoisena.
Myös vastakierto
Tohatsu 100 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana pitkällä tai erikoispitkä rikisenä.  MFS100AETL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, pitkä riki, power trim MFS100AETUL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, ultrapitkä riki, power trim
-13 %
Tohatsu 75 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana pitkällä tai erikoispitkä rikisenä.  MFS75AETL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, pitkä riki, power trim MFS75AETUL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, ultrapitkä riki, power trim
-11 %
Tohatsu MFS60A on markkinoiden ainoa alle satakiloinen 60 hv perämoottori, joka tehoistaan huolimatta on edelleen taloudellinen ajettava.
-3 %
Tohatsun perämoottorit ovat suunniteltu täyttämään käyttäjän tarpeet niin ympäristöä kuin tehokkuutta ja luotettavuutta ajatellen. Sähköinen uistelunopeudensäätö 650,750,850,950 kier/min. Saatavilla myös kahvaohjauksella.
-3 %
Tohatsun perämoottorit ovat suunniteltu täyttämään käyttäjän tarpeet niin ympäristöä kuin tehokkuutta ja luotettavuutta ajatellen. Sähköinen uistelunopeudensäätö 650,750,850,950 kier/min. Saatavilla myös kahvaohjauksella.
-3 %
Tohatsu 30 perämoottori on matka-ajossa kokoluokkansa taloudellisin ja hiljaisin. Saatavilla useita eri vaihtoehtoja
-31 %
Tohatsu on 25 hevosvoimainen perämoottori on saatavana sähkö- ja käsikäynnisteisenä, siinä on myös kaukohallinta, pitkä riki sekä power trim perämoottori.   Sisältää polttoainesäiliön, potkurin ja asennustarvikkeet.
-16 %
Tohatsu on 20 hevosvoimaisten hiljaisin ja taloudellisin perämoottori. Mallistosta löytyy 10 erilaista vaihtoehtoa mm. “Power Tilt” huippumallit. Saatavilla myös 15 hevosvoiman versiona.
-19 %
Tohatsu 15 HV -perämoottori saatavilla käsi tai sähkökäynniteisenä, kuvassa kaukohallinta -malli
-5 %
Tohatsu 9.9 hevosvoimainen käsi- tai käsikäynnisteinen sähköperämoottori saatavilla lyhyt- sekä pitkärikisenä.
-7 %
Sähkökippi ja -käynnistys nyt Tohatsu 9,8 hevosvoimaisessa kahvaohjatussa perämoottori mallissa. Saatavana lyhyt- ja pitkärikisenä
-17 %
Tohatsun 6 hevosvoiman SailPro -perämoottori on kevyt moottori raskaaseen käyttöön. Soveltuu raskaisiin aluksiin mm. purjeveneisiin, lauttoihin, proomuihin työntövoimaisen erikoispotkurin ansiosta. Vakiovarusteena tehokas laturi, jolla virtaa vaikkap
-5 %
Yamaha sähköperämoottoreiden huippumalli M26 - sen kuin kytket virran ja lähdet matkaan Yamahan sähköperämoottori on todella kätevin ja ympäristöystävällisin tapa varustaa pienvene moottorilla.
Yamaha M20 sähköperämoottori on helppokäyttöinen ja hiljainen, kooltaan kompakti joten sitä on helppo kuljettaa mukana.
Yamaha M18 sähköperämoottori
Yamaha M12 sähköperämoottori
-24 %
Tohatsu 5 HV -perämoottorissa on isompien perämoottorien ominaisuuksia tässäkin kokoluokassa mm. vaihdekahva moottorin edessä, pitkä värinävaimennetttu ohjauskahva,hiljainen käyntiääni. Valittavanasi on lyhyellä ja pitkällä rikillä sekä kiinteällä po
-26 %
Laadukas Tohatsu 3.5 hevosvoimainen perämoottori on Japanissa valmistettu käsikäynnisteinen ja kahvaohjauksella varustettu pikkumoottori soveltuu mainiosti soutu- ja kumiveneisiin. Kevyt moottori on helposti käsiteltävissä.
-35 %
Yamaha F5 perämoottori on fiksu valinta niin veneilyn helppoutta arvostavalle perheelle kuin kätevää apumoottoria tarvitsevalle isomman veneen kipparillekin.