Ranuan Tarvikekeskus Oy mukana Kokkolan VESILLE-messuilla

26.01.2022
Ranuan Tarvikekeskus Oy mukana Kokkolan VESILLE-messuilla

Uusi tapahtuma VESILLE-messut suomalaisen veneenrakennuksen ytimessä Kokkolassa 28.-29.5.2022

  • Lauantai klo 10-18
  • Sunnuntai klo 10-17

VESILLE-messut kokoavat mittavan veneteollisuuden yhteen Kokkolan Meripuistoon, joka luo loistavat puitteet tapahtuman järjestämiselle. Merellinen ja suosittu puistoalue sijoittuu aivan meren rantaan. Tapahtumassa esillä laaja kattaus veneitä sekä veneilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Veneitä on sekä maalla, että vesillä myös koeajettavana, koeajot keskittyvät aamuun sekä iltaan. 

Koeajomahdollisuus seuraavissa veneissä:

Tutustu veneisiin paremmin klikkaamalla nimestä (avautuu uuteen ikkunaan)

Maaosastollamme esillä myös Suvi -veneitä

Veneen koeajovarauslomake on suljettu. 

Tapahtuma tulee olemaan kävijöille ilmainen!

VESILLE-messut keräävät yhteen Pohjanmaan ja koko Suomenkin mittavan veneteollisuuden toimijat Kokkolan Meripuistoon toukokuussa. Osaamisen taso ja satavuotiset perinteet näkyvät kokkolalaisessa veneenrakennuksessa erityisesti huippulaadukkaina moottoriveneinä. Kokkolan ja lähialueen veneklusteri on yli 100 yrityksen kokonaisuus ja veneteollisuuden merkitys työllistäjänä on alueella merkittävä. Veneteollisuus työllistää tällä hetkellä noin 1500 ihmistä.

VESILLE-messut järjestetään aivan meren rannassa, Kokkolan Vanhansatamanlahdessa. Tämä mahdollistaa veneiden esittelyn ja niihin tutustumisen aidossa käyttöympäristössä – meren rannassa. VESILLE-messuilla tullaan esittelemään laaja kattaus veneitä sekä veneilyyn, kalastukseen ja vesiurheiluun liittyviä tuotteita ja palveluja.
 
Tapahtuma-alueeseen pääsee tutustumaan tästä: https://vesillemessut.fi/3d-esittely-alueesta/
 
- VESILLE-messut järjestetään ensimmäistä kertaa ja Kokkola veneteollisuuden kehtona on mielestäni tällaisen tapahtuman järjestämiseen paras mahdollinen paikka. Odotamme tapahtumaan yhteensä noin 10 000 vierailijaa. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneiksi ovat vahvistuneet Ranuan Tarvikekeskus Oy, Finnmaster Boats Oy, Kokkolan kaupunki ja Kokkolan kaupungin kehitysyhtiö KOSEK, toteaa tapahtuman järjestämisestä vastaava Niina Palosaari KPK Eventsiltä.
 
- VESILLE-messut ovat meille täydellisesti sopiva veneilykauden avaustapahtuma. Olemme avanneet uuden suurmyymälän Kokkolaan tammikuun lopulla ja tämä tapahtuma onkin meille hieno tilaisuus päästä esittelemään tuotteitamme. Tulemme esittelemään messuyleisölle yhdessä päämiestemme kanssa laajan kattauksen AMT-, Finnmaster-, Husky- ja Suvi-veneitä, varustettuna Yamahan perämoottoreilla. Tulemme myös tarjoamaan koeajomahdollisuudet messujen aikana. Julkaisemme lähempänä messujen ajankohtaa koeajettaviksi tulevat veneet, Kertoo Ranuan Tarvikekeskus Oy:n toimitusjohtaja Timo Lapinoja.

VESILLE-messut avaavat veneilykauden Kokkolassa 28.–29.5.2022.


Lisätiedot:
KPK Events myynti- ja tapahtumapäällikkö Niina Palosaari, puhelin 040 718 5350, niina.palosaari@kpk.fi
 
KPK Events https://vesillemessut.fi
KPK Events on järjestänyt messuja ja tapahtumia jo yli 20 vuoden ajan. KPK Events on osa Hilla Group -konsernia, joka työllistää noin 400 media-alan ammattilaista. KPK Events on myös Messu- ja Tapahtumajärjestäjät Ry:n jäsen.
 
Ranuan Tarvikekeskus Oy http://www.tarvikekeskusoy.fi
Tarvikekeskukset ovat täyden palvelun Yamaha-taloja, jotka tarjoavat Yamahan perämoottoreita, vesijettejä, YAM-kumiveneitä kuin Yamaha-perämoottorilla varustettuja AMT-, Suvi, Finnmaster ja Husky-veneitä. Toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa. Tutustu moottoriveisiin täällä

Kaikki uutiset