Päältäajettavat Rider-ajoleikkurit

 Päältäajettava ajoleikkuri on hyvä valinta silloin, kun nurmikon pinta-ala on suuri ja se täytyy leikata usein.

Husqvarna Rider-ajoleikkureiden ainutlaatuisen takarunko-ohjauksen ansiosta kääntösäde on minimaalinen ja leikkuri mahtuu kääntymään pienessäkin tilassa. Näin leikkaaminen ahtaissakin paikoissa on vaivatonta.

Edessä olevan matalaprofiilisen leikkuulaitteen ansiosta päältäajettavalla ruohonleikkurilla ei ajeta ruohon yli ennen leikkaamista, mikä takaa hyvän näkyvyyden leikkuualueelle. Näin reunojen, nurkkien ja esteiden alle jäävien kohtien siistiminen on helppoa.

Husqvarna ajoleikkuriin on mahdollista lisätä lumilevy, kelamurskaaja, lumilinko tai harjalaite. Näin ollen päältäajettava ruohonleikkuri muuntautuu hyödylliseksi avuksi vuodenajasta riippumatta.

Husqvarna R 112C5 ajoleikkurin kompakti rakenne varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Ketterän ajoleikkurin pito on erinomainen myös rinteissä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen.
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214TC on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. 
Tehokkaan Husqvarna Rider R 214C ajoleikkurin leikkuutulos on erinomainen niin BioClip®-toiminnolla kuin taaksepuhalluksellakin.
Nelivetoinen Husqvarna Rider R 420TsX AWD -leikkuri on varustettu tehokkaalla Kawasakin V2-moottorilla ja ohjaustehostimella.
Kompakti, erittäin tehokas nelivetoinen Husqvarna Rider R 419TsX AWD -leikkuri on varustettu ohjaustehostimella, mikä helpottaa laitteen hallintaa kapeilla alueilla ja rinteissä.
Kompakti, suorituskykyinen ja kätevä Husqvarna Rider R 316TX AWD on varustettu tehokkaalla V2-moottorilla ja Combi-leikkuulaitteella, jossa valittavana ovat silppuava BioClip® ja taaksepuhallus. Valittavana erilevyisiä leikkuulaitteita.
Suorituskykyisessä ja monipuolisessa Husqvarna Rider R 318X -leikkurissa on monia ominaisuuksia, mm. hydrostaattivaihteisto, avainkäynnistys ja kaksois-LED-ajovalot. Silppuava BioClip®-toiminto soveltuu hyvin usein leikattaville alueille.
Kompakti, suorituskykyinen ja kätevä Husqvarna Rider R 316TX on varustettu tehokkaalla V2-moottorilla ja Combi-leikkuulaitteella, jossa valittavana ovat silppuava BioClip® ja taaksepuhallus. Valittavana erilevyisiä leikkuulaitteita.
Ketterässä ja vahvassa nelivetoisessa Husqvarna Rider R 320X AWD:ssa on helppokäyttöiset hallintalaitteet, avainkäynnistys, kaksois-LED-valot ja pehmustettu ohjauspyörä. Silppuava BioClip®-toiminto soveltuu hyvin usein leikattaville alueille.
Nelivetoisen Husqvarna Rider RC 320Ts AWD -ajoleikkurin ainutlaatuinen, tukkeutumaton keruujärjestelmä siirtää leikkuujätteen suoraan leikkuulaitteesta ruohonkerääjään. Takarunko-ohjaus helpottaa tiukkoja käännöksiä ja parantaa ohjattavuutta.
Kestävä ja monipuolinen Husqvarna Rider RC 318T on erinomainen valinta suurten alueiden hoitamiseen helppokäyttöisten ohjainten, erinomaisen ergonomian, lyömättömän peittoalueen ja suuren keräyskapasiteetin ansiosta.
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214T on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja poljinkäyttöisellä hydrostaattisella voimansiirrolla. Leikkuujälki on erinomainen niin BioClip®-toiminnolla kuin taaksepuhalluksellakin. 
Nelivetoisessa Husqvarna Rider R 216T AWD-leikkurissa helppokäyttöisyys ja erinomainen käsiteltävyys yhdistyvät tehoon ja suorituskykyyn. Takarunko-ohjaus helpottaa hallintaa tiukimmissakin käännöksissä. LED-ajovalot ja helppo käynnistys avaimella.
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214TC on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. 
Kompaktissa Husqvarna Rider 316TsX AWD -etuleikkurissa on tehokas V-twin moottori ja ohjaustehostin. Koneeseen voidaan asentaa 94–112 cm:n Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat ensiluokkaisen leikkuutuloksen.
Husqvarna Rider R112C keskikokoisen pihan nurmikon hoitoon. Helppo leikata kukkapenkkien, pensaiden, puiden ja muiden nurmikolla olevien esteiden ympärykset, sen leikkuulevys on 85 cm