R22MAS57CK-CABIN | Oma varasto

Polaris Ranger 570 EPS Nordic Pro SE T1b traktorimönkijä Cabin

Rangeriin 570 EPS Nordic Pro T1b traktorimönkijään mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille.
Heti varastosta!

Uuden Ranger 570 -malliston ansiosta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja työn ja hauskanpidon välillä. Kun työtä on tehtävä, Ranger 570 tekee vetämisestä ja hinaamisesta nopeaa ja helppoa. Kun on aika pitää hauskaa, se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, ja ahtaat tilat eivät ole ongelma ja käsittely on helppoa. 2022 Polaris Ranger 570 EPS Nordic Pro SE T1b traktorimönkijä faktaa: Sähköinen EPS ohjaustehostin, 25" renkaat ja mustat aluvanteet, vetokyky 680 kg, 3.9 metrin kääntösäde, 227 kg kantavuudeltaan oleva kaasujousiavusteinen kippilava sekä tietysti se on rekisteröity kahdelle.

  • 25.4 cm maavaralla
  • HD 3500lb vinssi synteettisellä köydellä
  • Roiskesuojat, etupuskuri ja pohjapanssari
Toimitusaika: 2-7 arkipäivää
Toimitusaika, maahantuoja: Tarkista myynnistä

26987.00 €
22990.00 € 18540.32 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

Polaris Ranger 570 EPS Nordic Pro SE T1b traktorimönkijän ajaminen on helppoa ja turvallista satoi tai paistoi, malliin saatavilla Pro Fit Cabin -lämpöhytti. Ranger 570 EPS Nordic Pro SE -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny. Saatavana traktorimallina  T1b (60km/h) (saa ajaa alk.15v T-ajokortilla) 

Ota myös kaverisi kyytiin. Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. Rangerin voi myös varustaa ympärivuotiseen käyttöön asentamalla siihen esim. katon, tuulilasin tai jopa kokonaisen hytin lämmityslaitteineen. Ota perhe mukaan ja tule koeajolle, huomaat kuinka Ranger sopii mainiosti yhteisille marjastus-, kalastus- tai metsästysretkille. Sillä myös kuljetat helposti esim. puutarhan tarvikkeet ja teet lumityöt laulellen. Ja nuorison koulu- ja harrastusmatkatkin sujuvat huoletta, sillä ajamiseen tarvitset vain T-ajokortin (15 v). Ranger -traktorimönkijän vakuutus on edullinen, sitä ei tarvitse katsastaa, ja siitä voi yrityskäytössä saada veroetuja

Prostar 570 -moottori helpottaa raskaiden kuormien turvallista kuljettamista. Täysin uusi tilava tavaralava työkalujen ja tarvikkeiden kuljettamiseen, ja uusi yhden käden kahva takalaidassa mahdollistaa nopean ja helpon lastauksen. Todellinen On-Demand-neliveto tarjoaa välittömän pidon kivisessä, märässä ja mutaisessa maastossa.

Uusi RANGER 570 on helppo käsitellä, ketterä kääntymään ja tasainen ajo luokkansa parhaan jousituksen ja maavaran ansiosta. Tilava sisustus tarjoaa runsaasti jalkatilaa ja runsaasti säilytystilaa kaikille varusteillesi.

RANGER 570 on oikean kokoinen, oikeilla ominaisuuksilla. Sen kompakti, 144,5 cm:n (56 tuuman) leveys helpottaa ajamista. Tiukempi kääntösäde tekee ajamisesta ahtaissa paikoissa helppoa. Mukauta työsi tai leikkisi tarpeisiin laajalla lisävarustevalikoimalla.

Moottori 1-sylinterinen, 4-tahtinen DOHC  
Jäähdytysjärjestelmä nestejäähdytys  
Polttoainejärjestelmä EFI  
Sylinterimitat 567 cm3  
Voimansiirto autom. PVT-variaattori, aut 100% neliveto, Turf 1x4  
Pituus (mm) 2790  
Leveys (mm) 1445  
Korkeus (mm) 1868  
Akseliväli 1860  
Maavara 254  
Polttoainesäiliö 36  
Renkaat, edessä 25x8-12, aluvanne  
Renkaat, takana 25x11-12, aluvanne  
Jarrut, edessä Hydrauliset levyjarrut  
Jarrut, takana Hydrauliset levyjarrut  
Etujousitus MacPherson  
Takajousitus A-tukivarret, IRS  
Joustovara edessä 230 mm  
Joustovara takana 268mm  
Kuivapaino 565,9 kg  
Kuormauskyky edessä ei  
Kuormauskyky takana 454  
Etu-/takatavaratilan tilavuus 0 / 227 kg  
Vetokyky 560 kg  
Istuinpaikat 2  
Valot Halogen  
Ohjaus EPS ohjaustehostin - pikasäädettävä ohjauspyörän korkeus  
Virranulosotto vakio